241

Re: Gėjai ir jų noras turėti vaikų.

na gal ir ne daunas, bet jei manai kad viskas kas gavo moxlini termina yra liga tay matyt reikejo dazhniau moxlei lankytis nei sporto salei. whatever..

242

DISKUTUOKITE KULTŪRINGAI.

243

sorry izheisti nieko nenorejau, jei tjp nutiko, tikrai atsiprashau, bet jeigu man kanda ash tjp pat kandu;) Toki dalyka, kjp sporto sale negaliu sau leisti;)

244

kazkur jau buvau rases savo nuomone apie emo, is kurios isvysicau savo nuomone apie gejus todel geriau pakopinsiu, o ne rasysiu is naujo smile rasit truputi durnu minciu bet nieko tokio.pasiruoskit ne trumpam skaitymui arba junkit foruma lauk:D

"blemba, kokie mes liberalus ir humanistiski, bet ar visada to reikia? smile
mano nuomone, tie patys emo yra tokie patys ligoniai kaip ir gejai. kodel? nes pas juos issivyste kazkas, ko neturetu buti - pas vienus nepilnavertiskumo kompleksas, depresines ligos, netgi tas ju venu pjaustymasis - sadomazochizmo - psichinės ligos - požymis.

na, pas kitus, liaudiskai vadinamuosius "žydruosius", sako, dar pries gimima, tuo metu, kai vystesi vaikas, kazkas atsitiko pas jo smegeneles, t.y., pas "žydrajį" vietoj berniuko smegenu ir tos pakraipos ir tu pomegiu visiskai kitaip pradejo vystytis smegenys - pradejo zonduot priesingos lyties elgesius, lytini potrauki ir pns... (discovery channel or smth like that...)
galima ilgai diskutuot sia tema, o kiekvienas tures kitokia nuomone, BET - tai NEnormalu.

pasiskaitinejus istorija butu galima pamatyti ivairiu susidorojimu su kitokiais - tarkim, toje pacioje demokratijos gimtineje graikijoje mazi tik gime vaikai budavo paimami uz kulno ir pakeliami, o jei verkdavo ir pns, tiesiog numetami nuo skardzio, veliau, tarkim viduramziais, buvo sudeginta daug psichopatu eretiku. na, taip, juk sudegino ir daug mokslininku ir pns, bet as esu tikras, kad visokiu kitokiu psichu isskypeliu laisvai lakstyti gatvese jie taip pat nepaliko.na, o pastarojo simtmecio ivykiai - hitleris ir jo darbai - žydu, homofilu, pedofilu, nekrofilu, zoofilu, nusikalteliu tremimai ir zudymai ? ar tai buvo blogai?

zinoma, kad blogai, nes zuvo daug nekaltu zmoniu, taciau gamta tokiu izdivalkiu su v+v ir m+m niekada nebuvo sugalvojus, tad is kur cia reikia ieskoti humanizmo ir tolerancijos? juk patys pagalvokit, galbut po tokio tolerancijos amziaus, bus normalus viesi pedofilijos, nekrofilijos, homofilijos ir kitu nesveikybiu demonstravimai? jus nemanot, kad galima ir iki tokios tolerancijos pribrist? pvz as, tikrai nenoriu, kad mano vaikas isejes i gatve, pamatytu besilaizancius v+v , o gryzes namo manytu, kad tai vos ne normalu...
krc is didelio rasto, isejau is krasto bet nieko... smile manau, kad ir vieniems, ir kitiems reiktu rimtai pagalvot apie pischine pagalba, pamastyt, ar tai, ka jie daro, yra sveika ir ar taip is tikruju turetu buti. man atrodo, kad po laaaaabaaaaiii dideliu apmastymu gal ir patys pribristu iki paprasto atsakymo "blem, kas man pasidare, kad tapau nenormaliu?.. ".

manau, kaip tik del to, kad jie yra ar stengiasi primest kitokius, ligonius ar kazka tokio, zmones ju netoleruoja smile o jei jie nori laisvai gyvent, tai blyn, nebutu visiems geriau surinkt juos visus i kruva, ikurt "nepriklausoma ir laisvaja isskirtinuju valstybę" ir leist jiems ten gyvent? smile vat tada butu labai gerai - juk jie kitiems galvos nekvarsintu, o galetu linksmai gyvent tarp "suprantanciu" tolerantisku zmoniu......

p.s. its only my (sarcastic (?) ) opinion"

na o dabar trumpai tiksliau i tema. as esu pries toki geju nora. pirmiausia taip, vaikams butu trauma, nes visi aplinkiniai pradetu tyciotis is jo tevu. antras dalykas, priesingos lyties trauka jam pradetu trintis is pasamones, tai galima sakyt, tevai uzaugintu vos ne nauja geju/lezbiete, o tai mano nuomone yra negerai... smile ir labai nepykit, uz taip issakyta nuomone, tiesiog ant liezuvio galo kabojo tokios mintys smile

245

Laurynas, 22 parašė:

sorry izheisti nieko nenorejau, jei tjp nutiko, tikrai atsiprashau, bet jeigu man kanda ash tjp pat kandu;) Toki dalyka, kjp sporto sale negaliu sau leisti;)

ash savo ruozhtu atsiprashau taves Laurynai asmenishkai, gal ir pasikarshciavau besikandzhiodamas. tiesiog tokie juokeliai irgi yra izheidimas ir nemanau kad jie i tema. turiu pazhystamu tarp geju kurie yra afygenni zhmones ir manes visishkai neliecia ka, kaip ir su kuom jie veikia lovoj. taipogi teko susidurt su situacija kai prie manes priekabiavo gejus, ir tay tikrai nera maloni patirtis, bet tai neduoda pagrindo manyt kad visi gejai yra blogieciai. nemaloniu situaciju pasitaiko ir su normalios orientacijos zhmonem.

246

Nesuprantu kodel visi aiskina, kad jei tevai homoseksualus tai ir vaikai bus. Ar bent pasiskaitet ka nors apie tai? Moksliskai irodyta, kad tevu seksualine orientacija neturi itakos vaiko seksualinei orientacijai, taigi prasom susirasti informacijos pries vejus snekant. Tiem kas sako, kad tai liga siulau padaryti ta pati. Kaip bebutu liudna, toks jausmas, kad vidutinis sio forumo dalyvis gyvena urve.

247

aisku kad ne ...kokie ce dar gali buti mastymai ...vaikui tik trauma padarys isivaikindami du gejai ,,ce virsune ..

248

Traumą padarys aplinkiniai, visuomenė, Bet ne du gėjai.

249

Dora, 19 parašė:

Nesuprantu kodel visi aiskina, kad jei tevai homoseksualus tai ir vaikai bus. Ar bent pasiskaitet ka nors apie tai? Moksliskai irodyta, kad tevu seksualine orientacija neturi itakos vaiko seksualinei orientacijai, taigi prasom susirasti informacijos pries vejus snekant. Tiem kas sako, kad tai liga siulau padaryti ta pati. Kaip bebutu liudna, toks jausmas, kad vidutinis sio forumo dalyvis gyvena urve.

jeigu žmonės neigiamai vertina tai, kas yra nenormalu, tai nereiškia, kad jie yra kažkokios progresyvios visuomenės atgyvenos ir vegetuoja urve... smile tolerancija - tai labai gražu, bet užsispyrusiai teigti, kad tai, kas yra išimtis iš normos būtinai turi būti bendrai priimtina norma, nes kitaip tu - urvinis!!.... ar tikrai taip būtina viską toleruoti ir pateisinti, ir dar skatinti?.. Juk matome absurdiškus rezultatus, kurlink nuvedė tas superdemokratinis požiūris: anksčiau tėvai be vargo susitvarkydavo su vaikais - dabar dirba psichologai, socialiniai darbuotojai ir t.t., ir pan. ir jau niekas nebesusitvarko... Anksčiau skelbti su kuo miegi - buvo GĖDA... o dabar yra tiesiog nusikaltimas neskelbti visų savo partnerių, ypač jei tu esi visuomenei žinomas žmogus... Turiu tik vieną klausimą: ar tikrai to reikia? Lygiai tas pats ir su teise įsivaikinti, kuri suteikta gėjams... Ar tikrai jiems to reikia ir juo labiau vaikams - ar jiems reikia augti gėjų namuose...

250

vo cia tai teisingai Diva pavare, reik susimastyt truputi.

251

Aleksandras, 23 parašė:

vo cia tai teisingai Diva pavare, reik susimastyt truputi.

Aleksandrai.... negaliu patikėt savo akim...:::209 gerai, kad sėdėjau, kai perskaičiau..... :::608 AČIŪ už nuomonės palaikymą! :::528

252

:DDDDDDDDD afigienai pagaliaw normalus liawdis atejo:)

253

ar tikrai taip būtina viską toleruoti ir pateisinti, ir dar skatinti?.. Juk matome absurdiškus rezultatus, kurlink nuvedė tas superdemokratinis požiūris: anksčiau tėvai be vargo susitvarkydavo su vaikais - dabar dirba psichologai, socialiniai darbuotojai ir t.t., ir pan. ir jau niekas nebesusitvarko... Anksčiau skelbti su kuo miegi - buvo GĖDA... o dabar yra tiesiog nusikaltimas neskelbti visų savo partnerių, ypač jei tu esi visuomenei žinomas žmogus... Turiu tik vieną klausimą: ar tikrai to reikia? Lygiai tas pats ir su teise įsivaikinti, kuri suteikta gėjams... Ar tikrai jiems to reikia ir juo labiau vaikams - ar jiems reikia augti gėjų namuose... [/quote]

Kas moka, tas ir dabar susitvarko su savo vaikais ir be psichologų pagalbos.

Del lovos reikalų.. Ar tikrai tai yra taip blogai, kad žmogus pasisakė su kuo miegojo? Man tai visiškai dzin-nenoriu neskaitau, nežiūriu. Niekas nestovi vietoje, dar gyvenime pamatysim ne tokių dalykų..

Paklauskit pas vaiką ar jam reikia šilumos, meilės (kad ir iš dviejų gėjų).

254

Aurelija, 19 parašė:

Kas moka, tas ir dabar susitvarko su savo vaikais ir be psichologų pagalbos.

Del lovos reikalų.. Ar tikrai tai yra taip blogai, kad žmogus pasisakė su kuo miegojo? Man tai visiškai dzin-nenoriu neskaitau, nežiūriu. Niekas nestovi vietoje, dar gyvenime pamatysim ne tokių dalykų..

Paklauskit pas vaiką ar jam reikia šilumos, meilės (kad ir iš dviejų gėjų).

Sprendžiant iš žiniasklaidos pranešimų ir užvedamų bylų tai "susitvarkymas" su vaikais nelabai pavyksta... smile

Ir tikrai - labai teisingai pastebėta: paklauskim pas vaiką, ar jam reikia šilumos ir meilės iš dviejų gėjų... :::305

255

Aš rašiau kas moka.O jei vaikai gimdo vaikus, tai nenorėkim,kad jei su jais susitvarkytų, jei patys dar nesubrendę yra. Ir kas čia kaltas?

Lietuvoj vaikas pasakys: ne. Užsienį: Taip. (aišku, nevisur)

256

Laurynas, 22 parašė:

:DDDDDDDDD afigienai pagaliaw normalus liawdis atejo:)

Tai taip išeina, kad mes nenormalūs.. smile Jė..

257

Aurelija, 19 parašė:

Aš rašiau kas moka.O jei vaikai gimdo vaikus, tai nenorėkim,kad jei su jais susitvarkytų, jei patys dar nesubrendę yra. Ir kas čia kaltas?

Lietuvoj vaikas pasakys: ne. Užsienį: Taip. (aišku, nevisur)

na kaip tik vaikai su savo pagimdytais vaikais gal geriau susitvarko: ir vieni, ir kiti rėkia apie savo teises ir taip randa bendrą kalbą...:) suaugusiems daug sunkiau: teisių jie jokių neturi (net pabart!!), tik pareigas... smile

Aurelija, panašu, kad tu jau seniai nebe vaikas, todėl neatsakinėk už vaikus... tegu kokie 11-14-mečiai pasisako... smile

258

na kaip tik vaikai su savo pagimdytais vaikais gal geriau susitvarko: ir vieni, ir kiti rėkia apie savo teises ir taip randa bendrą kalbą...:) suaugusiems daug sunkiau: teisių jie jokių neturi (net pabart!!), tik pareigas... smile

Aurelija, panašu, kad tu jau seniai nebe vaikas, todėl neatsakinėk už vaikus... tegu kokie 11-14-mečiai pasisako... smile[/quote]

Tikrai nevisada. Kaip ir visur, ir visada yra išimčių.

Už vaikus aš neatsakinėju. Tik sakau, kaip būtų.

259

Adomas, 17 parašė:

kazkur jau buvau rases savo nuomone apie emo, is kurios isvysicau savo nuomone apie gejus todel geriau pakopinsiu, o ne rasysiu is naujo smile rasit truputi durnu minciu bet nieko tokio.pasiruoskit ne trumpam skaitymui arba junkit foruma lauk:D

"blemba, kokie mes liberalus ir humanistiski, bet ar visada to reikia? smile
mano nuomone, tie patys emo yra tokie patys ligoniai kaip ir gejai. kodel? nes pas juos issivyste kazkas, ko neturetu buti - pas vienus nepilnavertiskumo kompleksas, depresines ligos, netgi tas ju venu pjaustymasis - sadomazochizmo - psichinės ligos - požymis.

na, pas kitus, liaudiskai vadinamuosius "žydruosius", sako, dar pries gimima, tuo metu, kai vystesi vaikas, kazkas atsitiko pas jo smegeneles, t.y., pas "žydrajį" vietoj berniuko smegenu ir tos pakraipos ir tu pomegiu visiskai kitaip pradejo vystytis smegenys - pradejo zonduot priesingos lyties elgesius, lytini potrauki ir pns... (discovery channel or smth like that...)
galima ilgai diskutuot sia tema, o kiekvienas tures kitokia nuomone, BET - tai NEnormalu.

pasiskaitinejus istorija butu galima pamatyti ivairiu susidorojimu su kitokiais - tarkim, toje pacioje demokratijos gimtineje graikijoje mazi tik gime vaikai budavo paimami uz kulno ir pakeliami, o jei verkdavo ir pns, tiesiog numetami nuo skardzio, veliau, tarkim viduramziais, buvo sudeginta daug psichopatu eretiku. na, taip, juk sudegino ir daug mokslininku ir pns, bet as esu tikras, kad visokiu kitokiu psichu isskypeliu laisvai lakstyti gatvese jie taip pat nepaliko.na, o pastarojo simtmecio ivykiai - hitleris ir jo darbai - žydu, homofilu, pedofilu, nekrofilu, zoofilu, nusikalteliu tremimai ir zudymai ? ar tai buvo blogai?

zinoma, kad blogai, nes zuvo daug nekaltu zmoniu, taciau gamta tokiu izdivalkiu su v+v ir m+m niekada nebuvo sugalvojus, tad is kur cia reikia ieskoti humanizmo ir tolerancijos? juk patys pagalvokit, galbut po tokio tolerancijos amziaus, bus normalus viesi pedofilijos, nekrofilijos, homofilijos ir kitu nesveikybiu demonstravimai? jus nemanot, kad galima ir iki tokios tolerancijos pribrist? pvz as, tikrai nenoriu, kad mano vaikas isejes i gatve, pamatytu besilaizancius v+v , o gryzes namo manytu, kad tai vos ne normalu...
krc is didelio rasto, isejau is krasto bet nieko... smile manau, kad ir vieniems, ir kitiems reiktu rimtai pagalvot apie pischine pagalba, pamastyt, ar tai, ka jie daro, yra sveika ir ar taip is tikruju turetu buti. man atrodo, kad po laaaaabaaaaiii dideliu apmastymu gal ir patys pribristu iki paprasto atsakymo "blem, kas man pasidare, kad tapau nenormaliu?.. ".

manau, kaip tik del to, kad jie yra ar stengiasi primest kitokius, ligonius ar kazka tokio, zmones ju netoleruoja smile o jei jie nori laisvai gyvent, tai blyn, nebutu visiems geriau surinkt juos visus i kruva, ikurt "nepriklausoma ir laisvaja isskirtinuju valstybę" ir leist jiems ten gyvent? smile vat tada butu labai gerai - juk jie kitiems galvos nekvarsintu, o galetu linksmai gyvent tarp "suprantanciu" tolerantisku zmoniu......

p.s. its only my (sarcastic (?) ) opinion"

na o dabar trumpai tiksliau i tema. as esu pries toki geju nora. pirmiausia taip, vaikams butu trauma, nes visi aplinkiniai pradetu tyciotis is jo tevu. antras dalykas, priesingos lyties trauka jam pradetu trintis is pasamones, tai galima sakyt, tevai uzaugintu vos ne nauja geju/lezbiete, o tai mano nuomone yra negerai... smile ir labai nepykit, uz taip issakyta nuomone, tiesiog ant liezuvio galo kabojo tokios mintys smile .

Zodziu tave jau galima prirasyti prie visu situ ligoniu :=D isprievartauti ir numesti nuo skardio, nenormalus esi kaip ir visi tongue
PS (o gelbeja tave TAS  kad esi dar vaikas :::961:::100.Tai tau atleidziu :::008)

260

ADOMUI 17. Vaikeli paciam vaikysteje, o gal net ir dabar kazkas yra ivyke, kas suzalojo tavo mastyma. cia ne del geju,o del emo. tai ka jie blogo daro??? manau, pats esi/buvai stipriai prispaustas po teveliu padu ir visada gyvenai pagal taisykles, ir grieztai zinai, kas yra normalu o kas ne. zodziu, palinkeciau siek tiek placiau ziureti i gyvenima, nes nera viskas vien juoda ir balta, normalu/nenormalu;]]