You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 24 25 26 27 28 … 44 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Martyna, 18
- Forumo Karalius
Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Nežinau, Tomai, nežinau... viso filmo neperžiūrėjau, neturiu jėgų jau šiandien, bet daug kas man buvo girdėta iš to, ką mačiau. Na, kiek ten tos tiesos su pvz. Horu kaip Jėzaus atitikmeniu.. čia mažų mažiausiai reikia tobulai išmanyti egiptologiją, kad visiškai sutikti su tuo, ką jie kalba filme. Įdomu, bet o kas iš to? Rengsim pasaulinę revoliuciją...? 

- Tomas
- Forumo Fantomas

- Edgaras, 20
- Forumo Naujokas
Jus man paaiskinkit kaip is to iskoko issiregistuoti?

- Vaiva
- Forumo Legenda
Edgarai viskas ikliuvai
o jei rimtai tau reikia nueiti i senas.ieskok.lt tada yra nustatymai ir sone pamatysi anketos pasalinimas...

- Vitalijus
- Forumo Naujokas
http://bux.to/?r=vitiuhaa lengvi pinigai internete

- Vaiva
- Forumo Legenda
Vitalijau gali netersti forumo? jau ne vienoje temoje sita sakiai...

- Aleksandras
- Forumo Karalius
Tomas, 25 wrote:
http://cinemaxx.ru/2008/02/03/dukh-vremeni-zeitgeist-2007.html
man irgi patiko sitas filmas, idomios idejos. bet pvz ta biblija galima isvartyti kaip tik nori, ir bet koki koda is jos ispesti, zodziu ka noresi, ta ir perskaitysi.

- Aleksandras
- Forumo Karalius
Vitalijus, 22 wrote:http://bux.to/?r=vitiuhaa lengvi pinigai internete
tokiems tik vienas kelias - blokavimas.

- Vaiva
- Forumo Legenda
ka manote apie toki dalyka... jei tu turi savo tema kuria susikuriai ir joje geletum spresti kam det korteles kam ne..ir kada reikia uzdaryti savo tema..(zinoma si darba gali priziureti adminai)

- Vytautas
- Forumo Liūtas
Vaiva, 19 wrote:ka manote apie toki dalyka... jei tu turi savo tema kuria susikuriai ir joje geletum spresti kam det korteles kam ne..ir kada reikia uzdaryti savo tema..(zinoma si darba gali priziureti adminai)
per daug valdzios vartotojui, manau butu visokiu issidirbinejimu... galbut galetu leist paciam ja uzdaryt.

- Evaldas, 24
- Forumo Liūtas
Cia toks klausymas: ar man tik vienam ar ir daugiau kam taip atsitinka, tarkim nueini i sena puslapio versija tada visi tavo draugai pranyksta, bet jei isimeti koki nauja drauga vel atsiranda, jei nueini i sena puslapio versija vel pranyksta... tei va ar cia tik man vienam taip ar kiti to nepastebejot? 

- Teo
- Forumo Fantomas

- Teo
- Forumo Fantomas

- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
na o man problema su naujuoju, negaliu pasijungti, įvedus vartotojo vardą ir slaptažodį, vėl atsiranda pagrindinis psl. Turiu eit į seną, kad galėčiau pamatyt savo anketą.

- Vaiva
- Forumo Legenda
Vytautas, 21 wrote:Vaiva, 19 wrote:ka manote apie toki dalyka... jei tu turi savo tema kuria susikuriai ir joje geletum spresti kam det korteles kam ne..ir kada reikia uzdaryti savo tema..(zinoma si darba gali priziureti adminai)
per daug valdzios vartotojui, manau butu visokiu issidirbinejimu... galbut galetu leist paciam ja uzdaryt.
gal ir per daug valdzios bet jei pastebi savo temas tai ten vyksta toks samisis kaskoks...kas ka nors tas ta raso ir visai ne i tema...
manau butu visai gerai jei galetum uzdaryt tas temas... bent jau tokia galia turet galetu kiekvienas...

- Aurelija, 23
- Forumo Vijurkas
Žodžiu taip: Į ką kreiptis dėl mano gaunamų laiškų, kurie nukeliauja tiesiai į skyrelš "Ignoruoti". Nieko nenusistatinėjau pati. Jei kas žino man į privatą parašykit. Iš anksto ačiū. 

- Gabija, 24
- Forumo Karalius
nieko apie tai nezinau...
pas mane viskas gerai...
Pages Previous 1 … 24 25 26 27 28 … 44 Next
You must login or register to post a reply