Re: DIEVAS
Nijolė, 21 parašė:na, as papasakosiu kaip man buvo karta, kai tiesiogine to zodzio prasme atsukau kita skruosta.. ir gavau
net maza nepasirode.. pirma karta zmogu maciau << o atejau prie jo, nes su savo drauge pakalbet norejau, pasirodo jam tokia mintis nepatiko, kad uzsimaniau pabendraut su ja.. truputi apsikeitem nuomonem :V ir sako man jis: tu gal ziurke, nori gaut i snuki <<< tai va. net netikedama dievu, bet tikedama zmogumi, sakau, duok, ar man gaila, gal tau pageres .. ir spekit.. ar gavau.. o TAIP.. net maniau dantis eisiu rinktis kokioj amerikoj.. ir matai.. dora piliete buvau.. atsukau ir kita skruosta, kai paklause, ar maza.. tai va... o ta akimirka turbut dantys apleke aplink pasauli greiciau nei per 80 dienu.. tai koks zmogiskumas, koks tikejimas.. jam gal nuo to lengviau pasidare, o man tai nelabai, nes zandikauli skaudejo kelias dieneles... ar as ant jo pykstu? nzn.. bet galvoju, kad jis asilas ir mano nuomones nepakeis niekas..
>> tai man paaiskink to kito skruosto atsukimo teisybe???
ir ką tavo draugė su tokiu ****** veikia?
čia jau net Dievas bejėgis....
oi joj joiii tikrai negerai bet tai saunuole ...Drasus zmogus esi Nijoliuk
pasirodo tas ped. moteris musa ,dar neturi proto, dar kirminas ir silpnas kad negali susivaldyti del tokiu smulkmenu
tu bent tai padarei ir suprantu Tave ... jei zeti is religines puses tai niekas nesake kad tai jau lengvas keles
sekantis etapas apmetimas kakmenim
paskui finalas ant kryziaus :V rezultatas kalbes apie tave ir po 3000metu
bet ne tai esme kad reikia daryti ! esme tiketi dievu ir myleti
o ne zudytis netikedama