Re: Blevyzgos...
Tomai!!!! Nejaugi baltus ARKLIUS ir chate matai?! :V
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Niu jei laisva tema - tai laisva, db nieks nepasakys, kad ne į temą parašiau (nes tokios nėra) gal šiandien kam pakels nuotaiką toks klipukas http://www.uch.lt/2007/10/19/linksmi_video.html (pirmas) apie šokančią papūgą, gražiai ten ji į ritmą šoką, bando net parepuot
Ir netik pasitaiko kad ir kamuoliai nuo stalo nusoka
Tomai kas tau ???
Nebegerk tiek daug ..... viskas gerai tame chate ....jau nebebaltuoja
....jau nebebaltuoja
Jau nebe??? O ir Tau baltavo? :V
Tu teisus... Tik gaila, kad cia tokiu nieku tiek daug, kad daugelis jau ir issiseme... tiek juoktis, tiek bendraut apie kazka "ydomaus"...
Ir va butent tokios "naujos" temos ir buna aktualios tik naujokams...
o as cia nematau nieko juokingo ir as esu teisi
nemanai Sigitai? pvz., radau proga pasireikst, anksciau noredavau, bet nlb turejau kur
na, o ant PACIO GALO kaip sakant eilerastis...istrysko smegenys ir mesos, tik liko slieko saltos pedos...tesinys po reklamos
Sigitas, 24 parašė:Tomai!!!! Nejaugi baltus ARKLIUS ir chate matai?! :V
Ir netik pasitaiko kad ir kamuoliai nuo stalo nusoka
![]()
http://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&id=5105&wh=57&ma=69&pa=6
Liaukites zmones, nebezaiskit to poolo... psichologine ir neatitaisoma trauma yvarys... ;D
Tada zekit KILL bULJO
http://cinemaxx.ru/2008/03/02/ubit-buljo-kill-buljo-the-movie-2007.html
Dmesio sita nuoroda draudziama zeti vaikams kad nepsimystu,senems kad protezu neprarytu ,nescioms kad nepagimdytu ir silpnu zmoniu nervams kad neisplestu patys ir i miska nepabegtu :V
o as cia nematau nieko juokingo
ir as esu teisi
nemanai Sigitai? pvz., radau proga pasireikst, anksciau noredavau, bet nlb turejau kur
na, o ant PACIO GALO kaip sakant eilerastis...istrysko smegenys ir mesos, tik liko slieko saltos pedos...tesinys po reklamos
Taip taip, Tu teisi... As gi paminejau, jog, butent, tokios "naujos" temos aktualios naujokams...
O pasirodo balti arkiai ne tik nuo samagona vaidenas:=D
-
-
Apsivemkit !!!Boba su ragais
Tomai nebegerk daugiau
Sigitai,o ka laikai naujoku? gal as pavyzdziui daznai skaitau forumus, bet nesireiskiu? tai cia kaip skaitos tada, a? :)beje, labai tada idomu kodel pats cia rasai jei tokios temos nepatinka? atsakysiu, turbut vat taip va tau butent ir patinka "pafilosofuoti" :)as pripazistu, man patinka, todel dekoju Tomui uz "blevyzgas"..beje, Tomai, reklama tikrai veikia
Sigitai,o ka laikai naujoku? gal as pavyzdziui daznai skaitau forumus, bet nesireiskiu? tai cia kaip skaitos tada, a? :)beje, labai tada idomu kodel pats cia rasai jei tokios temos nepatinka? atsakysiu, turbut vat taip va tau butent ir patinka "pafilosofuoti" :)as pripazistu, man patinka, todel dekoju Tomui uz "blevyzgas"..beje, Tomai, reklama tikrai veikia
Liaukis, as juk nesakiau, kad man tokios temos nepatinka... as tiesiog paminejau, kad tokiu ir panasiu temu yra... o cia reiskiuosi del to, kad tokie skaitytojai, nesireiskiantys, nieko naujo neraso... nes jie "nesireiskia" o tik skaito...
Naujokai, man tie, kurie tik pradeda reikstis... ;D ;D ;D
Igrida prasom kausimus visus gali uzduoti cia Visi klausimai i visus atsakymus :V
-
-
Tomas, 25 parašė:O pasirodo balti arkiai ne tik nuo samagona vaidenas:=D
-
-
Apsivemkit !!!Boba su ragais
Tomai nebegerk daugiau
Nu blaibas as blaibas
Ar nezavu
a, tada aisku busiu naujoke
fukse, kaip sakant
todel galit krikstyt, atkentesiu
:D:D
a, tada aisku
busiu naujoke
fukse, kaip sakant
todel galit krikstyt, atkentesiu
:D:D
Jei noresi tema kurti gali bandyti cia
Mini tema kuria gali sukurti pati ir niekas nepyks jei suklysi
Tomai, a tu galvoji, kad as jau tokia reklamos auka, kuriai nebesvarbu kur, uz kiek ir ka as dar gal sugebesiu atsispirti tavo pasiulymui
o jei rimtai, manau, kad neverta man kurti savo temos, nes nevisada prieinu prie kompiuterio, tad komentuoti nlb ir galesiu, o noresis
Ingrida ar pazysti sita izymia papuga
http://www.youtube.com/watch?v=Z-WpptTDuh0&feature=related
Ar zinote kad swedai taippat turi cepelinus tik jie juas vadina kropkakor jie per puse mazesni virtu bulviu su miltais ir kiausineis (sovietinis varijantas) ir valgo juas su brukniu uagiene. As pasipiktines pas viena ukininka isviriau jiems tikru lietuvisku cepelinu tai jie po du suvalge ir isvirto pamiegoti sako na ir sotumelis, tai as jiem ir sakau zinosite bent iskur valgis kiles ir kaip originalas atrodo... jie man dar drysta porinti kad tai is öland salos kiles valgis na jiem patiko nors jie valgo savaip su brukniu uagiene
Tomai, nu neteko garbes su ta papuga susipazinti, o gaila bet persasi mintis, kad galvos didys gali buti apgaulingas smegenu atzvilgiu
ir nepradekit aiskint, kad gyvunai nemasto
Ar zinote kad swedai taippat turi cepelinus tik jie juas vadina kropkakor jie per puse mazesni virtu bulviu su miltais ir kiausineis (sovietinis varijantas) ir valgo juas su brukniu uagiene. As pasipiktines pas viena ukininka isviriau jiems tikru lietuvisku cepelinu tai jie po du suvalge ir isvirto pamiegoti sako na ir sotumelis, tai as jiem ir sakau zinosite bent iskur valgis kiles ir kaip originalas atrodo... jie man dar drysta porinti kad tai is öland salos kiles valgis na jiem patiko nors jie valgo savaip su brukniu uagiene
man rodos, kad tau bus idomu Zilvinai
http://www.skaityta.lt/review/get/497
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...