Tema: Muzikos kiekis
Staiga nelauktai paemiau ir susidomejau kiek gi turit muzikos? Skaiciuojam dainom! Pas mane pvz kolkas 1372. Kas daugiau?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Muzikos kiekis
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Staiga nelauktai paemiau ir susidomejau kiek gi turit muzikos? Skaiciuojam dainom! Pas mane pvz kolkas 1372. Kas daugiau?
487..kam jos daug:) vistiek visko neklausai:)
niekada neskaiciavau...
>> na va paziurejau tai 12 gigu muzikos muzika tik patinkanti man bet ko nekraunui ilgai rusiavau
Surusiuotos muzikos 60.3 gig, nerusiuotos 110 gig. Niekaip neapsiemu surusiuoti. Surusiavus turbut puse istrinsiu nes tikrai visko neklausau.
dainom 3450, apimtim 18,6 GB.
Kažkada buvo virš 3000, bet kažkas labai fainai viską ištrynė.. :V Dabar 529
dainom 584, o 2.56Gb, is ju >> 121 nemano
dainu tai labai daug, bet viskas i cd suarchivuota ir paliktos tik 3500 kazkur klausomu siai minutei
bet tai ar tu kada nors klausysi tos suarchyvuotos muzikos ? pas mane irgi durnas iprotis viska kaupti, nors turbut niekada gyvenime neprireiks man to ka kaupiu ;]
Aleksandrai, kaupti galima tol, kol hdd vietos uztenka, nes irases i CD greiciausiai pamirsi kad isviso tai turi. Galbut isskyrus filmus. O kai pasibaigia hdd vieta reikia paprasciausiai istrinti tai ko nenaudojai daugiau nei 2 menesius, nes tikriausiai ir nebepanaudosi Bent jau as tuo stengiuosi vadovautis
neseniai siektiek pratryniau tai liko 5288 (apie 40 gb)
O vat man nelaime nutiko.... Buvo 1567 dainos,bet.... Brolis pasistenge ir viska istryne ;( Dabar kolkas tik 86 yra....
26 GB
pas mane apie 60 gb muzikos is tu ner ko klausyt
pas mane yra virsh 40gb muzikos
8 gb - man uztenka... bet klausau ne viska
3418 dainos ir 20 su centais gb
visa muzika kompaktuose o kompaktu daug nesanai paskutini 93-kompakta irasiau 47 is ju dvd, an kompo nedaug 1,28 GB
2677 rusiuotos muzikos
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Muzikos kiekis