1

Tema: Renkame kaledine dovana. naujametine irgi ;)

Tai vat pasigirkit kas kam kokia dovanele jau nuprkot ar dar tik zadat pirkt? ir ar dovanojat ka nors tarkim savo antrajai pusei per naujus?

2

Re: Renkame kaledine dovana. naujametine irgi ;)

Antrosios puses neturiu, tai automatiškai nieko ir nedovanosiu big_smile Porai gerų draugių nupirkau po stiklinį angeliuką ir įdėjau į savadarbes dovanų dėžutes, išpuoštas kaspinėliais, tiuliu, karoliukais... smile Šiaip visada stengiuosi įdomiai dovanas supakuoti, pateikti ar pridėti kažką savo pačios daryto, skirto konkrečiai tam žmogui, kuriam dovanoju. Juk dovanėlę, į kurią įdėta ir dalelė širdies, žymiai maloniau gauti smile

3

Šiemet mano dovanos bus tik sesei ir tėvam. Dar šiandien pasveikinau direktorę ir kolegas. Viskas. Visiem kitiem dovanos bus po naujako big_smile

4

katik nupirkau telika geriausio draugo sesei nes ji su viru pastovei pikstasi kai jis ziuri futbola:)

5

as tai padovanojau draugui degtukus(nes buvo prisiprases sako nepirki ,ir ant juoko pasake nebent degtuku) tai nupirkau ilgus zidinio degtukus juos nulakavau skirtingai ir aprasinejau....
tevams tai tokios dovanos tai kasdienines...nieko ipatingo...
draugei vienai seilinuka (ir prisisnekejo) tas seilinukas buvo aprasinetas su specialiais audinio dazais

6

njum siais metais man kaledu senelis buvo labai dosnus:::034 a sjp geriausioms draugems tei pridovanojau sidabro:::015nes kazkaip nieko gero neradau o parduotuviu isvaiksciojau begale:::807

7

Lina kartais parduotuve zmoniu priesas reikia ir savo dalele ideti i  dovana... cia mano nuomone ir manau labiau draugai vertina kai tu kaska savo pridejai, kaip Indre .....saunu