1

Tema: Elektroninis verslas Lietuvoje

Taigi ką manote, perspektyvos ateiciai, ar turite reikalų su siuo dalyku, ar jus tenkina Lietuvoje elektroninis verslas,??? ir.t.t. smile Passisakykit. smile

2

Re: Elektroninis verslas Lietuvoje

Siaip geras dalykas, manau tikrai turi perpektyvu, juk patogu yra kai gali neiskeldamas koju is namu atlikt apmokejimus. Turiu biski reikalu su tuo - perku pardavineju akcijas.

3

Seniai sukiesi sitam rikale? Ar esi patyres nuostoliu ir pan.

4

Ateis laikas kai tai bus kasdienybe smile

5

Tikrai perspektyvu. Taip pat esu su tuo susijusi darbo reikalais. Marketingu užsiimu. Tai Lietuvoje tikrai sparčiai tarp verslininkų plintantis reiškinys. Patarimas: Jei nori to imtis, imkis kuo greičiau. Kol tavo vietos interneto rinkoje neužėmė kas kitas.

Jei ne paslaptis - ir jei aišku pats tuo nori užsiimt - domina būtent prekyba akcijomis, ar kas kito?

6

Karolina, 20 parašė:

Tikrai perspektyvu. Taip pat esu su tuo susijusi darbo reikalais. Marketingu užsiimu. Tai Lietuvoje tikrai sparčiai tarp verslininkų plintantis reiškinys. Patarimas: Jei nori to imtis, imkis kuo greičiau. Kol tavo vietos interneto rinkoje neužėmė kas kitas.

Jei ne paslaptis - ir jei aišku pats tuo nori užsiimt - domina būtent prekyba akcijomis, ar kas kito?

Tiesa pasakius as atlieku tyrima. wink Siaip giminiu turiu kurie seniai situ uzsiima, bet man idomu zmoniu nuomone ir t.t. Rasau diplomini darba apie si versla. wink

7

Tomas, 21 parašė:
Karolina, 20 parašė:

Tiesa pasakius as atlieku tyrima. wink Siaip giminiu turiu kurie seniai situ uzsiima, bet man idomu zmoniu nuomone ir t.t. Rasau diplomini darba apie si versla. wink

na tai apklausa padaryk ir idek pvz i **** ten zmones gana saziningai atsakineja :?

8

Oki dekui uz patarima. wink Butinai pasinaudosiu. wink