1

Topic: Balso uzkimimas

Gal galite kanors patarti? Siaubingai uzkimau gal per minute. Pykst pokst ir neber balso. Truputeli skauda gerkle, pakosciu. Geriu daug arbatu ir taip toliau ir panasiai. Gal galite ka patarti nuo uzkimimo? Nes bijau savo balso...:|

2

Re: Balso uzkimimas

dar negirdejau tokio dalyko, paklausk is vyresniu ko nors savo aplinkoj, negi mama nepatars.

3

Yra tam skirti zmones tai yra daktarai..:D

4

Jo ir labai kiekvienas pas juos verziames smile

5

Man visai neseniai buvo taip uzkimes balsas,kad klases vaikinai jau pradejo galvoti,kad virstu vyru:DUzkimimas man praejo per gera savaite.Pirmiausia ciulpiau tokias tabletytes Hexorolete atrodo vadinosi,jos man pasalino gerkles skausma.Nenorejau lekt pas daktarus,nes ir taip jau atsibode jie man,tai nusprendziau gydytis pati.Apsivyniojau kakla storu saliku,geriau daug karstos arbatos su medumi,na ir kazkaip praejo:)

6

zmones nuvarot i vaistine ir jums kanors pasiulys big_smile koki medikamenta kuris isgydis gerkle per "savaite" :::b02

7

Eglut, panasiai ir as darau. Man skausmas jau dingo. wink valio! smile Bet uzkimimas neaprimo visai... Mama kazkokiu nupirko,vaistuku nuo uzkimimo, gal pades...  Hmz... Na man balsas taip uzkimes, kad panasiau jog as virsciau i pijoke ;D O as kazkur internete skaiciau, akd daktaras sake, negert karstu arbatu ir atseit geriau tyliai sneket nei snibzdet. nes atseit snibzdant balso stygos labiau isitempia. O man cia nesamone atrodo. Man lengviau snibzdet ir arbatu manau egrt kaiptik netik reik, bet ir butina...:::041

>>> Fiodorai, logiska, bet maniau gal aks kokiu super liaudisku patarimu duos big_smile Stebuklingu nuoviru ;D

8

Užvirini 1 l vandens. Jame paverdi 2-3 gvazdikėlius, puse šaukštelio malto imbiero, tiek pat cinamono, truputį mėtų, gali įmest kardamono. Įdedi medus ir geri. Skanaus ir sveikatos. wink Bent jau man pagelbėjo. smile

Kažkur girdėjau, kad galima užsiplikyti anyžiaus sėklų ir pagert tokį nuovirą. Tik jų dar gaut reikia big_smile

9

Atsikreknksk....

Ne siaip jei rimtai uzvalgyk ko nors ZIAURIAI astraus. Man visad padeda wink

10

palik ramybeje,po kazkiek laiko pasveiksi ir be vaistu smile
seip kelis kartus padejo kai suvalgiau kilograma ledu,norejau labiau susirgti,bet pasveikau big_smile

11

pas mane tokia pat problema man tai padeda balsa atgauti kai siltas kas nors prie kaklo yra tada balso stygos nusiramina (cia mano teorijos )

12

nereik gert ir rukyti smile))

13

Vaiva,as saliku visad vaikstau apsirisus... big_smile Nes vistiek gerai gerklei siluma.. smile Jau gal po truputi praeina...
>>>Odeta, buk rami, ne nuo to. Beto ne moralu prasau ;]

14

pats paprasciausias ir greiciausiai paruosiamas vaistas nuo gerkles yra grynos citrinu sultys su medum..koju pakaitinimas ,dar druska ant kaklo..

15

kalbek normaliai ir nedaug nei rek nei snybzdek
vienam dainininkui stygas operavimo, tai jam daktaras neleido net muzikos klausytis, kad stygos nevibruotu besiklausant ! o apie snybzdejima tai tas daktaras tiesa sake! jos isitempia nes reikia snibzdant toki garsa isgauti big_smile TOKIAM AMZIUI NEGALIMA VARGINTI STYGU :::b25

16

Dekui Fiodorai, stengiuos normaliai kalbet. O isvis geriausia nekalbet siaip... wink Brrr, isproteciau be muzikos... smile

17

Egle pas mane ir daznai gerkle apsrista bet man pastaruoju laiku ji nieko nepadeda labaiu spaudzia...ir db esu uzkimusi belekaip..viena karta drauge dave tokiu drusku nuo uolienu patikekit griauzimas visu bakteriju belekaip  skauda ir kutena ir pykina bet is kart gerkle kaip nauja smile
o apie ta rukima tai nereikia rukyti prie musu kurie zmones turi infekcijas gerklese tai patikekit kaip veikia jusu tarsa mums sad ir kas sugalvojo rukyma

18

Nu as pati parukau kartais smile big_smile Nezinau aks ji sugalvojo, bet galejo ir nesugalvot... smile big_smile
Reik gal paprasta druska skalaut nezinau... neutral Na as taip uzkimus gal antra kart gyvenime smile neutral

19

Egle, 18 wrote:

Gal galite kanors patarti? Siaubingai uzkimau gal per minute. Pykst pokst ir neber balso. Truputeli skauda gerkle, pakosciu. Geriu daug arbatu ir taip toliau ir panasiai. Gal galite ka patarti nuo uzkimimo? Nes bijau savo balso...:|

yra vienas purskalas nepamenu kaip vadinas, bet per puse dienos  padejo, jis dar geras kaip burnos gaiviklis nes  skaniai metinio skonio:)

20

Oho per puse dienos ?;o as uzkimus jau visa savaite... sad Et, jei prisimintum pavadinima...