Topic: Agresija
Ar dažnai vaikinai būna agresyvūs, o gal atvirkščiai - per ramūs?
Teko susidurti su įpykusiu vaikinus, kuris susinervinęs išpylė mašinos langą net nemirktelėjęs...Žiaurūs tokie vaikinai :V
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Agresija
Ar dažnai vaikinai būna agresyvūs, o gal atvirkščiai - per ramūs?
Teko susidurti su įpykusiu vaikinus, kuris susinervinęs išpylė mašinos langą net nemirktelėjęs...Žiaurūs tokie vaikinai :V
Na esu susidurus ir su tokiais. Kurie isiute nezino ka daro. Bet lieja ant daigtu tai. O ne ant zmoniu. Bet ne daznai taip buna. O kad butu per ramus... Nezinau... Nelabai, gal todel, kad pati pakankamai rami esu:)
Na per ramių aš mačiusi esu Net neįdomūs man jie...tik šneka ir šneka :V
Bandau bent viena prisimint, bet man visiskai nesiseka. O ka jiem daryt siulai, jei ne sneket. ar aplink nama lakstyt?;D Nors siaip manau esme suprantu, ka turi galvoj..
Bandau bent viena prisimint, bet man visiskai nesiseka. O ka jiem daryt siulai, jei ne sneket. ar aplink nama lakstyt?;D Nors siaip manau esme suprantu, ka turi galvoj..
Nieko aš jiems nesiūlau. Charakterio ir prigimties nepakeisi, kad ir kaip stengtumeis
Na bet as nesuprantu... Tai ka reik daryt, akd neramiu butum... Man jau geriau ramus, negu tas kuris dauzo viska;)
pas tikra vyra turi po gelezine kantrybe sleptis agresija )
oj ne agresijos nereikia, bet geležnė kantrybė ne pro šalį
Nesamone. Nepritariu visai Tadui. Iskreiptas tikro vyro suvokimas.
Nesamone. Nepritariu visai Tadui. Iskreiptas tikro vyro suvokimas.
iskreiptas tavo atzvilgiu
Egle, 18 wrote:Nesamone. Nepritariu visai Tadui. Iskreiptas tikro vyro suvokimas.
taip mano vyrai, kurie nesupranta moterų :?
Sutinku su Agne.
Manau, reik, kad vyras butu tvirtas, na ne koks skystalas, bet tikrai nereik jam agresijos.
Viską juk galima išspręsti rimtu pokalbiu o ne smugiu į snukį
Tai jau tikrai. Arba daigtu musimu.. As tai esu rami, bet kai susinervinu t nors spirk i kokia siena. Gaila gi daigtu kur duzta
Ta prasme, kai au beveiltiska situacija buna.. ;D Arba gali pagalve dauzyt ;D
Tadas, 17 wrote:Egle, 18 wrote:Nesamone. Nepritariu visai Tadui. Iskreiptas tikro vyro suvokimas.
taip mano vyrai, kurie nesupranta moterų :?
taip sako moterys kriom nesekmingai iseina suprasti vyrus,bet jos lb nori ta padaryti,matai ce galetume leistis i lb gilia diskusija kuri taip ir nepasibaigtu
aš tai nerami, bet nieko nedarau kai supykstu. Tiesiog būnu užsiraukusi ir pikčiurna, kuri labai lipa ant sąžinės prisimindama kas buvo seniau ir dar pridėdama visko geriau prie manęs piktos nebūt
Na as dazniausiai irgi nieko. Nebent labai keikiuosi arba viska neigiu ir atsikalbineju nesusinekesi, arba labai daug priekaistu paberiu...
oi nuklydot nuo temos panos...
oi nuklydot nuo temos panos...
![]()
kartais taip būna
Pasakok apie agresiją Taduli
lb plati tema net nezinau api eka pasakoti ,gal jaigu suformuluotum klausima man butu paprasciau
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Agresija