Tema: Bijo zvelgti i akis: tai gal meluoja?
Jei vaikinas kalbedmas su mergina bijo pazvelgti jai i akis tai reiskia kad jis meluoja o gal drovus?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Bijo zvelgti i akis: tai gal meluoja?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jei vaikinas kalbedmas su mergina bijo pazvelgti jai i akis tai reiskia kad jis meluoja o gal drovus?
Manau drovus jei zinai kad Tave myli tai meluos tuo atveju jeigu nores paslepti kazkokius nesklandumus ir tirek
Keista kad to klausia 22 metu panele ,)
yra du varijantai: 1.tada kai pazysti daug laiko(tai gali buti tavo vaikinas,draugas arba vyras) ir neziuri i akis,tai tada meluoja arba kazka pridirbo o 2. jei su vaikinu susipazinai katik,esi pirmam ar antram pasimatyme ir jis tau neziuri i akis,tai tada aisku kad yra drovus.. ;D
tai gal tu jo ir paklausk kaip manai :?
Neringa, 22 parašė:Jei vaikinas kalbedmas su mergina bijo pazvelgti jai i akis tai reiskia kad jis meluoja o gal drovus?
tai gal tu jo ir paklausk
kaip manai :?
jo,ir pokalbis skambetu panasiai taip:
- kodel tu man neziuri i akis?tu drovus?
-jo, as nedrasus...
-a,nu gerai tada...- ir mintyse galvoji,ko cia dar paklausus...
Nijolė, 21 parašė:Neringa, 22 parašė:Jei vaikinas kalbedmas su mergina bijo pazvelgti jai i akis tai reiskia kad jis meluoja o gal drovus?
tai gal tu jo ir paklauskkaip manai :?
jo,ir pokalbis skambetu panasiai taip:
- kodel tu man neziuri i akis?tu drovus?
-jo, as nedrasus...![]()
-a,nu gerai tada...- ir mintyse galvoji,ko cia dar paklausus...
deja.......
>> - tu man nieko nenori pasakyt?
^^^ bent jau as taip pradeciau... ir dazniausiai pradedu..
>>nekarta kvailes vietoj likus esu, kadangi laiku nepaklausiau.. zinau.. mokomes is savo klaidu. ismokau laiku paklausti ir pasakyti viska, jei ko paklausia. daznai sunku tai buna, bet visgi.. verta....
>> o kas is to, Gabija, Neringai, jei mes cia pasvarstysim.. vienas vienaip manys, kitas kitaip.. jei ji su tuo berneliu neissiaiskins, tai jai niekas nepades..
bendrauja ir neziuri i akis ha ha.. koks drovumas :? gal draugystes pradzia :?
zdz, Neringa, pati per mazai pasakei, kad kazka galetume sakyti :?
>> ilgai draugaujat :? tada tikrai kazko nesako :?
nu zdz...
tai kadangi truksta informacijos is autores,tai mes ir samprotaujam,kas is savo patirties,kas is fantazijos ,o padeti mes tikrai galim
kiti zmones paprasciausia vengia ziuret i akis kai kalbasi, todel kad jie nejaukiai jauciasi kai jiems i akis skopso paskui po truputi prisileidzia ir gali tiesiai zvelgti i akis tad gal paprasciausiai palauk truputi
arba kaip kiti sako geriausia paklausk kodel vegia
kiti zmones paprasciausia vengia ziuret i akis kai kalbasi, todel kad jie nejaukiai jauciasi kai jiems i akis skopso
paskui po truputi prisileidzia ir gali tiesiai zvelgti i akis tad gal paprasciausiai palauk truputi
Visiškai sutinku su Lina, manau kad žmogus nejaukiai jaučiasi, kaip visada yra palaikomas akiu kontaktas. pvz as kai kalbuosi su žmonėmis megstu i juos žiurėti. Nes kalbėdamas ir bendraudamas aš į kosmosą žiūrėti tikrai nesu linkęs
Keista kad to klausia 22 metu panele ,)
na klausiau ne del to, kad pati nezinau, bet todel kad idomi tema manau
Lina, 24 parašė:kiti zmones paprasciausia vengia ziuret i akis kai kalbasi, todel kad jie nejaukiai jauciasi kai jiems i akis skopso
paskui po truputi prisileidzia ir gali tiesiai zvelgti i akis tad gal paprasciausiai palauk truputi
Visiškai sutinku su Lina, manau kad žmogus nejaukiai jaučiasi, kaip visada yra palaikomas akiu kontaktas. pvz as kai kalbuosi su žmonėmis megstu i juos žiurėti. Nes kalbėdamas ir bendraudamas aš į kosmosą žiūrėti tikrai nesu linkęs
Labai itikinama :? pavyzdzij kai kalbuosi su labai grazia mergina neistengiu tiesiai i akis ziureti, nes neretai vaizdas nusileidzia iki krutines ir paraustu ,todel kartais akis nukreipiu i sona ir pan.
priklauso nuo situacijos... jei artimas žmogus tai meluoja... jei neseniai sutiktas man rods drovus...
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Bijo zvelgti i akis: tai gal meluoja?