81

Re: Blevyzgos...

reiskia kas as pasikelusi ;D ;D :d ka nepastebejai?;D ne visi isdista bendrauti su manim

82

nemanau kad tu pasikelusi.. irgi savikritiska big_smile

83

oi mano netas pavaro net du pasisakymai tikiuosi adminai nepyksit ant manes...
zinau kad nesu bet kiti taip mano smile

84

Vaiva, 19 parašė:

Ingrida>>nejau visi zmones galvoja tik apie bloga... as tik paklausiau tai ar nuplieke jus lovoje ar kur...ko is kart kipti prie mano kalbos...
tiesa pasakius Velykos tokios visai nieko pas seneliu...su kitais seneliais vaziavom,saslykus skaniai valgem... o marguciai tai ka zinau nevalgau jau keleta meta tokiu dalyku...o tau kaip?

Vaiva, tu neisizeisk tongue as tik juokavau..mat tuo metu tokios mintys aplanke big_smile niekas manes neplake, dar ne kart nesu to patyrus smile man sios Velykos kaip nevelykos, net neturiu ka pasakyt smile
del tu avataru..tu man pasikelus neatrodai tongue

85

ne kiek neisizeidziu nera ko cia man isizeisti..:) mane ir snd kasko aplanko nekokios mintys vienoj temoj tai truputeli manau perlenkiau net lazda kai zmogus klasia apie batus as apie koncervas big_smile
  o siaube kaip tau gerai kad nesi tokio dalyko patyrus,as kai gyvenu kaime tai seniau ir as eidavau...(pliekti) siaip  vaikai buvo pasirode kai as jau apsirengus po namus vaikstinejau smile
  o kodel ne Velykos?

86

kokia sekanti artimiausia svente bus wink

87

tavo gimtadienis gal?

88

joa mano gimtadienis tik kitais metais smile greiciau jau tavo wink

89

Evaldas, 22 parašė:

kokia sekanti artimiausia svente bus wink

special for you Evaldai big_smile artimaiusia svente -03-25 Apsireiškimas Šv. Mergelei Marijai big_smile o tokia kur jau labiau svenciama tai tik balandi -04-01 Juokų arba melagių diena tongue

90

oi aciu big_smile tik va is tu rimtu svenciu tai nieko nenusimato kol kas ... gaila wink

91

tai sugalvok pats kokia svente!! :::305 tai bus smagu :::a48

92

Evaldai nejau atspejau kad gimtadienis arteja?

93

tai kiekviena diena tie gimtadieniai buna... wink tik va ne pas mane big_smile siaip vienu ar kitu  budu tai atspejai.. wink

94

koks paslaptingas...:)

95

Ehhh!!! sendie kaip tingiu:V gal zinot koki greit pagaminama valgi (tik nesusijusi su kiausineis ir makaronais)

96

buderbrodai... wink

97

Evaldas, 22 parašė:

buderbrodai... wink

Fe!!!!:::b53 laikysiu dieta :V

98

big_smile

99

Julyciukas, 16 parašė:

big_smile

Galetum kazka ir patarti zmogui... gi gal jis is bado jau kelinta diena kankinasi big_smile

100

ryziai smile beje pardei tam ir pusgaminiai yra