21

Re: Kodėl neikam nereikalingas geras žmogus?

Jurga, 17 parašė:
Tomas, 25 parašė:
Jurga, 17 parašė:

na tavo intepretacija keistokai skamba, bet daukmaz panasu, ka norejau pasakyt:::607:::757

na matai zinau ko nori :::111

mazdaug zinai;) bet nevisiskai:::027

Visiskai ir nenoriu :::b02 visiskai tai jau mes guletume lovoj ,o as uzsirukyciau :::b02

22

Gerumas yra amžina vertybė. Ją branginantys - bestengiantys susivaldyti nuo blogio ir maišto, savo sąžinėje budintys ir vertinantys ar kam nepakenkė, neįžeidė, nenuskriaudė. Niekada geras žmogus nesigailės gera daręs, nes jis visuomet gali būti iš visos širdies džiaugsmingas bei laimingas, kai tuo pasidalina ir dovanoja kitiems.

23

o as matyt esu visiems per gera, nes likaus visiskai viena

24

:::013:::013:::013

25

bet toks jau tas gyvenimas

26

Gitana, 27 parašė:

o as matyt esu visiems per gera, nes likaus visiskai viena

Nenusimink, Gitanėle, visi gera linkintys žmonės su tavimi, tik veikia kažkur kitur atskirai. Tu gal atrasi tokią bendruomenę ar draugų ratą, kur vyraus: palaikymas, papildymas, supratingumas, parama. Aš pavyzdžiui dabar labai laimingas nes bažnyčioje bendrauju su jaunimo bendruomene, bendrai giedame ir grojame per šv.Mišias. Gal Dievas duos ir tau laimę surasti tikrus draugus tik nepasiklysk, žinok kur ko ieškoti.  :::406

27

na įdomi čia jau diskusija susidarė smile na gal kiek ir norėjau i save dėmesį atkreipti šitą temą pradėdamas, bet kaip kitaip ? big_smile
O dar įdomiau yra pasižiūrėti kaip mes suprantame gerumą, nes daugiausia nuomonių girdžiu kai geras žmogus yra tuo ko jis nedaro , ta prasme negeria , nerūko ir t.t. negi mes taip nusivažiavom kad vienas kitą vertiname tuo ko nedarome ar ko negalime nusipirkti ?
Ir dar viena išvadą padariau , blogiukai populiarūs tarp jaunikliu big_smile taip kad rodos man dar kiek luktelt reik, o tas komentaras kad tipo geri tie kurie sėdi namie ir mamytėm padeda tai išvis ne į temą !!!

28

buti geru zmogumi yra nemadinga ir geda...geraiu jau kam snuki gerai pagrazinti smile

29

kazko jus cia bishki susireiksmine visi tam forume big_smile chia beveik kaip klausimas buti ar nebuti? big_smile

30

gal del to, kad tie "geri" neidomus :?

31

blogas zmogus visada nustums i sali gera, tai todel ir blogi labiau save iskelia ir taip ji tampa pastebimi, geruma as suprantu kaip padejima kitam, sugebejima isklausyti, nevaidinima kas tu nesi ir mokejima dziaugtis kas duodama... o blogas, tai gali buti priesingai, aisku kiekvienoje taisykleje yra isimciu. pasaulis nera sudarytas is geru arba blogu zmoniu, zmones visi skirtingi, jei butu istikruju zmones skirstomi i gerus i blogus, tai zemes nebereiktu, jau taip yra dangus ir pragaras.