501

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

Nežinau, Tomai, nežinau... viso filmo neperžiūrėjau, neturiu jėgų jau šiandien, bet daug kas man buvo girdėta iš to, ką mačiau. Na, kiek ten tos tiesos su pvz. Horu kaip Jėzaus atitikmeniu.. čia mažų mažiausiai reikia tobulai išmanyti egiptologiją, kad visiškai sutikti su tuo, ką jie kalba filme. Įdomu, bet o kas iš to? Rengsim pasaulinę revoliuciją...? smile

502

Tiesiog zinau kad netik egiptologija (apie dieva Ra)
bet ir islabas ir budizmas ligiai toks pats pat PANASUS :? paskui ten kad sako pasaulio pabaiga:? nors istikro "eros"pabaiga ;( ir pereiimas is avinelio zodijako i zuvu zodija smile toks ispudis kad kazko prituko isam tikejimuj.Arba ji perrase eilini karta!! Visi prisikelia po triju dienu kaip Saule :::909 imk ir nusisauk :::a41 taip tiesa daug kas girdeta tik netaip kaip ,neissito kampo netaip isivaizdavavau dieva...kodel Korane sakoma ir kalbama apie Jezu ne kaip apie dievo sunu:? kodel jie laukia blogojo antikristaus kaip ir krikscionys nors krykscionys kitu dievu nepripazysta nes sako yra vienas dievas negali kitiems lenktis! Paskui jei
jau visi Krikscionys  mano kad ju tikejimas tas vienintelis teisingas ir nepakartojimas ,kodel senoves egiptieciai apie Ta saules dieva  panasiai kalbejo kaip krikscioniu religijose ? Ar neperdauk sutapimu,nes ne tik krikscioniu bet ir musulmonu!!!Kam sitie sutapimai ir kodel sitie dalikai neigiami mes juk neakli!
Zodziu tu manes paklausi kodel as suliginau juos visus su egiptieciu  tuo Ra Saules dievu ?O todel kad tikrai apie tai girdejau kazkada is dailes mokitojos pasakojimu?Nekreipiau i tai demesio nes nesusimasciau?O dabar ... kai perskaiciau biblija 4 kartus !!!Kai paklausiau dvieju marokieciu ir vieno
egiptiecio apie korano keleta  idomiu smulkmenu  :?Uzvire kraujas uz tas inkvizicijas uz kryziaus karus uz dabartinio popieziaus marazmus kurius sudrumste  santikius tarp krikscioniu ir musulmonu dar labiau apie ta viena musulmonu pranasa Muhameda...  uz tuos panasumus ,tie visi religiniai karai dabartiniai terorizmas remesi religija NU UZTAI RELIGIJA BAISIAUSIAS ZMONIJOS PRIESAS
VISI SKIRSTOMI I TA I SITA musulmonas ir krikscionis !baltas ir juodas,zidras ir lezbe,nuheris ir raudonodis...O TIESOS biblijoje nera JOJE NERA, nes nepaiskono zmonems situos sutapimus!!!
nu as daba baznycia nebepasitikiu visi marazmai .
Man bicas kanapiu prisirukes patikimesnis jis bent sako ka mato zalius ufonautus ir as su juo geriau sedesiu!!!o su tai kunigeliais vien delto kad tipo turiu as ten nevogti,nezudyti ,negeisti ten turto...ir nepamirsk paukoti :::629nu as ten ir pats tai suprantu geras manieras kurias mums tavai isaiskino :::822 o kad ten baznyciai susvelpti kokia viena kita lita kad sienas ispuostu tongue nai ne!kam jiems pinigai :? kam jiems pastatai?kam jiems spresti valstybinius klausimus"ir vaikuciai nesidulkinkit iki vetuviu :=D" As nesakau kad dievas nera bet buvo klaida ji taip supavidalinti kaip tame filme sako smile Tai ateis bicas ir man uzpakali iscirskins uz tai kad neaukoju ir uztai kad patinka pinigai ;( Manau tie kurie dave tiems inkvizitoriams galia yra nusikalteliai ...Tegu dievas jiems atleidiza nes jie tikrai zino kad daro blogai ir plius nus*svilpt jiems svrbus pinigai ir viskas!!!

503

Jus man paaiskinkit kaip is to iskoko issiregistuoti?

504

Edgarai viskas ikliuvai big_smile  o jei rimtai tau reikia nueiti i senas.ieskok.lt tada yra nustatymai ir sone pamatysi anketos pasalinimas...

505

http://bux.to/?r=vitiuhaa lengvi  pinigai internete

506

Vitalijau gali netersti forumo? jau ne vienoje temoje sita sakiai...

507

Tomas, 25 wrote:

http://cinemaxx.ru/2008/02/03/dukh-vremeni-zeitgeist-2007.html

man irgi patiko sitas filmas, idomios idejos. bet pvz ta biblija galima isvartyti kaip tik nori, ir bet koki koda is jos ispesti, zodziu ka noresi, ta ir perskaitysi.

508

Vitalijus, 22 wrote:

http://bux.to/?r=vitiuhaa lengvi  pinigai internete

tokiems tik vienas kelias - blokavimas.

509

ka manote apie toki dalyka... jei tu turi savo tema kuria susikuriai ir joje geletum spresti kam det korteles kam ne..ir kada reikia  uzdaryti  savo tema..(zinoma si darba gali priziureti adminai)

510

Vaiva, 19 wrote:

ka manote apie toki dalyka... jei tu turi savo tema kuria susikuriai ir joje geletum spresti kam det korteles kam ne..ir kada reikia  uzdaryti  savo tema..(zinoma si darba gali priziureti adminai)

per daug valdzios vartotojui, manau butu visokiu issidirbinejimu... galbut galetu leist paciam ja uzdaryt.

511

Cia toks klausymas: ar man tik vienam ar ir daugiau kam taip atsitinka, tarkim nueini i sena puslapio versija tada visi tavo draugai pranyksta, bet jei isimeti koki nauja drauga vel atsiranda, jei nueini i sena puslapio versija vel pranyksta... tei va ar cia tik man vienam taip ar kiti to nepastebejot? wink

512

Evaldas, 22 wrote:

Cia toks klausymas: ar man tik vienam ar ir daugiau kam taip atsitinka, tarkim nueini i sena puslapio versija tada visi tavo draugai pranyksta, bet jei isimeti koki nauja drauga vel atsiranda, jei nueini i sena puslapio versija vel pranyksta... tei va ar cia tik man vienam taip ar kiti to nepastebejot? wink

nu man tai aisku kad su senuoju nebelabai kas ten beveikia :::a55
<<<tai ar nereiketu visiskai senaja versija uzdaryti>>>kaip manot:?
<<<nu pries tai reiketu is senosios perkelti kelis labai butinus migtukus ,pavyzdziui ta kuti uzdaro anketa big_smile:D:D

513

man tai ant senosios patinka dar ta funkcija kur gali siusti fx zinute... wink joa tegul perkelia tas geriausias funkcikas ir gali sau trinti.. wink

514

Evaldas, 22 wrote:

man tai ant senosios patinka dar ta funkcija kur gali siusti fx zinute... wink joa tegul perkelia tas geriausias funkcikas ir gali sau trinti.. wink

tikrai taip kam ten bevilkinti ta sena versija big_smile
<<< nu bet prisiminimai jik ji buvo ta pirmoji Man :::818

515

tai va gal del to kad ir pirmoji uz tai ir netrina.. smile ai is tikro koks skirtumas tegul buna... bet tegul ka nors padaro, kad veiktu normaliau wink

516

Evaldas, 22 wrote:

tai va gal del to kad ir pirmoji uz tai ir netrina.. smile ai is tikro koks skirtumas tegul buna... bet tegul ka nors padaro, kad veiktu normaliau wink

nu zinai cia netaip lengva :V "ka nors padaro"  cia ne karve nuvest pagirdyt big_smile tam reikia laiko :::110 ir pinigu :::021

517

na o man problema su naujuoju, negaliu pasijungti, įvedus vartotojo vardą ir slaptažodį, vėl atsiranda pagrindinis psl. Turiu eit į seną, kad galėčiau pamatyt savo anketą.

518

Vytautas, 21 wrote:
Vaiva, 19 wrote:

per daug valdzios vartotojui, manau butu visokiu issidirbinejimu... galbut galetu leist paciam ja uzdaryt.

gal ir per daug valdzios bet jei pastebi savo temas tai ten vyksta toks samisis kaskoks...kas ka nors tas ta raso ir visai ne i tema...
manau butu visai gerai jei galetum uzdaryt tas temas... bent jau tokia galia turet galetu kiekvienas...

519

Žodžiu taip: Į ką kreiptis dėl mano gaunamų laiškų, kurie nukeliauja tiesiai į skyrelš "Ignoruoti". Nieko nenusistatinėjau pati. Jei kas žino man į privatą parašykit. Iš anksto ačiū. smile

520

nieko apie tai nezinau...:::819 pas mane viskas gerai...