Tema: Tatuiruoti vakinai .
Labai patinka tatuiruoti vaikinai .
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Tatuiruoti vakinai .
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Labai patinka tatuiruoti vaikinai .
patinka ir man kai netik vaikinai bet ir merginos turi tatoo.. jos graziai atrodo ant jauno kuno jei saikingai padarytos... bet stai labai netinka kai vyrukai ishsitatuiruoja kone visa kuna..teko dirbti kazkada su tokiu, tai ziaurie atrodo kai neina suprast ar jis apsirenges ar pusnuogis
man labiau patinka kai daugiau issitatuiruoja .
nu bet tas daugiau irgi manau su saiku..:) tu pati gal turi tatuiruociu, kad tiek tatuiruoti vyrukia tinka?
Neturiu ne vienos tatuiruotes .
niu jau... tai palauksi kokia 60-ties.... kad paskui nebutu jog taip negalvotum jog blemba dar 30-ties jauna buvau
galejau darytis o dabar..
Gal ir reiketu pasidaryti .
Niu joa dabar pasidarysi... paskui nepatiks ir spek kas kentes nesidaryk gal...
Kai pagalvoji koks skausmas ir kiek pinigu reikes sumoketi , tai noras praeina .
jei nera labai daug tatuiruociu ant kuno t.y. ju yra su saiku, tai tada grazu.. o jei perdaug tai nesveikai truputi atrodo.. tiesiog senatvej kunas jau nebebus toks elastinga ir tatuiruotes atrodys nekaip.. todel kelios tatuiruotes jaunam atrodys net tik graziai bet ir sexualiai..
beto jos nepigiai kainuoja .
taip.. jos tikrai nepigiai kainuoja..
o dar reik zinoti gera salona kur jas steriliai ir pan daro.. o tokiose salonuose tatuiruotes savo kaina turi..
man rodos jei zmogus nusprendzia pasidaryti tatoo... tai jam jau ta kaina neesme... esme buna tatoo
pritariu ..
jei zinai kokios nori tai labai cool.. o jei ne tai bus labai sunku nuejus i salona issirinkti... pavyzdziu ten galybe...
pritariu
..
jei zinai kokios nori tai labai cool.. o jei ne tai bus labai sunku nuejus i salona issirinkti... pavyzdziu ten galybe...
o tu turi tatoo...?
man labaj grazu ir pati ne viena turiu
o kiek ju turiu ir kokias
tatoo, tai antras pasas. zhmogui kuris neturi, ka parodyti ir kaip sawe ishreiksti ir ypac, kai jos yra padarytos matomose wietose:) nueini pas koki darbdawi aptootintas, jis tik pasiziuri ir atsako:) ok laukite skambucio:)(kas reiskia niekada nepaskambinsiu)
O manes kazkaip jos nezavi... yra, nera koks skirtumas... Tik va jei daug ju tai jau baisu...;x
na tatoo neturiu.. bet mielai pasidaryciau..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Tatuiruoti vakinai .