1

Tema: Atleisti ar vis delto pykti?

Noreciau paklaust ka man daryti. Draugavau su vaikinu, taciau musu keliai issiskyre. Stai kokia situacija: mano pussesere studijuoja buhalterija ir siais metais jei reikia atlikti praktika. o mano buves vaikinas kaip tik dirba vienoj firmoj vyriausiuoju buhalteriu. Tai mano pussesere nuejo pas ji  (t.y. pasubinlaiziavo) ir ja prieme. Zinoma kitose firmose negalejo paieskot. Mane ima siutas, nes ji eina lengviausiu keliu (nors zino kad as su buvusiuoju nesutinku) Tai ka man daryt : jai atleist ar vis delto pykti?

2

Re: Atleisti ar vis delto pykti?

paklausk saves, kaip tu pasielgtum jos vietoj, eitum lengviausiu keliu, ar rinktumeis sunkesni ?

3

Na visu pirma as neiciau pas savo drauges ar pusseseres buvusi vaikina, ypac zinant kad ji pyks del to... beto as pati deciau pastangas pasiekt ka nors, o neiciau lengviausiu keliu.

4

Neringa, 22 parašė:

Na visu pirma as neiciau pas savo drauges ar pusseseres buvusi vaikina, ypac zinant kad ji pyks del to... beto as pati deciau pastangas pasiekt ka nors, o neiciau lengviausiu keliu.

bobuciu pasakos.

5

ir is vis, buves ir yra BUVES, jis niekam nepriklauso ir taves jau niekas su juo nesieja. zmogus kaip zmogus. tipo jei jau jis tavo ex, tai niekas nieko su juo nebegali daryt, nei bendraut, nei prasyt paslaugu, jis tipo mires jau ? NE. susitaikyk ir eik toliau.

6

Nesuprantu, ko čia pykti..?

7

Neringa, 22 parašė:

Noreciau paklaust ka man daryti. Draugavau su vaikinu, taciau musu keliai issiskyre. Stai kokia situacija: mano pussesere studijuoja buhalterija ir siais metais jei reikia atlikti praktika. o mano buves vaikinas kaip tik dirba vienoj firmoj vyriausiuoju buhalteriu. Tai mano pussesere nuejo pas ji  (t.y. pasubinlaiziavo) ir ja prieme. Zinoma kitose firmose negalejo paieskot. Mane ima siutas, nes ji eina lengviausiu keliu (nors zino kad as su buvusiuoju nesutinku) Tai ka man daryt : jai atleist ar vis delto pykti?

o ko cia pykti? nesuprantu... tu negimei su tokia dovanair viskas.... kiekvienam savo kelias vienas turi arti visa gyvenima , kad kazka turetu o kitam uztenka pirstuka pajudinti ar liezuvi pakrutinti ir visi reikalai atnesa pelna... manau neverta pykti tikrai...

8

jis tau buves. kad ir kaip butu skaudu dabar jis gali su kuo nori susitikineti, net jei tai tavo geriausia drauge. manau - atleisti, nepykti. o ar su drauge bendrauti, tai cia priklauso nuo to ar tu pati su tuo gali susitaikyti.

9

Neringa, 22 parašė:

Tai ka man daryt : jai atleist ar vis delto pykti?

Pyktis - naturali busena, kaip ir dziaugsmas, meile, pavydas ir t.t. Arba jauti, arba ne.:::026 Mazdaug: "Kaip manot, ar man skanus sitas kepsnys, ar mane nuo jo pykina? Nes pati neapsisprendziu..", "Kaip manot, ar man dziaugtis kad  gavau savo svajoniu automobili, ar pykt kad jis zalias, o ne raudonas?".. Ups.. :::b53

10

Na aciu visiem uz patarimus... smile

11

visa laika atleidinet negalima..kaip as daug kartu atleidinejau bet zmogus vistiek daro taip kad as pykciau ar pan..tai jau zeminimas...

12

Neringa, mano intelektualioji drauge, dar paklausk kokios spalvos apatinius ryt uzsimausi..
> nes tema visiskai kvaila, kam tu ieskai problemu jei tu ten nera ?  na nuejo pas tavo ta buvusiji ir paprase tos nelemtos praktikos na ir kas cia tokio baisiaus ?
>> beje netikiu kad tu taip nedarytum, ojau pasaku sekti kad eiciau sunkesniu keliu tai  nereikia sekti. zmogus iesko visada kur lengviau

13

Julija, 17 parašė:

visa laika atleidinet negalima..kaip as daug kartu atleidinejau bet zmogus vistiek daro taip kad as pykciau ar pan..tai jau zeminimas...

Jei nesneki konkreciai i uzkurta tema, tai galiu atsakyt tai, jog kartais patys nukentejusieji buna kalti, kad butent taip jiems nutiko...
Taigi apsidairyk, su kuo susidedi ir pastebek ka pati darai... big_smile

14

priklauso nuo to ar tu sioje situacijoje matai isdavyste... Kaip as suprantu - matai. O KALTA GI NE TIK JI.pyktis yra sunku ypas jei tai gimine, tin nezinau ar ir atleisti butu lengva.

15

Elena, 31 parašė:

priklauso nuo to ar tu sioje situacijoje matai isdavyste... Kaip as suprantu - matai. O KALTA GI NE TIK JI.pyktis yra sunku ypas jei tai gimine, tin nezinau ar ir atleisti butu lengva.

nesuprantu prie ko cia isdavyste :? cia ne su ziburiu as jos nematau :?

16

Neringa, 22 parašė:

nesuprantu ko cia pykt..manau gerai daro jei eina lengviausiu keliiu smile daug ka pasiekt gali...

17

ATLEISTI vienareiksmiskai.
1) jis tavo buves.
2) jei tu ji tebemyli, tu ir toliau stengsies del jo geroves ir gerbsi jo apsisprendimus.
3) Tau ima siutas del to, kad tu savo samoneje savanaudiskai laikai savu ir negali susitaikyt kad ji kazkas nukniauke nors ir trumpam.

18

pritarsiu daugumai.. pamirsk kad jis kazkada buvo tavo..
kas liecia ta moteriska solidaruma, tai gal kazkiek ir suprantu, atrodo ji tavo giminaite, turetu tave suprasti, bet yra kaip yra...