Re: netikeciausias sapnas
sapnavau kad gyvenau ateityje kazkaip viskas kompiuterizuota buvo ir ne vieno zmogaus o as ten viena tarp robotu ... siaip baisus sapnas buvo ...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → netikeciausias sapnas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sapnavau kad gyvenau ateityje kazkaip viskas kompiuterizuota buvo ir ne vieno zmogaus o as ten viena tarp robotu ... siaip baisus sapnas buvo ...
...vienas isimintiniausiu sapnu buvo mazdaug toks : vaziuoju as su ziguliuku zvyrkeliu ir kad drebu is baimes, kad kazkas mane pasivys o salia sedinti sese klykia , kad sustociau, nes jai apsipirkt reikia......kazkokia nesamone , bet buvo baisu
sianakt sapnavau labai keista dalyka,kad mane pabuciavo mano aerobikos treneris...ir siandien visa diena nieko daugiau negelvoju tik apie ta bucini ir zinau kad kai tik rytoj pamatysiu ji,uzkart atsiminsiu ta sapna
sianakt sapnavau labai keista dalyka,kad mane pabuciavo mano aerobikos treneris...ir siandien visa diena nieko daugiau negelvoju tik apie ta bucini ir zinau kad kai tik rytoj pamatysiu ji,uzkart atsiminsiu ta sapna
Žinau ką tai reiškia ;D Aš taip pat sapnavau kažkada, tik su šokių treneriu Neišsipildė ;D O gaila
Gabija, 21 parašė:sianakt sapnavau labai keista dalyka,kad mane pabuciavo mano aerobikos treneris...ir siandien visa diena nieko daugiau negelvoju tik apie ta bucini ir zinau kad kai tik rytoj pamatysiu ji,uzkart atsiminsiu ta sapna
Žinau ką tai reiškia ;D Aš taip pat sapnavau kažkada, tik su šokių treneriu Neišsipildė ;D O gaila
o ne... suzjugdei visas mano svajones... o buvo taip gera
sapnavau kad mane medziojo kazkoke medziotojai,ir nekaip negalejau pabegt kur bepasislepdavau vistek surasdavo.cia buvo baisiausias
kelias dienas sapnavau kažkieno laidotuves.;o
Sapnavau, kad miegam senajame bute (is jo issikrauste jau seniai esam ).. Tik mama miegojo lauke prie masinos, nes jai namie nebuvo vietos... As paziuriu pro langa, tevas is isiucio, su benzo pjuklu pjauna masina skersai isilgai.. As bijau del mamos, kad jos nors jai nepadarytu ( jie isiskyre jau 6 metai )... Ir... Matau kaip jis pjauna jai per kakla.. Klykdama islekiu i lauka, uzdedu savo ranka mamai ant kaklo, ir sakau tevui, jei jis nori toliau pjauti, tures pirmiausia mano ranka nupjauti... Ir pabudau...
Cia turbut pasekme to, kad skaitau kriminaliniu romanu daug, detektyvu.. Kadangi vasara neskaitau, tai tokiu baisybiu nesapnuoju siuo metu nesapnuoju Nors neseniai sapnavau, kad man krauja eme is pirsto, ir ziuriu, tik skyle dideja dideja, kraujas bega, ir kad pirsto galiukas ant plono odos gabalelio laikosi
O va pries pora naktu, sapnavau, kad turiu vyra, esam labai laimingi Nors ir kiek noreciau prisiminti jo veido, neprisimenu Buciniai buvo, glamones ir tt Ir mes norejom vaiko. Tai mano pussesere atidave savo (pussesere tikrai egzistuoja, ir turi 7 men mazyli ) vaika. Paguldziau as ji ant sofos, jis buvo su pampersu ir tinklinemis juodomis pedkelnemis ! ir tas 7 men mazylis man sako : noriu pas mama. O as atsakiau : dabar as tavo mama
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → netikeciausias sapnas