Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Im back (emo) 5dienį visi kas norit į Mens Factory, prašom pas mane pakvietimų Čia šiaip offtopic bišk
>> Amm.. Tai va Pasirodžiau kad gyva ir galiu dingt vėl
>>> Jei ko reikės, ti varpais prašom zvanyt
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 633 634 635 636 637 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Im back (emo) 5dienį visi kas norit į Mens Factory, prašom pas mane pakvietimų Čia šiaip offtopic bišk
>> Amm.. Tai va Pasirodžiau kad gyva ir galiu dingt vėl
>>> Jei ko reikės, ti varpais prašom zvanyt
eina sau.. 6dieni turiu marej but.. o tai likciau vln :V na,nesiseka man :? negerai :?
o vat ir pamelavau (blush) Ne 5dienį, o 4dienį
tu mane gundai....
O kaip manai, ko aš siekiu?
ka daryt...
o kiek kvietimu turi ?
o kas tam mens factory bus :? karolyte buk sveika (hug)
o kas tam mens factory bus :? karolyte buk sveika (hug)
tu nesikisk
Nijolyt >> Kiek reikia, tiek turiu Bus DJs Weax & Donato (Filtered Tools) Tipa Filtered Tools + Battery energy drink (nu ir mensai aišku) dovanoja VTVK day Nu tipa mūsų koledžo day Dėl kvietimų kreipkitės į VTVK Studentų Atstovybę arba savo grupės seniūnus Ti galiu pabūt ir tavo seniūnas
Linai >> Labas sveikas būk ir tu (hug)
na,man reiketu dvieju na, dar pasitarsiu as ryt, ir jau tave informuosiu.. jei pasirasys mano kolege, pasirasysiu ir as
Aš ti pasirašau Ir jūsų aš taip laukiu laukiu laukiu, tu žinai (music)
jau pabiro snaiges baltos baltos
ar matai
;D ;D ;D
na as visai noreciau irgi :? bet nlb galesiu nes gal varysiu i astralo drumo toosa alytuje (emo)
eik eik.. tu juk pats zinai kur tau smagiau butu.... tai nors nemeluok bent man ir karolytei ) << ir mano posakis vertesnis (emo)
Linai.. Nu tu visai jau.. Kas tau svarbiau.. Ar kažkoks kažkokio drumo tūsas.. Ar gėjų fabrikas? ;D;D;D
nu Linai.. tai kaip???
asiku supratau nesikartosim daugiau. tokis klausimas dabar man iskilo cia visi kalba paie meeta kada ir kaip tokis dalykas vyksta? a tai kazkaip sudominot
Nijole tai kaip sekas vyro ieskot ar tinkama kandidata jau radai?
sveiki visi visi. tik kad keistai siandien niekas nebuvo apsilankes. niekas niekam nieko niekados hmmm
laba laba :d kai kurie gal laiko neturi kas siaip geresnio
Puslapiai Ankstesnis 1 … 633 634 635 636 637 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~