1

Topic: Apie draugyste

Labai butu idomu suzinoti is vyriskos puses, kokias klaidas dazniausiai daro merginos, del ko vaikinams pasidaro neidomios..Ir ka turetu daryti, kad "netaptu neidomi"..

2

Re: Apie draugyste

per daug kalbame - stai musu didziausia problema

3

per daug pasakoja draugem intymius reikalus! daznai daro geda pries kitus zmones nusisnekedamos ir dar girtos! big_smile per mazai paliekat laisvo laiko! na dazniausiai problemos iskyla lovose big_smile
o seip jus visai nieko big_smile

4

Emilija, 26 wrote:

Labai butu idomu suzinoti is vyriskos puses, kokias klaidas dazniausiai daro merginos, del ko vaikinams pasidaro neidomios..Ir ka turetu daryti, kad "netaptu neidomi"..

Manau, tai, ne tik merginu bedos... didziaja  daly bedu sudaro patys vaikinai, manydami vienokius ar kitokius, neteisingus dalykus...
Neteisinu merginu siuo atveju, bet ir neteisinu vaikinu... supraskit kaip norit.... vienas kaltas, siuo atveju, negali but... big_smile

5

Sigitas, 24 wrote:
Emilija, 26 wrote:

Manau, tai, ne tik merginu bedos... didziaja  daly bedu sudaro patys vaikinai, manydami vienokius ar kitokius, neteisingus dalykus...
Neteisinu merginu siuo atveju, bet ir neteisinu vaikinu... supraskit kaip norit.... vienas kaltas, siuo atveju, negali but... big_smile

paskutinei minciai pritariu simtu proc.. Bet kazkodel vaikinukai dazniausiai iseina nugaletojai is tokiu situaciju.. O gal as klystu..

6

todel kad mes vaikinai-nemegstam pralaimet:::822

7

Nemanau, akd vaikinai dazniausiai iseina nugaletojais wink isvis nemanau, akd kazkas iseina dazniausiai nugaletojais. Visaip buna...

8

Labai priklauso nuo situacijos :? Kartais vaikinai patys prisigalvoja nebūtų dalykų tongue

9

nu man asmeniskai bet cia aisku tiktai mano noumone yra tai neidomios tokios kurios geria ruko keikiasi nusisneka nelaiku pasako kazka pavyzdziui kalbi rimtai o suskelia kazkoki bajeri visai nelaiku ir ne vietoj ir panasiai.

10

Arturas, 16 wrote:

nu man asmeniskai bet cia aisku tiktai mano noumone yra tai neidomios tokios kurios geria ruko keikiasi nusisneka nelaiku pasako kazka pavyzdziui kalbi rimtai o suskelia kazkoki bajeri visai nelaiku ir ne vietoj ir panasiai.

Tai panelė turi būti kaip lėlė - Negert, nerūkyt, nekalbėt, nejut ir nekvepuot? Benravimas su žmogus ir priklauso nuo to, ar tu jį priimi tokį, koks jis yra ar ne smile

11

Net susijuokiau ;D tai jeigu as karts nuo karto isgeriu ir parukau, tai as neidomi.. ?;D

12

Egle, 18 wrote:

Net susijuokiau ;D tai jeigu as karts nuo karto isgeriu ir parukau, tai as neidomi.. ?;D

Ne tu viena susijuokei wink Manau, vaikinukas dar suaugs smile

13

Netycia perskaiciau vienam puslapy vienos moters pasisakyma apie moteru klaidas ir apie tai ar imanoma itikti vyriskai giminei..Cituoju :
Geriau padaryti klaida ir po to gailėtis, negu gailėtis, kad jos nepadarei. Yra du būdai valdyti moterį, tik niekas jų nežino. įsimylėjai. Jei ne, pareiškia, jog esi išdidi. Jei ginčijiesi su juo, išvadina užsispyrusia ožka. Jei tyli, nutaria, kad neturi smegenų. Jei jo nemyli, stengiasi tave užkariauti. Jei jį dievini - palieka. Jei atsisakai su juo mylėtis, pareiškia, kad jo nemyli. Jei sutinki tai daryti, tik įsitikina, kad esi pigi. Jei pasidalini su juo problemomis, dūsauja, kad vargini. Jei nepasakoji - įsižeidžia, kad nepasitiki. Jei baries, sako, kad elgiesi tarsi auklė. Jei jis šaukia - tai todėl, kad tavimi rūpinasi. Jei sulaužai pažadą, vadinasi, tavimi negalima pasitikėti. Jei jis sulaužo savąjį, pasirodo, buvo priverstas taip padaryti. Jei jį įskaudini, esi žiauri. Jei taip pasielgia jis - paaiškėja, kad tu per jautriai reaguoji. Jei duotum paskaityti šį aprašyma vyrams, jie prisiektų, kad tai neteisybė. Jei neduotum - tai išvadintų egoiste... Tik širdis gali turėti savo kilmę be priekaištų ir tik kūnas gali turėti savo priekaištus be kilmės. Išmokome gyventi be kilmės, tačiau vis dar priekaištaujame širdžiai, kad ši pamilsta tik kūną be priekaištų... Visi mes esame savo paties vergai, negalintys išlaisvinti savo asmenybės ir sukurto dviprasmiško gyvenimo gniaužtų.

14

palikit ji ramybeje,jis dar jaumas,ir jis tiesiog to nemegsta big_smile
o ir pagerti ir parukyti visai nieko,svarbiausia nepalikti alkoholikais ir rukoriais big_smile
paneles jus geros geros,ir mes be jusu niekur,tik kol nepradedat per daug galvoti big_smile

15

Viktoras, 25 wrote:

palikit ji ramybeje,jis dar jaumas,ir jis tiesiog to nemegsta big_smile
o ir pagerti ir parukyti visai nieko,svarbiausia nepalikti alkoholikais ir rukoriais big_smile
paneles jus geros geros,ir mes be jusu niekur,tik kol nepradedat per daug galvoti big_smile

Ka reiskia "per daug galvoti?"

16

visu pirma pasiskaitykit apie rukymo ir gerimo zala internete antra man yra slykstu kai merginos geria ar ruko ypac kai ruko slykstu negaliu pakest.

17

Arturas, 16 wrote:

visu pirma pasiskaitykit apie rukymo ir gerimo zala internete antra man yra slykstu kai merginos geria ar ruko ypac kai ruko slykstu negaliu pakest.

Neprisišnekėk tiktai per anksti...Tau dar daug kas prieš akis smile

18

Agnė, 18 wrote:
Arturas, 16 wrote:

Neprisišnekėk tiktai per anksti...Tau dar daug kas prieš akis smile

Ko jus puolat vienas kita..Jis issake savo nuomone kas jam nepatinka..tai jo teise..Nereikia jo uz tai smerkt, kad tu galvoji kitaip..As dar kitaip galvoju..Mes kiekvienas turim teise i savo nuomone, nepriklausomai nuo savo amziaus, lyties, rases ar individualiu savybiu.. Gyvenkim draugiskai..

19

Arturas, 16 wrote:

Apie rukymo zala manau visi rukoriai zino..Bet kartais galioja taisykle: "iprotis blogiau uz prigimima"..

20

Arturas, 16 wrote:

tai tada merginai su tavim nebus ydomu
patarimas tau pakeist  biski savo nuomone
tavo naudai