21

Re: Santykiai be isipareigojimu

Gabija, 21 wrote:
Diana, 18 wrote:

hm... na, pvz gali buti pora, ane? ir taip pat du zmones bendrauti nesivadinant pora, kaip tada?
na, jei supratai ka noriu pasakyt :::818

o jei miega ar tik siaip bendrauja,kalbasi,kartu valgo ir t.t.ar tarp ju yra lytiniai santykiai?:::858:::201
padekit man suprast sita situacija :::050

tarkim imk abu variantus. vienu atveju issakyk savo nuomone, kai lytiniu santykiu nera, o kitu, kad yra ir pamatysim ka tu mastai smile

22

Diana, 18 wrote:
Gabija, 21 wrote:
Diana, 18 wrote:

hm... na, pvz gali buti pora, ane? ir taip pat du zmones bendrauti nesivadinant pora, kaip tada?
na, jei supratai ka noriu pasakyt :::818

o jei miega ar tik siaip bendrauja,kalbasi,kartu valgo ir t.t.ar tarp ju yra lytiniai santykiai?:::858:::201
padekit man suprast sita situacija :::050

tarkim imk abu variantus. vienu atveju issakyk savo nuomone, kai lytiniu santykiu nera, o kitu, kad yra ir pamatysim ka tu mastai smile

nu gerai...tarkim,jeigu lytiniu santykiu nera,tai man jokiais "neipareigojanciais santykiais" net nekvepia,tai mano manymu yra paprasciausia draugyste,nieko nenupuoslinant,nieko nesitikint ir t.t.
o jeigu tu lytiniu santykiu yra ,tai tada yra 2 varijantai:
a) jaigu zmones tik mylisi(dulkinasi) ir viesumoje nesirodo,vienas kito nepristato,pasidaro savo ir eina savais keliais,tai netoleruoju,galit mane uzmusti :::826 ,grieztai pries ir taip toliau... :::832
b)o jeigu tarp ju is pradziu buna draugyste,po to sexas,tai tada jie pora..
na cia isvardinau standartus..i nukrypimus arba kaip buna vienam is 1000000 net nesigilinau...
va,viskas ,kaniec :::a46

23

pora pora, tokiu poru kaip sieno. cia siuolaikinio jaunimo mada, viena savaite su vienu pora, kita jau su kitu. kas cia per poros ? tu tokius zmones gali vadint porom, kurie poruojasi kas keleta savaiciu ? "cia mano naujas vaikinas/mergina" - nepripazistu tokiu nesamoniu. jei nori vadintis pora, tai draugauji rimtai ir minimum pora metu su planais i bendra ateiti, kazko tikintis is tu santykiu, o ne savaite pasitampyt kartu. cia jokios ne poros, o mazameciu pasigyrimai pries kitus "va turiu pana, mes draugaujam".
bet as taves, Gabija, nesuprantu. ar tu uz seksa ar pries ? nes akivaizdziai esi "seksualno ozabocena" (net nezinau kaip lietuviskai isverst), bet rasai, kad vien seksas yra blogai ir tau nesuprantama. tai tu uz seksa tik po vestuviu ?

24

nepatinka man tokie santykiaj smile nieko gero is ju, be atejties

25

as taip pat manau, kad tai priklauso nuo zmoniu... visokiu situaciju buna. kas zino, kodel zmogus nenori rimtu santykiu? galbut turi rimta priezasti tam.

26

Aleksandras, 23 wrote:

pora pora, tokiu poru kaip sieno. cia siuolaikinio jaunimo mada, viena savaite su vienu pora, kita jau su kitu. kas cia per poros ? tu tokius zmones gali vadint porom, kurie poruojasi kas keleta savaiciu ? "cia mano naujas vaikinas/mergina" - nepripazistu tokiu nesamoniu. jei nori vadintis pora, tai draugauji rimtai ir minimum pora metu su planais i bendra ateiti, kazko tikintis is tu santykiu, o ne savaite pasitampyt kartu. cia jokios ne poros, o mazameciu pasigyrimai pries kitus "va turiu pana, mes draugaujam".
bet as taves, Gabija, nesuprantu. ar tu uz seksa ar pries ? nes akivaizdziai esi "seksualno ozabocena" (net nezinau kaip lietuviskai isverst), bet rasai, kad vien seksas yra blogai ir tau nesuprantama. tai tu uz seksa tik po vestuviu ?

as nepasisakiau PRIES sexa (butu galima keiktis,tai deciau viena gera big_smile ),as pasisakau pries "neipareigojancius santykius"!!! o beja,tie zmones ,kurie keicia partnerius daznai,kaip tu sakai kas savaite vis naujas,tai gal ir UZ buciau,net nezinau :::041 ,nes ziurek,jeigu vaikinas keicia daznai (tarkim vaikinas ir panale..) mergina,vadinasi jis iesko tos vieninteles,ooo jau kai randa tai tikrai zino kad tai TA ,nu aisku ne po savaites draugystes,o kaip Tu sakai po 2 kokiu metu..bet tada jis buna isitikines ir ISSILAKSTES..o kai neissilaksto,po to ir bylinejam tokias temas kaip"kodel vaikinai eina i kaire" big_smile

27

Galiu pasakyti tik tiek- jei partneris (visiskai nesvarbu vaikinas ara mergina) nori partnerystes be isipareigojimu ir sako, kad myli, bet siandiens nera salygu tuoktis-netikekit. Meiles tikrai nera, yra poreikis buti kartu del kazkokiu savanaudisku paskatu. Mano atveju, manau, tai seksas. As su savo partneriu kartu esu desimt metu, is ju penkerius gyvenam kartu. Turim bendro turto. Tema apie vedybas tabu, apie vaikus tuo labiau. Taciau mes esam puikus sekso partneriai. Tenka pripazinti sie santykiai byra. Sena tiesa-jei nera savitarpio rysio su tokiais santykiais toli nenuvaziuosi. Pries keleta dienu issikapstem is gan stipraus konflikto. Manau sekantis viska nulems. Man sio rysio reikia, jam ne. Liudna. Nenoreciau dalintis patarimais, tiesiog pasakysiu-jei man reiktu rinktis siandien as negyvenciau su mylimu zmogumi be santuokos isipareigojimu. Jei myli-vesk, jei ne-viso gero. Isvadas darykit patys.

28

jei myli ir klausimu nelieka. bet kas jei buti su zmogum gera, bet meiles nera ? ir kas ta meile is vis, nera tokio dalyko.

29

Gabija, 21 wrote:
Aleksandras, 23 wrote:

as nepasisakiau PRIES sexa (butu galima keiktis,tai deciau viena gera big_smile ),as pasisakau pries "neipareigojancius santykius"!!! o beja,tie zmones ,kurie keicia partnerius daznai,kaip tu sakai kas savaite vis naujas,tai gal ir UZ buciau,net nezinau :::041 ,nes ziurek,jeigu vaikinas keicia daznai (tarkim vaikinas ir panale..) mergina,vadinasi jis iesko tos vieninteles,ooo jau kai randa tai tikrai zino kad tai TA ,nu aisku ne po savaites draugystes,o kaip Tu sakai po 2 kokiu metu..bet tada jis buna isitikines ir ISSILAKSTES..o kai neissilaksto,po to ir bylinejam tokias temas kaip"kodel vaikinai eina i kaire" big_smile

nu tu cia ir suvelei big_smile geriausias sakinys >>>"""as pasisakau pries "neipareigojancius santykius"!!! o beja,tie zmones ,kurie keicia partnerius daznai,kaip tu sakai kas savaite vis naujas,tai gal ir UZ buciau""" keicia kas savaite, tai manai, jau isipareigoja :V kazkaip itariu, kad ne big_smile juk tas pats.. jei tipo draugauji savaite ir "dulkiniesi" su vienu, bet po savaites sakai, mes ne pora ir susiradusi kita vel "dulkiniesi" su kitu, bet ale tipo jus draugaujat, tai jau tipo cia viskas ok :::921 nu nzn.. man tai  tas pats.. ir cia mano nuomone, tas "poros" statusas jau nieko nebeduoda.. nebent kad sazine nuramintu, tipo ale as ne su visais "dulkinuosi"

>> Aleksandrai, i tavo klausima, kas yra meile, neatsakysiu, bet vakar Mikutaviciaus daina klausiau: mano didziausia zuvis << gal ten dalis atsakymo yra :::920

30

santykiai be isipareigojimu esti kai kam gyvenimo virsune, atejau, padariau, isejau, na mazdaug ir iki sekancio karto, tai bemaz galetu sakyti tai, kad tokie santykiai, daugiau ar maziau nukryptu i zmogaus iskreipta orentacija, ar tai i viena ar i kita puse, o pagrindinis etapas butu tai, kad visu savo tokiu poziuriu, kad ir nenuplanuotu tiesioginiu budu, gali pasidaryti pigios kekses (moterims), ar kabutese donzuano (vyrams) prostitucijos etapas, kurio kaip kokios juodos demes is savo gyvenimo etapo nebeistrinsi, tai kaip ir narkomano, homo-bio-heteros (kai neuztenka vienos partneres)-pedofilo-trans-seksuolo ivaizdis...:::250

31

Alfredas, 23 wrote:

santykiai be isipareigojimu esti kai kam gyvenimo virsune, atejau, padariau, isejau, na mazdaug ir iki sekancio karto, tai bemaz galetu sakyti tai, kad tokie santykiai, daugiau ar maziau nukryptu i zmogaus iskreipta orentacija, ar tai i viena ar i kita puse, o pagrindinis etapas butu tai, kad visu savo tokiu poziuriu, kad ir nenuplanuotu tiesioginiu budu, gali pasidaryti pigios kekses (moterims), ar kabutese donzuano (vyrams) prostitucijos etapas, kurio kaip kokios juodos demes is savo gyvenimo etapo nebeistrinsi, tai kaip ir narkomano, homo-bio-heteros (kai neuztenka vienos partneres)-pedofilo-trans-seksuolo ivaizdis...:::250

nezinau kaip cia graziau pasakyt.. nusipezejai.. bet tarkim cia tavo bio-hetero-homo nuomone. reiktu visa tema paskaityt, dar nedaug cia tu puslapiu yra.
Nijole, as irgi nesupratau Gabijos nuomones, nes kazkaip jos zodziai priestarauja vieni kitiems. lauksim, gal smulkiau paaiskins..

32

****,dabar galvoju... :::041 aha rimtai, pasisakiau PRIES neipareigojancius santykius,o UZ savaites draugyste...pala... ar cia ne tas pats ? :::819 ...leiskit,pagalvoti big_smile ...
gal ir tas pats,, nieko nebesuprantu,  :::937 big_smile