121

Re: Kokios salies paneles pacios graziausios?

rememas*

122

Tai tokia statistika tiek ir tegali pasakyt: gražiausios panelės DAUGUMOS NUOMONE ten ir ten. Realiai ji nepasako nieko apie tą grožį iš principo. Nuomonės yra bevertės

123

Martyna, 20 пишет:

Tai tokia statistika tiek ir tegali pasakyt: gražiausios panelės DAUGUMOS NUOMONE ten ir ten. Realiai ji nepasako nieko apie tą grožį iš principo. Nuomonės yra bevertės

Martyna, nusiramink, cia tik "kazkokia" statistika... Visa kita taip ir lieka nezinoma... smile

124

Martyna, 20 пишет:

klok priesinga arba neigiancia statistika

125

Pavlikas, 21 пишет:
Martyna, 20 пишет:

Na, paklosiu, jei nori.. pvz statistika pagal tai, kuri šalis geriausiai pasirodo miss world konkursuose. Japonės ir ukrainietės ten anaiptol nelyderiauja (teiraukis Wikipedios). Paskui miss universe, ten Japonija tik 5 vietoj (šaltinis tas pats). Kažkokia nuomonių statistika - vėl kitokia. Tai kur teisybė? smile

126

Martyna, 20 пишет:

Pavlikas, 21 пишет:
Martyna, 20 пишет:

Na, paklosiu, jei nori.. pvz statistika pagal tai, kuri šalis geriausiai pasirodo miss world konkursuose. Japonės ir ukrainietės ten anaiptol nelyderiauja (teiraukis Wikipedios). Paskui miss universe, ten Japonija tik 5 vietoj (šaltinis tas pats). Kažkokia nuomonių statistika - vėl kitokia. Tai kur teisybė? smile

as manau, ei mergina  pasiraso ant dalyvavimo miss konkurse  tai gauna "griezta patvarkima" juos grieztai  ruosia  konkursams , dieta daugybe sluoksniu makijazo sportas, tai jau zinai as i tokias grazuoles nelabai ziuriu:)  as nesiremiu sttistika  as ziuriu telika ir bendrauju su zmonem:)

127

Pavlikas, 21 пишет:

as manau, ei mergina  pasiraso ant dalyvavimo miss konkurse  tai gauna "griezta patvarkima" juos grieztai  ruosia  konkursams , dieta daugybe sluoksniu makijazo sportas, tai jau zinai as i tokias grazuoles nelabai ziuriu:)  as nesiremiu sttistika  as ziuriu telika ir bendrauju su zmonem:)

Teisybė, kad tas gražuoles daugiau ar mažiau paremontuoja smile Tie grožio konkursai tėra vienas iš kriterijų norint atsakyt į beprasmį temos klausimą ir tiek...
O ką tu per teliką matai, ką pabendravęs sužinai tai irgi tėra tavo asmeninę nuomonę įtakojantys veiksniai arba tavo asmeninė statistika, argi ne?

128

prie ko cia statistika, Martyna biski ne ta puoli, as issakiau savo nuomone kad lietuvaites  graziausios o apie japoskes ir lasininius parasiau kad man tai girdeta ir ne nuo vieno ir ne nuo dvieju zmoniu, apie statistika  prakukavo tadas, tai  lb prasau neprievartauk mano proto, busiu lb dekingas  viska ka tu rasai tai tavo nuomone, ir as pries ja nieko pries

129

Gražiausios lietuvaitės wink

130

Pavlikas, 21 пишет:

prie ko cia statistika, Martyna biski ne ta puoli, as issakiau savo nuomone kad lietuvaites  graziausios o apie japoskes ir lasininius parasiau kad man tai girdeta ir ne nuo vieno ir ne nuo dvieju zmoniu, apie statistika  prakukavo tadas, tai  lb prasau neprievartauk mano proto, busiu lb dekingas  viska ka tu rasai tai tavo nuomone, ir as pries ja nieko pries

1. Nepuolu aš tavęs.
2. Priešingos statistikos pats prašei.
3. Tavo nuomonė man irgi ne itin rūpi.
Peace :::a23

131

nu as greiciausiai sustosiu prie lietuvaiciu man kitu saliu  merguzeles nelabai terupi:D

132

smile

133

Man asmeniskai tai mulates

134

Egis, 27 пишет:
Viktorija, 16 пишет:

kuom jos tokios ipatingos?

Odos spalva, figūra, plaukai.

Jos smirda uztat :Dkuom:? pyyyyyyyyyyyypppppp !!!! ;D

135

o beja,martyna,tu ten labai kazka reiskeisi apie miss pasaulius...o ar zinai toki fakta(cia ne statistika),kad tos grazuoles"kepamos"nuo mazdaug 15 metu amziaus,jom buna padaryta daugybe operaciju ivairiose kuno vietose,aisku daugiausiai ant snukelio,man asmeniskai yra teke pabuvoti salia vienos is tokiu istaigu venesueloje...siaip vaizdelis ispudingas,tik kazkaip nebuvo net jokio noro uzeiti vidun,dar neduok dieve susigundysiu kokia tais linija "pasitobulinti"...
o manau kad graziausios merginos yra lietuvaites ir man dar grazios yra ruses(jos labai karstos...cia taip sako zmones,pati nebandziau :::608 )

136

siaip pacios graziausios yra merginos is rusijos:)

137

seip visu nuomones skirtingos todel nera ko gincytis

138

Gabija, 21 пишет:

o beja,martyna,tu ten labai kazka reiskeisi apie miss pasaulius...o ar zinai toki fakta(cia ne statistika),kad tos grazuoles"kepamos"nuo mazdaug 15 metu amziaus,jom buna padaryta daugybe operaciju ivairiose kuno vietose,aisku daugiausiai ant snukelio,man asmeniskai yra teke pabuvoti salia vienos is tokiu istaigu venesueloje...siaip vaizdelis ispudingas,tik kazkaip nebuvo net jokio noro uzeiti vidun,dar neduok dieve susigundysiu kokia tais linija "pasitobulinti"...
o manau kad graziausios merginos yra lietuvaites ir man dar grazios yra ruses(jos labai karstos...cia taip sako zmones,pati nebandziau :::608 )

Esu skaičius kažką panašaus apie konkrečiai venesualietes, apie visas kitas to neteko girdėti, bet apskritai man tas mažai terūpi.
Tą pavyzdį daviau tik kaip vieną iš n galimų juokingų kriterijų reitinguojant moteris pagal kažkokį grožį.... Kas apskritai yra absurdas.
Ignė visiškai teisi smile, deja, kaip tik dėl skonio ir yra dažniausiai ginčijamasi, nes čia asmeninė "tiesa" yra nepaneigiama ir jokie sveiko proto imperatyvai neturi reikšmės, tad labai patogu vapėti įvairiausias pievas ir jaustis teisiu/ia.

139

visos moterys yra grazios,tik vyru skoniai  skirtingi big_smile

140

Kiekvienoj šalį galima rasti gražių panelių smile skonio reikalas manau... aš to nesureikšminu ir man tai įtakos gyvenime neturi... todėl visiškai tas pats smile