41

Re: Vedybinis gyvenimas..

Sutinku su Arminu. zmonos labai priestarauja kad vyrai gertu smile

42

jei neturi tvirto pagrido po kojom tai vedybas geriau palik ramybej kuriam laikui...
jei zmonai pavydui pagrindo nesuteiksi tai suniukas su lenciugu nesijausi!nu zodziu esi pats savo gyvenimo kalvis...

43

nu nevisi yra savo gyvenimo kalviai big_smile

44

Vilija, 18 пишет:

tomas26> i vel tu cia...kur tik as ten ir tu sawo pedsakius palieki..;D
ka tu apie ta gyvenima ismanaj..;P

LIUKS!!!!;D;D;D

45

ir kodel cia liuks roberta?

46

Na as pritariu jai kad jis labai mazai ka ismano...Jo issireiskimai,tai tiek juoko sukelia tai kad nuejus nuo kompo dar juokas ima...Paskaityk kaip jis romantiskai praleido romantiska vakara;D manau ir tu taip noretum..na tikriausiai visi taip noretume..Bet..bet..Nevisiems juk lemta:(

47

kai kas beko big_smile o apie kuri tu cia?

48

Roberta, 24 пишет:

Na as pritariu jai kad jis labai mazai ka ismano...Jo issireiskimai,tai tiek juoko sukelia tai kad nuejus nuo kompo dar juokas ima...Paskaityk kaip jis romantiskai praleido romantiska vakara;D manau ir tu taip noretum..na tikriausiai visi taip noretume..Bet..bet..Nevisiems juk lemta:(

Paprasciausiai matau kad pavydi, to kad i tave niex taip neziuri kaip turetu ir tiek..Ten kur durys be rankenu irgi juokiasi..Ai nu vnz tingiu kreipt demesi i nepilnavercius asmenis..:D

49

Tomas, 26 пишет:
Roberta, 24 пишет:

Paprasciausiai matau kad pavydi, to kad i tave niex taip neziuri kaip turetu ir tiek..Ten kur durys be rankenu irgi juokiasi..Ai nu vnz tingiu kreipt demesi i nepilnavercius asmenis..:D

As net neabejoju kad tu viska matai,tu juk nematysi...Na bet va jei zinociau tavo gimimo diena ir adresa tai tikrai atsiusciau tau dovana...VEIDRODUKA...Veidrodeli veidrodeli kas pasaulyje graziausias??? Tai tikriausiai isvistum savo abruzdeli;D;D;D
Na ne tokio demesio kaip tu savo panelei rodai tai tikrai neturiu;D O kaip noreciau:) Ech...

:::124

50

Aiskiai  matosi kad tau truxta sexo..Nu ka ten su ciukcem saltakraujais gyvenant nenuostabu..:)

51

Na ir regejimas pas tave ponuli;D!!! Gal kai griziu i lt aiskiau ka pamatysi??? :::219

52

Tomas, 26 пишет:

Aiskiai  matosi kad tau truxta sexo..Nu ka ten su ciukcem saltakraujais gyvenant nenuostabu..:)

na jau pasakiau tai tragishkai... visom keturiom nepritariu tau... nusishneketi gali ir ne forume...

53

Siga, 15 пишет:
Tomas, 26 пишет:

na jau pasakiau tai tragishkai... visom keturiom nepritariu tau... nusishneketi gali ir ne forume...

Mergyte tu i tai net negali reaguoti..nes esi dar maza mergyte ir apie moteris suprasi tik truputi veliau..Taipkad nesikisk i suaugusiuju reikalus.:D

54

Ta mergyte uz tave daugiau nusimano nei tu... Kad tu mastytum kaip ji tai gal ir narmalus butum,bet..bet..;D

55

o taip... big_smile ne nu man tai chia patinka... big_smile kam man apie save nusimanyti kas ateityje busiu? A? big_smile lb jau ydomiai tu chia pasakei... big_smile ash norm. pakraipu, taigi man nieko nereikia ten aiskintis... big_smile

56

tik nesakyk Sigule,tas Tomukas tai pagerintas bicas;D;D   

57

Jo..viena nekalta dar tai suprantu kad svaixta, net nelabai kreipiu demesio ka man gali pasakyti 15mete?:)
Bet kita lyg turetu buti ir kalta, bet vistiek svaixta..
Siulau atkreipti demesi tau Roberta24 i pastovius izeidinejimus..ir pastovius teiginius mano atzvilgiu paimtus is lempos be jokios motivacijos, tai draudzia forumo taisykles...tai tik parodo kokio tu neauksto lygio..
O siaip tai tu man jau atsibodai, nes jau neidomu net skaityti 15 karta rasai tapati..

58

Dar vienas postas offtopic - bus geltonų kortelių.

59

Tomas, 26 пишет:

Jo..viena nekalta dar tai suprantu kad svaixta, net nelabai kreipiu demesio ka man gali pasakyti 15mete?:)
Bet kita lyg turetu buti ir kalta, bet vistiek svaixta..
Siulau atkreipti demesi tau Roberta24 i pastovius izeidinejimus..ir pastovius teiginius mano atzvilgiu paimtus is lempos be jokios motivacijos, tai draudzia forumo taisykles...tai tik parodo kokio tu neauksto lygio..
O siaip tai tu man jau atsibodai, nes jau neidomu net skaityti 15 karta rasai tapati..
[/quoteOI ar tikverkti nepradejai nuo izedzianciu mano zodziu?
Gal dar noretum kad atsiprasyciau;D

60

Del visko dazniausiai kalta lieka buitis...

Сообщений с 41 по 60 из 65

Страницы Назад 1 2 3 4 Далее

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vedybinis gyvenimas..