Re: Kokios salies paneles pacios graziausios?
rememas*
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kokios salies paneles pacios graziausios?
rememas*
Tai tokia statistika tiek ir tegali pasakyt: gražiausios panelės DAUGUMOS NUOMONE ten ir ten. Realiai ji nepasako nieko apie tą grožį iš principo. Nuomonės yra bevertės
Tai tokia statistika tiek ir tegali pasakyt: gražiausios panelės DAUGUMOS NUOMONE ten ir ten. Realiai ji nepasako nieko apie tą grožį iš principo. Nuomonės yra bevertės
Martyna, nusiramink, cia tik "kazkokia" statistika... Visa kita taip ir lieka nezinoma...
klok priesinga arba neigiancia statistika
Martyna, 20 пишет:Tai tokia statistika tiek ir tegali pasakyt: gražiausios panelės DAUGUMOS NUOMONE ten ir ten. Realiai ji nepasako nieko apie tą grožį iš principo. Nuomonės yra bevertės
Na, paklosiu, jei nori.. pvz statistika pagal tai, kuri šalis geriausiai pasirodo miss world konkursuose. Japonės ir ukrainietės ten anaiptol nelyderiauja (teiraukis Wikipedios). Paskui miss universe, ten Japonija tik 5 vietoj (šaltinis tas pats). Kažkokia nuomonių statistika - vėl kitokia. Tai kur teisybė?
Pavlikas, 21 пишет:Martyna, 20 пишет:Tai tokia statistika tiek ir tegali pasakyt: gražiausios panelės DAUGUMOS NUOMONE ten ir ten. Realiai ji nepasako nieko apie tą grožį iš principo. Nuomonės yra bevertės
Na, paklosiu, jei nori.. pvz statistika pagal tai, kuri šalis geriausiai pasirodo miss world konkursuose. Japonės ir ukrainietės ten anaiptol nelyderiauja (teiraukis Wikipedios). Paskui miss universe, ten Japonija tik 5 vietoj (šaltinis tas pats). Kažkokia nuomonių statistika - vėl kitokia. Tai kur teisybė?
as manau, ei mergina pasiraso ant dalyvavimo miss konkurse tai gauna "griezta patvarkima" juos grieztai ruosia konkursams , dieta daugybe sluoksniu makijazo sportas, tai jau zinai as i tokias grazuoles nelabai ziuriu:) as nesiremiu sttistika as ziuriu telika ir bendrauju su zmonem:)
as manau, ei mergina pasiraso ant dalyvavimo miss konkurse tai gauna "griezta patvarkima" juos grieztai ruosia konkursams , dieta daugybe sluoksniu makijazo sportas, tai jau zinai as i tokias grazuoles nelabai ziuriu:) as nesiremiu sttistika as ziuriu telika ir bendrauju su zmonem:)
Teisybė, kad tas gražuoles daugiau ar mažiau paremontuoja Tie grožio konkursai tėra vienas iš kriterijų norint atsakyt į beprasmį temos klausimą ir tiek...
O ką tu per teliką matai, ką pabendravęs sužinai tai irgi tėra tavo asmeninę nuomonę įtakojantys veiksniai arba tavo asmeninė statistika, argi ne?
prie ko cia statistika, Martyna biski ne ta puoli, as issakiau savo nuomone kad lietuvaites graziausios o apie japoskes ir lasininius parasiau kad man tai girdeta ir ne nuo vieno ir ne nuo dvieju zmoniu, apie statistika prakukavo tadas, tai lb prasau neprievartauk mano proto, busiu lb dekingas viska ka tu rasai tai tavo nuomone, ir as pries ja nieko pries
Gražiausios lietuvaitės
prie ko cia statistika, Martyna biski ne ta puoli, as issakiau savo nuomone kad lietuvaites graziausios o apie japoskes ir lasininius parasiau kad man tai girdeta ir ne nuo vieno ir ne nuo dvieju zmoniu, apie statistika prakukavo tadas, tai lb prasau neprievartauk mano proto, busiu lb dekingas viska ka tu rasai tai tavo nuomone, ir as pries ja nieko pries
1. Nepuolu aš tavęs.
2. Priešingos statistikos pats prašei.
3. Tavo nuomonė man irgi ne itin rūpi.
Peace
nu as greiciausiai sustosiu prie lietuvaiciu man kitu saliu merguzeles nelabai terupi:D
Man asmeniskai tai mulates
Viktorija, 16 пишет:kuom jos tokios ipatingos?
Odos spalva, figūra, plaukai.
Jos smirda uztat :Dkuom:? pyyyyyyyyyyyypppppp !!!! ;D
o beja,martyna,tu ten labai kazka reiskeisi apie miss pasaulius...o ar zinai toki fakta(cia ne statistika),kad tos grazuoles"kepamos"nuo mazdaug 15 metu amziaus,jom buna padaryta daugybe operaciju ivairiose kuno vietose,aisku daugiausiai ant snukelio,man asmeniskai yra teke pabuvoti salia vienos is tokiu istaigu venesueloje...siaip vaizdelis ispudingas,tik kazkaip nebuvo net jokio noro uzeiti vidun,dar neduok dieve susigundysiu kokia tais linija "pasitobulinti"...
o manau kad graziausios merginos yra lietuvaites ir man dar grazios yra ruses(jos labai karstos...cia taip sako zmones,pati nebandziau )
siaip pacios graziausios yra merginos is rusijos:)
seip visu nuomones skirtingos todel nera ko gincytis
o beja,martyna,tu ten labai kazka reiskeisi apie miss pasaulius...o ar zinai toki fakta(cia ne statistika),kad tos grazuoles"kepamos"nuo mazdaug 15 metu amziaus,jom buna padaryta daugybe operaciju ivairiose kuno vietose,aisku daugiausiai ant snukelio,man asmeniskai yra teke pabuvoti salia vienos is tokiu istaigu venesueloje...siaip vaizdelis ispudingas,tik kazkaip nebuvo net jokio noro uzeiti vidun,dar neduok dieve susigundysiu kokia tais linija "pasitobulinti"...
o manau kad graziausios merginos yra lietuvaites ir man dar grazios yra ruses(jos labai karstos...cia taip sako zmones,pati nebandziau)
Esu skaičius kažką panašaus apie konkrečiai venesualietes, apie visas kitas to neteko girdėti, bet apskritai man tas mažai terūpi.
Tą pavyzdį daviau tik kaip vieną iš n galimų juokingų kriterijų reitinguojant moteris pagal kažkokį grožį.... Kas apskritai yra absurdas.
Ignė visiškai teisi , deja, kaip tik dėl skonio ir yra dažniausiai ginčijamasi, nes čia asmeninė "tiesa" yra nepaneigiama ir jokie sveiko proto imperatyvai neturi reikšmės, tad labai patogu vapėti įvairiausias pievas ir jaustis teisiu/ia.
visos moterys yra grazios,tik vyru skoniai skirtingi
Kiekvienoj šalį galima rasti gražių panelių skonio reikalas manau... aš to nesureikšminu ir man tai įtakos gyvenime neturi... todėl visiškai tas pats
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kokios salies paneles pacios graziausios?