You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Aušra, 19
- Forumo Vijurkas
Re: ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)
na ką aš žinau...gali būt apsirengęs ir treningais, svarbu, kad jie būtų stilingi ir pan...
taip, rūkančios merginos man irgi nepatinka, o ypač šlykščiai atrodo, kai rūko eidamos arba būdamos su vaikais... nusitašiusi mergina irgi šlykštokai atrodo...
Bet... pati keikiuosi (na buvau to įpročio atsikračius, bet po vieno įvykio vėl pradėjau), bet prie vaikino (ar bent jau žmogaus, kurį galėčiau tokiu įsivaizduoti) - ne. Rengiuosi pagal nuotaika, tad kartais galiu atrodyti stilinga, kartais kiek berniokiškai... Bet vis tiek smegenų kiekis nuo to nesumažėja
ex... Bet vis tiek rasti savo idealą beveik neįmanoma
)

- Siga, 15
- Forumo Vijurkas
Re: ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)
ish tiesu lb gerai yra kai rengiesi taip kaip nori, o ne taip kad kitiems ytiktum... 

- Vitas, 26
- Forumo Pradedantysis
pigaus nuvalkioto standartinio primityvumo ...

- Siga, 15
- Forumo Vijurkas
tixliai pasakyta... 

- Andrius, 21
- Forumo Naujokas

- Mindaugas, 17
- Forumo Vijurkas
Andrius, 21 wrote:totalus BUKUMAS
gerai pasakiai

- Loreta, 16
- Forumo Vanagas
Mykolas, 19 wrote:kaip pastebejau niekas neparase kai panos spjaudosi kelis kartus maciau tai tikrai nemalonu pasidare
o pats niekada nesispjaudei? 

- Mindaugas, 17
- Forumo Vijurkas
nu labai skiriasi kai merga spjaudosi ir kai vaikinas

- Roberta, 24
- Forumo Vijurkas
Mindaugas, 17 wrote:nu labai skiriasi kai merga spjaudosi ir kai vaikinas
Cia tai teisybe! Na jau nekoks vaizdelis kai panele eina ir spjaudosi...Kraupu!

- Siga, 15
- Forumo Vijurkas
na bet juk jus nezhiurit i vaikinukus... mes turime juos ysimyleti, o ne jus... tai ir nera jums skirtumo... 

- Roberta, 24
- Forumo Vijurkas
Siga, 15 wrote:na bet juk jus nezhiurit i vaikinukus... mes turime juos ysimyleti, o ne jus... tai ir nera jums skirtumo... 
Siguskinai
Nebuk piktciurna juk tau netinka:).... Ir manau nesispjaudai pati nes TAI tau isviso netiktu:)

- Siga, 15
- Forumo Vijurkas
taip manai? :V na kazhkada buvo tox yprotis... feeee... dabar geriau savo sejles pasilaikau sau... ;D

- Roberta, 24
- Forumo Vijurkas

- Edita, 17
- Forumo Dalyvis
niu mano vaikinukas baisiai nemegdavo pavydo vat...taciau pavydet yra visaj normalu,zinoma kai yra pagrindas:?

- Laura, 17
- Forumo Naujokas
nesuprantu kuo vaikinams nepatinka rozine spalva? gal kas paaiskins....nors pati irgi nelb ja megstu... 

- Roberta, 24
- Forumo Vijurkas
Edita, 17 wrote:niu mano vaikinukas baisiai nemegdavo pavydo vat...taciau pavydet yra visaj normalu,zinoma kai yra pagrindas:?
Na manu jei myli ir buni su tuo savu zmogeliuku tai kam tas pavydas juk jei su juo turi juo pasitiketi,jei nepasitiki tai kam su juo buni..Bet kazkos truputelis pavydo tai nieko baisaus,tik neligotas..Turejau vyra su ligotu pavydu tai va viena diena ir issiskyrem...Tai zlugdo viska...Viena diena igrista aiskinti kad nera tikslo pavydeti ir amzinai kalbeti kad tu man reikalingas juk istekejau uz taves... Paprasciausiai pavargsti ir issiskiri...

- Edita, 17
- Forumo Dalyvis
na nezinau...:? bet pvz kaip gali nebuti pavydo jei vaikinas eina pazindintis su kitom panelem prie mano akiu ir aiskina,kad tik draugiu iesko;\

- Rima, 20
- Forumo Naujokas
na as nezinau jei taip mano vaikinas prie manes padarytu tai as ji greitai praspirciau :V

- Roberta, 24
- Forumo Vijurkas
Edita, 17 wrote:na nezinau...:? bet pvz kaip gali nebuti pavydo jei vaikinas eina pazindintis su kitom panelem prie mano akiu ir aiskina,kad tik draugiu iesko;\
Na tada patarciau ji pastumeti i sali,jis tikrai nieko garo vaikinas...Cia jau per akis nagleja... Papandyk ji pastatyti i tokia pacia vieta ir pasakyk kad tik draugu ieskai..Daznai buna kad nesupranta zmogus kas cia tokio kol pats toje situacijoje neatsiduria...
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 Next
You must login or register to post a reply