221

Re: Gėjai ir jų noras turėti vaikų.

...traumuoja visuomene kuri mano kad tai yra nenoermalu ir todel smerkia toki vaika, o ne gejai kurie suteikia tam vaikui pastoge ir bent jau nestandartini sheimos jausma

222

uzhmaciaw ten wienas pradejo aishkinti zhmogelis, kad mes wos ne rasistai ish akmens amzhiauws!!! mane tj besina, kad atsiranda, tokiu ale gywenime daug kur buwusiu gywenusiu ir daug maciusiu. TJPtai ne liga, bet ir ne rase! tjp kad tu cia nupjowiai i lankas:) Kaip Liaudis sako: Ish didelio rashto ishejo i krashta;)

223

Laurynai, kaip tu apibūdini rasizmą tada?

224

Tomas, 23 parašė:

...traumuoja visuomene kuri mano kad tai yra nenoermalu ir todel smerkia toki vaika, o ne gejai kurie suteikia tam vaikui pastoge ir bent jau nestandartini sheimos jausma

atelsik bragusis, o kaip tu jaustumeis užauges tokioj šeimoj? laimingu gal? na nemanau... kai vsii vaikai turi normalias šeimas, o pas tave du tėčiai... ju kai augi matai kas vyksta šeimoj ir mokaisi gyenti... juk nuo mažens tėvai stengiasi kuo mažiau pyktis kuo gražesni sukurti šeimos ratą, kad ir vaikas užauges butu toks... ir kad būtu teisingas... o ką gali du tėčiai? tai ir vaikas automatiškai užauga kitoks nei visi ir automatiškai sutraumuota jo spichika... ir tu teigi, kad visuomenė, žinai velniop tą visuomenę... svarbu, kas vaikuj geriau... na aš ištikro skeptiškai žiūriu i tai...

225

Aurelija, 19 parašė:

Laurynai, kaip tu apibūdini rasizmą tada?

O ishwis zhinai, ka reishkia rasizmas? Shiaip rasizmu, laikoma sawoka, tada kai kazhkoks ar kokia, kitus zhmones wadina, ne pagal ju kilme, o odos spalwa;) tokiais klausymais tik juokini;)

226

Cia nesamone yra hmm

227

Kristina, 13 parašė:

Cia nesamone yra hmm

Tu teisi, tawo proteliui, dar per anksti suprasti tokius dalykus, taip kad geriau susilaikyk ir nerashyk:)

228

Aš žinau.
Rasizmas pasireiškia ne tik nemėgimu kitokia odos spalvos deja.

229

Inga, 20 parašė:

vaikų traumavimas....

tu su tuo avatatu netik vaikus traumuoji bet ir vyrus tongue
<<<<

Tomas, 23 parašė:

shneka eina apie isivaikinima o ne gimdyma, o del to "gamtos sukurta" tik norejau parodyt kad gamtoj nera viskas taip grazhu kaip noretusi.

sutinku kad gamta nepayzdis geriausias kaip turi buti seimoje hmm

230

Aurelija, 19 parašė:

Aš žinau.
Rasizmas pasireiškia ne tik nemėgimu kitokia odos spalvos deja.

tj cia tj jaw pz... ka ash taw wisa knyga gal cia turiu parashyti, kaip tai suprantu ir pan..? peteikiaw wiena pawyzdi ir tiek. Nesijaudink, nesu rasistas;) ir deliok kablelius, nes tawo mintis per sunku atsegti.. jeigu ka:)

231

Fiodoras, 25 parašė:
Inga, 20 parašė:

vaikų traumavimas....

tu su tuo avatatu netik vaikus traumuoji bet ir vyrus tongue
<<<<

Tomas, 23 parašė:

shneka eina apie isivaikinima o ne gimdyma, o del to "gamtos sukurta" tik norejau parodyt kad gamtoj nera viskas taip grazhu kaip noretusi.

sutinku kad gamta nepayzdis geriausias kaip turi buti seimoje hmm

čia ne apie mano avatara tema jei nepastebejai :DDD

232

ir tema ne apie vaiku tvirkinima tongue

233

nieku gyvu negalima. tai nesamone kad gejai tevai. daleiskim vaikas ivaikintas geju seimoj. mokosi geroj mokykloj. jo draugai suzino kad jo tevai gejai. tai ta vaika pasmerktuji patyciu butu begales o kur jam dinkt reiketu. tai va as pries GEJUS-TEVUS netraumuokit vaiku.:::521

234

Inga, 20 parašė:
Tomas, 23 parašė:

atelsik bragusis, o kaip tu jaustumeis užauges tokioj šeimoj? laimingu gal? na nemanau... kai vsii vaikai turi normalias šeimas, o pas tave du tėčiai... ju kai augi matai kas vyksta šeimoj ir mokaisi gyenti... juk nuo mažens tėvai stengiasi kuo mažiau pyktis kuo gražesni sukurti šeimos ratą, kad ir vaikas užauges butu toks... ir kad būtu teisingas... o ką gali du tėčiai? tai ir vaikas automatiškai užauga kitoks nei visi ir automatiškai sutraumuota jo spichika... ir tu teigi, kad visuomenė, žinai velniop tą visuomenę... svarbu, kas vaikuj geriau... na aš ištikro skeptiškai žiūriu i tai...

brangioji, reikia anxtesnius postus skaityt - niex tu vaiku ish standartiniu sheimu vogt nesiruoshia kad gejams perduot. shnekam apie vaikus kurie neturi NIEKO, ir geriau du teciai nei nieko. ish darbo gryzhiu penkta, gali ishkept kiaushinienes? aciu. buckis smile

235

Laurynas, 22 parašė:

uzhmaciaw ten wienas pradejo aishkinti zhmogelis, kad mes wos ne rasistai ish akmens amzhiauws!!! mane tj besina, kad atsiranda, tokiu ale gywenime daug kur buwusiu gywenusiu ir daug maciusiu. TJPtai ne liga, bet ir ne rase! tjp kad tu cia nupjowiai i lankas:) Kaip Liaudis sako: Ish didelio rashto ishejo i krashta;)

buvo shneketa apie homofobija, bet kadangi tas zhodis nesusivirshko jis buvo pakeistas rasizmu, nes savokos principas tox pat - zhmoniu vertinimas pagal vienoki ar kitoki ju skirtuma. rasizmo atveju pagal odos spalva, homofobijos - pagal jo sexualinius "skonius"

236

Tomas, 23 parašė:
Laurynas, 22 parašė:

buvo shneketa apie homofobija, bet kadangi tas zhodis nesusivirshko jis buvo pakeistas rasizmu, nes savokos principas tox pat - zhmoniu vertinimas pagal vienoki ar kitoki ju skirtuma. rasizmo atveju pagal odos spalva, homofobijos - pagal jo sexualinius "skonius"

Jeigu jau pydarai gawo mokslini termina:) wadinasi, tai yra liga. Sakydamas, kad tai ne liga - suklydau. atsiprashau tai yra liga:)

237

Siaip gejizmas tai liga uz kuria istatymas nebaudzia ,o pedofiloja uz sita baudzia (JUMS PRIMINIAU )
-
-
NU BET TOMAI :? tu man sakai kad geriau du teciai :? bet iskur gali zinoti kad jie butent tikra geju pora :? gal ten du pedofilai susitare :?
Laurynai man tas zodis

Laurynas, 22 parašė:

pydarai....

nepatinka ;(

Laurynas, 22 parašė:
Tomas, 23 parašė:
Laurynas, 22 parašė:

Jeigu jau pydarai gawo mokslini termina:) wadinasi, tai yra liga. Sakydamas, kad tai ne liga - suklydau. atsiprashau tai yra liga:)

238

Laurynas, 22 parašė:

tau, kaip daunui (moxliniais terminais shnekant), atleistina

239

Tomas, 25 parašė:

NU BET TOMAI :? tu man sakai kad geriau du teciai :? bet iskur gali zinoti kad jie butent tikra geju pora :? gal ten du pedofilai susitare :?

o ish kur gali zhinot kad paprasta pora isivaikinus vaika neparduos jo organams smile ar tevai tinkami ar ne sprendzhia expertai, niex vaiku nedalina uzh grazhias akis, cia ne maxima kur atejai ir nusipirkay sau shuniuka.

240

Tomas, 23 parašė:
Laurynas, 22 parašė:

tau, kaip daunui (moxliniais terminais shnekant), atleistina

Ka tau dawe daktaro laipsni OLOXE, kad man Dauno liga prirashai? tu bent zhinai, kas tj per liga? tiek tos;) tabunie Daunas:) bent jau ne pydaras;) kaip kai kurie.