1

Topic: Agresija

Ar dažnai vaikinai būna agresyvūs, o gal atvirkščiai - per ramūs?
Teko susidurti su įpykusiu vaikinus, kuris susinervinęs išpylė mašinos langą net nemirktelėjęs...Žiaurūs tokie vaikinai :V

2

Re: Agresija

Na esu susidurus ir su tokiais. Kurie isiute nezino ka daro.  Bet lieja ant daigtu tai. O ne ant zmoniu. Bet ne daznai taip buna. O kad butu per ramus... Nezinau... Nelabai, gal todel, kad pati pakankamai rami esu:)

3

Na per ramių aš mačiusi esu smile Net neįdomūs man jie...tik šneka ir šneka :V

4

Bandau bent viena prisimint, bet man visiskai nesiseka. O ka jiem daryt siulai, jei ne sneket. ar aplink nama lakstyt?;D Nors siaip manau esme suprantu, ka turi galvoj.. smile

5

Egle, 18 wrote:

Bandau bent viena prisimint, bet man visiskai nesiseka. O ka jiem daryt siulai, jei ne sneket. ar aplink nama lakstyt?;D Nors siaip manau esme suprantu, ka turi galvoj.. smile

Nieko aš jiems nesiūlau. Charakterio ir prigimties nepakeisi, kad ir kaip stengtumeis big_smile

6

Na bet as nesuprantu... Tai ka reik daryt, akd neramiu butum... Man jau geriau ramus, negu tas kuris dauzo viska;)

7

pas tikra vyra turi po gelezine kantrybe sleptis agresija smile)

8

oj ne agresijos nereikia, bet geležnė kantrybė ne pro šalį big_smile big_smile

9

Nesamone. Nepritariu visai Tadui. Iskreiptas tikro vyro suvokimas.

10

Egle, 18 wrote:

iskreiptas tavo atzvilgiu smile

11

Tadas, 17 wrote:
Egle, 18 wrote:

taip mano vyrai, kurie nesupranta moterų :?

12

Sutinku su Agne.
Manau, reik, kad vyras butu tvirtas, na ne koks skystalas, bet tikrai nereik jam agresijos.

13

Viską juk galima išspręsti rimtu pokalbiu o ne smugiu į snukį tongue

14

Tai jau tikrai. Arba daigtu musimu.. big_smile As tai esu rami, bet kai susinervinu t nors spirk i kokia siena. Gaila gi daigtu kur duzta big_smile Ta prasme, kai au beveiltiska situacija buna.. ;D Arba gali pagalve dauzyt ;D

15

Agnė, 18 wrote:
Tadas, 17 wrote:
Egle, 18 wrote:

taip mano vyrai, kurie nesupranta moterų :?

taip sako moterys kriom nesekmingai iseina suprasti vyrus,bet jos lb nori ta padaryti,matai ce galetume leistis i lb gilia diskusija kuri taip ir nepasibaigtu smile

16

aš tai nerami, bet nieko nedarau kai supykstu. Tiesiog būnu užsiraukusi ir pikčiurna, kuri labai lipa ant sąžinės prisimindama kas buvo seniau ir dar pridėdama visko big_smile geriau prie manęs piktos nebūt big_smile

17

Na  as dazniausiai irgi nieko. Nebent labai keikiuosi arba viska neigiu ir atsikalbineju nesusinekesi, arba labai daug priekaistu paberiu...

18

oi nuklydot nuo temos panos... big_smile :::b51

19

Tadas, 17 wrote:

oi nuklydot nuo temos panos... big_smile :::b51

kartais taip būna big_smile
Pasakok apie agresiją Taduli big_smile

20

lb plati tema net nezinau api eka pasakoti smile,gal jaigu suformuluotum klausima man butu paprasciau :::027