Tema: istikimybe sau ar vaikinui....
kaip manot istikimybe reikia lauzyt ar ne???
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → istikimybe sau ar vaikinui....
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na sakyciau, kad gal tu ji mesk ir pakeisk i ta, su kuriuo nori buti neistikima
Ydomus klausimas, bet jei Tu manai, kad reikia, tai gali lauzyt...
Arba pasinaudok Vijos patarimu...
Is kur cia taip ir sugalvojai kad REIKIA istikimybe lauzyti ir kas tau cia tokia minti ikale... tei jei sulauzysi tai kokia ten istikimybe, o jei nea tai... ar cia siaip specialiai taip sugalvojai, paziuret gal visai fainai bus tai ka zinau tada gali pabandyti gal patiks, tik kaip paskui kiti prades i tave ziureti.
Joa pabandyk:) tik prisimink, kad lazda turi galus;)
Joa pabandyk:) tik prisimink, kad lazda turi galus;)
ir su kuriuo nors gali gaut per galva ;]
nesakau kad as noriu lauzyt istykimybe as klausiu tik nuomones... seip ydomu ar visi yra istikimi savo partnerem... :?
nesakau kad as noriu lauzyt istykimybe as klausiu tik nuomones... seip ydomu ar visi yra istikimi savo partnerem... :?
aisku visi, kas neistikimas pakelkit ranka ? visi istikimi ant akiu, o gyvenimas is tiesu kitoks.
kad man rodos tie kurie neistiki tai cia nesedi, o kaip tik lauzo savo istikimybe
sutinku su jum
T.sssssssss tai kekvieno zmogaus pasirinkimas
Ne...pyyypt...nevisi... nu tu cia ***** ir paklausei...! Visokiu gi yra... Cia ir visiskam deb***i aisku... Sorry, nesusivaldziau
atleidziam as irgi seip taip manau tik reiktu daugiau cenzuros...
as tai esu istikima,neisivaizduoju kad kitaip galeciau elgtis..nes man paciai nepatiktu jei suzinociau...bet esu garantuota kad niekada neisgirsiu kad neistikimas...
kiekvieno zmogaus pasirinkimas kokiam buti...
visokiu yra visokiu ir reikia...as tai asmeniskai istikima ir nei noredama negaleciau isduoti savo draugo su kokiu kitu vaikinu... paskui labai sazine grauztu...
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → istikimybe sau ar vaikinui....