Re: kaip suprasti vaikino ketinimus?
he, o dabar aš manau, jai kyla klausimų, abejonių ar pan, tada reiškia reikia dar pabūti tik draugais, nenorėti per daug ir būti kantresniem.... čia iš dabartinės patrties sakau, neskubėt svarbiausia..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip suprasti vaikino ketinimus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
he, o dabar aš manau, jai kyla klausimų, abejonių ar pan, tada reiškia reikia dar pabūti tik draugais, nenorėti per daug ir būti kantresniem.... čia iš dabartinės patrties sakau, neskubėt svarbiausia..
vaikinai keisti zmones.. as vis dar ju nesuprantu, gal pasidalinkim ispudziais?
tai gal pabandyk pajausti jei suprasti nesugebi?:)
Snieguolė, 15 parašė:vaikinai keisti zmones.. as vis dar ju nesuprantu, gal pasidalinkim ispudziais?
tai gal pabandyk pajausti jei suprasti nesugebi?:)
o cia tai idomi mintis cia turi omeny, kad reikia pajaust kaip vaikinas elgsis vienoj ar kitoj situacijoj?
visom mintim visom situacijom visose vietose visais budais, nesvarbu draugas ar gyvenimo meile jei sugebesi pajausti ka zmogus jaucia kaip jis jauciasi tada suprasi ir jo ketinimus i ir mintis, bet tai sunku kai kada zmogus nesileidzia but suprantamas
visom mintim visom situacijom visose vietose visais budais, nesvarbu draugas ar gyvenimo meile jei sugebesi pajausti ka zmogus jaucia kaip jis jauciasi tada suprasi ir jo ketinimus i ir mintis, bet tai sunku kai kada zmogus nesileidzia but suprantamas
bat dabar vaikinai kazanovos ir moka nuslėpti savo minti bei norus...
Pavlikas, 21 parašė:visom mintim visom situacijom visose vietose visais budais, nesvarbu draugas ar gyvenimo meile jei sugebesi pajausti ka zmogus jaucia kaip jis jauciasi tada suprasi ir jo ketinimus i ir mintis, bet tai sunku kai kada zmogus nesileidzia but suprantamas
bat dabar vaikinai kazanovos ir moka nuslėpti savo minti bei norus...
jus taip pat bunat paslaptingos, bet jei vaikina ilgai ir gerai pazysti tai sugebesi atspet ko jis nori
jo, o jai vaikinas būna su kauke? ir pasielgia taip, kaip gyvenime net nuspėt negalėtum, jog jis taip galėtų, kas tada?..
daryk isvadas ne vien is jo klaidu
priklauso nuo poros, kaip jiee bendrauja,pasitikejimas, kiek laiko kartu,ir laikui begant tikrai galima wienas kita suprast
o kartais sakoma, kad iki gyvenimo galo žmonių perprast nepavyksta..
paprastai jei vaikinui tu rupi, jis ta parodo. parodyto demeio neimanoma nepastebeti. jei rodo per mazai demesio arba tu jo rodai daugiau nei jis, reiskia, kad jam nepatinki ir kad jusu santykiams greit bus galas.
nu kodel? gi gali vaikinas but uzdaresnis ir nedemonstruot per dideles meiles, ka merginos megsta daryt.. :V
kas ish to kad rodai rodai, ta demesi, wisapusishka, tj wistiek panos ima ir prishika i dushia....
tai atsiprasau, Laurynai, gal niekas niekam demesio nerodom ir gyvenam po viena? neimanoma. ne visos panos kakoja i ta dusia, nereik pergyvent didesne tikimybe, kad i dusia neprikakos ta, kuri nerodo savo jausmu, tai jei ir tu nerodysi, kas is to? busi laimingas isvenges sanso tapt laimingesniu?
na joa galima tureti merginu, kurios bus baisesnes uzh mane ir tau demesi rodys:) aciu su tokiom pora kart i pasimatyma buwau nuejes, tj teko sleptis nuo zhmoniu, nes geda:) dar kol tyli tj puse bedos, bet neduok diwe ishsizhios:DDD grazhi wisuomet prikakos:)
man ir buvo geda viena karta..susitikau su vaikinu..susirasynejom ilga laika.o jis atejo i pasimatyma su forsu kelnem..kazkokia dzinsovke...su kepure forsiska..nike ir kalbejo...kaip..eina sau..kokia geda buvo..norejo mane i restorana nuvest..na as atsisakiau nes butu geda pozorintis..
man ir buvo geda viena karta..susitikau su vaikinu..susirasynejom ilga laika.o jis atejo i pasimatyma su forsu kelnem..kazkokia dzinsovke...su kepure forsiska..nike ir kalbejo...kaip..eina sau..kokia geda buvo..norejo mane i restorana nuvest..na as atsisakiau nes butu geda pozorintis..
gal toks su juodu antru golfu ir trim dryziais ant kelniu
kazkokia nsmn. nemanau, kad autore turejo omeny tai, kad nesusisneka su vaikinais. cia toks is opro spejimas, akd gal tu pati keista. ji gi nesiskundzia draugu trukumu. .. visi vertina vieni kitus pagal save. arne, Vaiva? .. sunku gal draugu susirasti, kad taip giriesi? atorod kvailai. nes nemanau, jog pvz zmogus kuris kazka turi ypatingo visiems i akis nuolat reztu, koks jis vat ypatingas :DD, kai niekas neklausia ir niekam neidomu. ech..
as tj kazkaip nebandau ju suprast...
gal dar nepribrendau vaikinams ir t.t.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip suprasti vaikino ketinimus?