Tema: gal galit patarti kaip surasti užsienio šalių skelbimų puslapių?
bandžiau ir per google ieškot, bet mano paieškos kol kas nevaisingos... galbūt aš tiesiog nemoku ieškot
taigi, gal galit ką patart?
arba jau žinot tokių puslapių?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → gal galit patarti kaip surasti užsienio šalių skelbimų puslapių?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
bandžiau ir per google ieškot, bet mano paieškos kol kas nevaisingos... galbūt aš tiesiog nemoku ieškot
> kokiu tau skelbimu reikia ? butent automobiliu darbu pasiulymu ar ko ?
technikos. žemės ūkio
ebay??? visko ten yra ;DD
bet neradau to, ko man reikia
bet vis tiek ačiū
na,apie technika ir zemes uki pakankamai informacijos ir lieyiviu kalba...
man ne informacijos reikia, o prekės, kurios Lietuvoj nėr. bent jau dėvėtos
prekę aš pati susirasiu, man reikia jūsų pagalbos ieškant tokių puslapių... t.y. apskritai skelbimų puslapių...
na tai reikia tada ieskoti kokia tais gal anglu kalba,o siaip tai turi konkreciai zinoti kur ji egzistuoja,o tada ieskoti tos salies kalba..deja,lietuviu kalba sitame reikale nera taip gerai isvystyta
plius minus žinau šalis, kur ji gali būt, deja, nemoku tų šalių kalbų, kur didžiausia galimybė rast... gal dar kokių pasiūlymų?
tai tada siulyciau ieskoti to ka ir lietuvoje turime...o gal as galeciau padeti tau,nes dirbu uasienyje su sita sritimi...
na, man reikia naudoto serbentų skynimo kombaino, jungiamo prie traktoriaus...
jo,cia panasiai kaip marcipanu su frikadelem ,o sicia tai jau sunkiau...jei kokio traktoriaus ar kitos technikos,tai tikrai galiu,bet serbentu skynimo kombaino...
o tau neuztektu paprasto rankinio.nejungiamo prie traktoriaus?
manau, kad ne, biški daugoka turim nors.. kokia kaina maždaug?
ko kokia kaina?paprasto skynimo kombaino?
paprasto skynimo kombaino. ir foto gal turi?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → gal galit patarti kaip surasti užsienio šalių skelbimų puslapių?