Тема: ka daryt su desine akim?
gal kam yra buve akis tokia kaip pas mane anketoj :>
patarimu kaip gydyt gal duos kas
o tai kaip robokopui ryt i darba ejt nesinori
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ka daryt su desine akim?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
patarimu kaip gydyt gal duos kas
na ir kas tau i aki idure :? ;D
> nulek i budincia vaistine ir pasakyk kad duotu lasiuku nuo kaiu uzdegimo, man tiap akys buna kaip nemiegu arba koki rasto darba ikki ryto rasau.. na isivarai lasu i akis ir jos suremontuotos bet ir su daktareliu pasikonsultuok nes akis ne nagas ji neatauga
visagalis vizinas:)
trankyk su kumsciu kol iskris lauk jokauju jei ka
pasitark su gydytoju arba vaistininku
cia del galimo salutinio poveikio reikia tartis
apsipirkau vaistais
tikiuos pades
jei ka atsinaujinsiu foto kaip keicias riekalai
o kas tai tavo akytei nutiko? ar seip is niekur nieko taip ziaurei?
cia del galimo salutinio poveikio reikia tartis
![]()
apsipirkau vaistais
tikiuos pades
jei ka atsinaujinsiu foto kaip keicias riekalai
na ir kvailokas tu Arnunai.. kas tau cia realybes shou "gydykim mano aki" arba "stokoju demesio " :? manau kad egocentriskumu spinduliuoji gana ryshkiai ;D
nu kodel? nevisiskai, cia labiau panasu i (beje tarp informatiku labai paplitusi) reiskini: "tingiu knistis su biurokratizmais, kas nors nete ka nors zinos/patars"
100-akart darytas ir dazniausiai pasiteisines dalykas ;]
vava kazkas panasiau .algi tiesiai i desimtuka likimo broli
linai nu ir kam tu taip negraziai apie mane?
Arunai persiprasau bet ar nemanai kad sita tavo tema primena va tokia >> "ar yra graziu berniuku:?" na gi klausk visagales googles arba ponios vaistininkes ir ji tau pagelbes
kuo tau ta mano akis grazi as nesuprantu ;]
ir tikrai nemnau kad mano panasi tema i betkuria.tiesiog kazko visi numuilina kazko normalius atsakymus."gal kam panasiu bedu yra buve ir ka vartojo" tema tokia
Arunai bek nuo pc gydyk aki ir nesinervuok nes vaikai bus ryzi :-) (na jei isizeidei is karto atsiprasau tiesiog as visada sakau tai ka galvoju na daug kam tai nepatinka bet as jau toks esu
siaip geriau systane uz vizine vartoti. pacios akys neseniai atrode kaip buliaus
o tuos dalykelius parduoda be recepto ir kas tai yra vizine systane? cia naturalios asaros?
nea. abu parduoda be recepto ir vartojami kai akys pervargusios, sudirgusios, raudonos ir pan.. systane biski geriau, bent jau man.
tu tos akies taip netampyk,kaip nuotraukoje esi padares ir neatrodys taip ziauriai.akiu lasiuku nusipirk ir viskas turetu susitvarkyti.tikrai dar nieko baisaus cia pas tave nera.
patarimu kaip gydyt gal duos kas![]()
keisk tu ta foto.... o as valgiau tokia skania saldaine... Arunai, tegu tave zaibas trenkia, kad sugadinai tooki skoni.. zdz...
>> bet joa, Linas gerai sako,kad temos alternatyva>> please, demesio.. kaip onej>> visi i foruma. tai tipo tas pats
patarimu kaip gydyt gal duos kas![]()
Akumuliatoriu rukstis gerai plauna akis :=D gali net isvarveti
--------------------------------
nu kodel klausi sitokiu klausimu cia :?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ka daryt su desine akim?