Tema: Mirstantys zirgai...
suspaudzia sirdi kai pamatai kad zmogus neisgalintis rupintis zirgais juos palieka likimo valei...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Mirstantys zirgai...
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
suspaudzia sirdi kai pamatai kad zmogus neisgalintis rupintis zirgais juos palieka likimo valei...
Placiau http://www.pifas.lt/news/news/show/848.htm
sakis....
uz zirgu mesa daug moka
gal ir tiesa kad gerai moka, bet man ta mintis nepatinka...
skaudi tema bet turiu nuomonę jiog tiems žmonėms kurie pasiima arklius dabot o po to jiuos taip meta likimo valiai numirimui manau kad turi būti ne tik nubausti bet ir turi būti iš jių atimta teisė į kitų gyvūnų įsygyjimą už dyką arba pirkimą įra toks posakis kad Nemoki **** Nereikia lyst tai čia lygiai tas pats smerkiu tokius žmones dėl kurių nugaišo tokie mieli gyvūnai kaip arkliai tai nuostabus gyvūnas ir mielas žmogaus draugas kiek esu jiodinėjes riešės žirgyne tai kai buvo man nutikusi bėda nukritau nuo arklio bet arklys nesitraukė nuo manes iki to laiko kol jio prižiūrėtojias neiškvietė medikų dar ir po to kai nešė į greitosios pagalbos automobilį nulydėjio graudžiomis akutėmis taip širdį suspaudė kad pats apsiverkiau.
Tikrai labai liudna ne tik su zirgais taip atsitinka, bet ir su kitais gyvunais ;(
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Mirstantys zirgai...