241

Re: Nekaltas ar patyres?:)

na jau manau zinau net ir labai per daug...gal net kartais jie ir nenoretu kad taip butu

242

:::044:::044:::044 oj, prajuokinot smile suprantat, ten toks vaikinas buvo - na kaip čia geriau parašius - gerutis, nekaltas, mielas, nelb pasitikintis savimi... na kokių reta smile tad tikrai nemanau, kad jam užtektų drąsos eit į sexshopą, jaučiu jis iš gėdos numirtų :d na o dėl rankelių, ką žinau, nemano tai reikalas smile tik leisk paklaust : kuris gi to nėra daręs?

243

na o kam gi eit i ta sexshopą? www.seksorojus.lt
Tats pigiausas seksopas lietuvoje ir pristaymas konfidencialus per 3 dienas:)....na ka as zinau, jai sakai kad jis toks drovuolis.......na matyt buna siokiu tokiu ir isimciu:)

244

xi, pasiskaitinejau dabar shia savo, piresh pora metu sukurta tema smile ir lyg nuomone mano pasikeite kazkek big_smile db nezinau, ar noreciau nekalto... :? big_smile

245

Marius, 23 parašė:

Aisku jei dulk..... vienai nakciai, tai geriua kaltas/kalta. O jei santykiai rimti, tai koks skirtumas. Ismokysi jei nemoka smile

truputi juokinga man cia beskaitinejant buvo smile kaltas/-a, nekaltas/-a... visi iki pirmojo karto nekalti...tai dabar jei suzinosit, jog nekaltas/-a ir viskas bus baigta?? (jei tas zmogus lb patiko iki to fakto) tada as pasimetus smile beje, visiskai pritariu Mariaus nuomonei, kuri, tikiuos, dar nepasikeite big_smile

246

nu man labiau nepatyre patinka tada galima juos ismokiti smile smile smile smile

247

tik klausymas ar tie nepatyre, tjp jau raunasi???? ahs tj bijociau tawes:):D

248

Laurynas, 22 parašė:

Laurynai>>nereikejo taip drastiskai sakyti big_smile big_smile (prajuokinai) ;D

249

Laurynas, 22 parašė:

wo wo ce tai liux pasakyams pritariu :d

250

Ausra, 24 parašė:

nu man labiau nepatyre patinka tada galima juos ismokiti smile smile smile smile

Daugiau tokiu mokytoju, tai ir istvirkeliu skaicius padidetu.... ;D

251

as uz patyrusius

252

pritariu:)

253

manau kad patyres daug geriau:)

254

man tai skirtumo jokio nebutu,tiek patyrusi,tiek nepatyrusi,svarbu kad abipusis noras butu,juk sueities metu gali paklausti ar patinka taip,o sitaip,o gal geriau taip:)

255

aisku kad patyres tongue nekaltuciai turbut dauguma pamate nuoga moteri nuleidzia tai ka dar veikt su jais? big_smile o rimtai tai geriau patyres kad dar mane pamokintu ;D

256

as nekaltas .... nors ir patyres...

257

edita ,cia jau amerikietisku pyragu prisiziurejai :DD 

258

ka? nea neziurejau as wink

259

Edita, 18 parašė:

aisku kad patyres tongue nekaltuciai turbut dauguma pamate nuoga moteri nuleidzia tai ka dar veikt su jais? big_smile

Ir kas gi Tau pripasokojo tokiu idomiu istoriju? Nejaugi tikrai manai, kad daugelis nepatyrusiu ir pamaciusiu nuoga motery ar mergina iskart (nuleidzia) ??? Ir manai, kad tie "nuleidusieji", kaip jau ir pati paminejai, negali nieko daugiau daryt???? Ir manai, kad su jais nera ka daugiau nuveikt???? Ryskiai issidaviai, kad Tau pamoku, sioje srityje, butinai reikia.... ir manau, kad gal del to tokiomis temomi cia ir postringauji.... :V

260

as tj pwz jamu nepatyrusias paneles,cielkowos geriausios,zinai kad gali jai palaizyti ir ten dar niekas nera buwes,todel nera slykstu,o kai pereja per pana ten nezinia kiek,nu tj man sakytu palaizytk man,tj gal susiwemciau