Tema: Klaipėdos Universitetas
KU studentai rašykite savo studijų ir studentavimo įspūdžius, nuomones, kas patinka ar kas nepatinka ir t.t. žodžiu apie viską
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Klaipėdos Universitetas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
KU studentai rašykite savo studijų ir studentavimo įspūdžius, nuomones, kas patinka ar kas nepatinka ir t.t. žodžiu apie viską
O.. ten mano draugas studina:>
as jau studijuoju kaip ir paskutinius metus KU yra gana didelis, cia daug fakultetu, na ir apie kiekviena esu susidariusi gana skirtinga nuomone. Aisku daugiausia zinau apie savaji fakulteta GMMF.
gal kas studijuoja magistratura uosto valdyma? kaip ten?
Cia jis JTF ar JI? Jei JI, tai tikrai patarciau ten stoti. Geros specialybes ten, o ir perspektyvos gana dideles.
SMF vadyba neakivaizdziai, viskas nuostabu nesiskundziu niekuom
pati ten istojusi taip ir nestudijavau, isvis man ten kraupu pasirode, ir dar i toki nemoteriska dalyka prieme kur net reikiamu egzaminu neturejau ir nemandagus visi ren tokie .........
gal tik tiek geriau ,kad nereikia tiek pinigu kisti ....
na as mokausi SvMF fakultete ir labai dziaugiuosi kad istojau i si universiteta, kad ir pirmakurse esu, bet destytojai malonus, nenusiteike priesiskai pries studentus. Puikios studijavimo galimybes ir nebloga technika.
niu apie destytojus nieko nzn nes nesimokiau gi
na, o kaip studiju kokybe jums ten? )
pati ten istojusi taip ir nestudijavau, isvis man ten kraupu pasirode, ir dar i toki nemoteriska dalyka prieme kur net reikiamu egzaminu neturejau ir nemandagus visi ren tokie .........
Kad apima depresija manau kievienam universitete taip būna aš irgi sustresavau kai reikėjo išmokti 50 klausimų ir parašyti projektą gamtamokslinio ūgdymo. Šie metai pirmieji sunkiai sekasi su rašto darbais bet dalykas yra įdomus tai manau sunkumus įveiksiu. Aišku yra nelengva kai po 12 val dar sėdi kasoje
Na jau baigiau as KU .. Bet jau magistra studijuosiu jau nebe KU
Na jau baigiau as KU .. Bet jau magistra studijuosiu jau nebe KU
uzjauciu su uzbaigimu ;D
Auri> cia tipo labai ziaurus universitetas? :? nors jei rimtai mano puske ir ten baige ir darbo iki siol neturi pagal profesija ;D
va... faktai kalba patys uz save
Auri, tu busimasis bedarbis, kaip supratau :?
Ingrida> jis ne tame univiere juk yra...
Vaiva, tada apsviesk mane :o:o
Ingrida> zinok neapsviesiu nepasakysiu kaip vadinas zinau tai kad jis angliskasis univieras ar kap ji vadina zmones...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Klaipėdos Universitetas