Tema: Kokias garso kaloneles rinktis?
Siulykit variantus iki 1100Lt.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokias garso kaloneles rinktis?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Siulykit variantus iki 1100Lt.
kad labai jau siaurai apibrezei ar masinines, buitines, koncertines? turi nueit i garso aparaturos parduotuve ir paklaust topaties, manau pasiulys variantu.
masininius zemu dazniu garsekalbius
ar uztektu 2 zemu dazniu garsekalbiu po ~900 Lt?
Konkretink situacija! Ka tu nori deti, subus ar tik garsekalbius? Jei tik garsekalbius tai i kuria masinos vieta juos derini, beto, kodel tokia kaina?
Pievas cia kazkokias aiskinates..:D
"ar uztektu 2 zemu dazniu garsekalbiu po ~900 Lt? "..:D neuztektu..:D
2 subus y bagazine noriu det, nu negirdejes kaip subai ~900Lt bilda todel ir klausiu nuomones.
Tomas tu isvis y pievas rasai
o kaina tokia nes man atrodo kad subai ~500Lt prastai bilda, norisi jau rimtu subu
grybe tu parasyk konkretu daikta o ne litus..:D
Ko jus cia nesutariat:? imeskit radija "tarybini" i bagazine ir jums uzteks to muzono
-----------Linai nedurniuok ne cia reikia tokius dalykus klausti klausinek tų kurios pažįsti ir tuos kurie jau dejo KAZKA GERO i savo "tacika"
kitaip tau cia prikabins makaromu
Siaip paklausyciau Vytauto21 pasiulyma jei jau nezinai ka daryti nu bet aisku kad taip sumokesi daug daugiau nei sam saboi svojei galavoj
-----------as jei tureciau 900 litu nusipirkciau kazka paprasto bet kokybisko
beda kad niekas panasaus is pazystamu nedejo y masina.
konkretus daiktas: 2 bosavykai
Linai, pats nezinai ko tu nori ir ko tau reikia... plius kokia nauda is to? "Geriem" subam reikia gero stiprintuvo, o gal ir ne vieno... tokiai galiai reikia tinkamai paruosto automobilio ir t.t.
O tavo snekejimas litais, nieko nesako.... Beja yra pirkt aktyvinis subas su dviem garsekalbiais i automobily, kaina apie 1100lt, gal tau tokio reikia, beja, tu garsiakalbiu istrizaine 16cm... ;D ;D ;D
beda kad niekas panasaus is pazystamu nedejo y masina.
konkretus daiktas: 2 bosavykai
"2 bosavykai" žemo dažnio garsiakalbiai! Nu reikes stiprintuvo iems, Jeigu jau bus labai galingi galbut tau dar vieno generatoriaus prireiks ir penkis kombaino akumuliatorius( jei kalba eis apie 1 kilovata :=D ) Pirma viskas priklausys nuo to kokio galingumo kolonees pirksi ir aisku ar jie tiks i tavo auto pima !!!gabaritai tehniniai duomenys ir tt tai todel visi cia klausia ko tu konkreciai nori
tai as siulau deti bacika ant galinio lango:) jei yra vietos .Bacika gali nusipirkti jau paruostas, jei neklystu su visu stiprintu viduje(priklausomai nuo modelio) ir su iseigom i tavo CD DVD DH mp3 grotuva tai paprasciausias budas,beto ja galesi visada isimti is masinos
zinau ko noriu ir ko man reikia. ziauriai gera aparatura turetau. stiprekai, laidai, kondensatoriaia ir t.t nebeda pinigu turiu. o del auto nemanau kad turi buttinkamas ir panasiai.
zinau ko noriu ir ko man reikia. ziauriai gera aparatura turetau. stiprekai, laidai, kondensatoriaia ir t.t nebeda pinigu turiu. o del auto nemanau kad turi buttinkamas ir panasiai.
Akivaizdu, kad supratimo siam reikalui praktiskai neturi, ka jau sneketi apie patirty...
Sekmes bekonstruojant....
Beto, jei pinigai neproblema, tai nulek ten kur sudeda aparatura ir nereiks vargt, beto pasikonsultuosi, pakonsultuos ir gal ten aiskiau pasakysi ko tu nori, nes vien tik kad tu zinai ko nori, tai nereiskia kad ir kitas gali zinot... sneketum konkreciau butu visai ydomi tema, bent jau man... ;D
Gaila kad neesi Milane :? cia visai neblogas pasirinkimas
Linas, 17 parašė:zinau ko noriu ir ko man reikia. ziauriai gera aparatura turetau. stiprekai, laidai, kondensatoriaia ir t.t nebeda pinigu turiu. o del auto nemanau kad turi buttinkamas ir panasiai.
Akivaizdu, kad supratimo siam reikalui praktiskai neturi, ka jau sneketi apie patirty...
Sekmes bekonstruojant....
Beto, jei pinigai neproblema, tai nulek ten kur sudeda aparatura ir nereiks vargt, beto pasikonsultuosi, pakonsultuos ir gal ten aiskiau pasakysi ko tu nori, nes vien tik kad tu zinai ko nori, tai nereiskia kad ir kitas gali zinot... sneketum konkreciau butu visai ydomi tema, bent jau man... ;D
Kaip sakoma "simta kartu pamatuok ir viena kirpk":) net jei atrodo kad esi zinovu zinovas !butu gaila isleist piniga ant nieko :V
Sigitas matau kad tau isvis dzin kad koks **** gale 5watu kala.
Kaip sakoma "simta kartu pamatuok ir viena kirpk":) net jei atrodo kad esi zinovu zinovas !butu gaila isleist piniga ant nieko :V
"tai ir matuok..." vazineji, klausineji, kas ka siulo, kokia kaina ir butent i toky automobili...
Tikiu, kad tinkama sprendima priimt sunku, taciau jei nori ir atrodo, kad reikia, tai kazkaip pradzia reikia padaryt... Viskas ir visada gerai nesigauna...
Sigitas matau kad tau isvis dzin kad koks **** gale 5watu kala.
Nelabai suprantu apie ka tu, bet jei tas **** 5watu gale kala ne pas mane, tai aisku, kad man nesvarbu... ;D
Baikyt rietis ,nes uzdarys paskiu tema
--------Geriau Linai kreipk kalba kita linkme;) pvz galetum isdestiti mintis is kur viska pirksi ? ir kaip viska derinsi? taip pasimokyssim ir mes
Tomas, 25 parašė:Kaip sakoma "simta kartu pamatuok ir viena kirpk":) net jei atrodo kad esi zinovu zinovas !butu gaila isleist piniga ant nieko :V
"tai ir matuok..." vazineji, klausineji, kas ka siulo, kokia kaina ir butent i toky automobili...
Tikiu, kad tinkama sprendima priimt sunku, taciau jei nori ir atrodo, kad reikia, tai kazkaip pradzia reikia padaryt... Viskas ir visada gerai nesigauna...
--------Sigiau zinoma kad pirma karta nesigauna bet reikia zinoti ana kiek tavo akumai atlaikys tavo aparatura pirma ane paskui jau ziuri koloneles ir i stipriako vatus
nesudetinga labai
nereikia buti genijum paleisti dvi koloneles ;DNu bet aisku kaip tu sakiai pirma reikia lausineti
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokias garso kaloneles rinktis?