41

Re: Butas ar gatvė

Daiva, as manau kad taip ir butu, kaip sakai... big_smile

42

pati didzhiiawsia nesamone kokia tik esu girdejes, kad muzika leistu shiais laikais taip garsiai... ash remonta dariaw namuose ir man pjauti ir kalti truputi reikejo:))) tj policija astunta ( 20:00) walanda, kj dideli prisistate ir perspejo apie, uzh antra kaimynu ishkwietima, teks bauda mum susimoketi:) wa wa taip wa;) nuo sheshiu wakaro neturi buti jokiu bumciku ir panashiu nesamoniu.!!! o nuo seshiu ryto jaw galima:) triukshmauti;) 16-meti, ka tu ten kliedi 3 gabalus i menesi moki?? :DDDD nebent pas tawe ne nuosawas namas, o wisa wila su kokiu 15 gywentoju jame;) Anastazija mieloji, ligonineje atjungia???/ taj kokiam gi tu "kalabybyshkiu" kaime randiesi????????  atsiprashau uzh negrazhu pawadinima:) nesusilaikiaw:)

43

tai va tas ir užknisa, kad nuo ryto 6 įstatymiškai galima triukšmauti ir jokios policijos neiškviesi... Nebent gali efekto būsenoj ką nors nudobt už "šokinėjančius pypdarus"... :::028

44

Laurynas, 22 parašė:

pati didzhiiawsia nesamone kokia tik esu girdejes, kad muzika leistu shiais laikais taip garsiai... ash remonta dariaw namuose ir man pjauti ir kalti truputi reikejo:))) tj policija astunta ( 20:00) walanda, kj dideli prisistate ir perspejo apie, uzh antra kaimynu ishkwietima, teks bauda mum susimoketi:) wa wa taip wa;) nuo sheshiu wakaro neturi buti jokiu bumciku ir panashiu nesamoniu.!!! o nuo seshiu ryto jaw galima:) triukshmauti;) 16-meti, ka tu ten kliedi 3 gabalus i menesi moki?? :DDDD nebent pas tawe ne nuosawas namas, o wisa wila su kokiu 15 gywentoju jame;) Anastazija mieloji, ligonineje atjungia???/ taj kokiam gi tu "kalabybyshkiu" kaime randiesi????????  atsiprashau uzh negrazhu pawadinima:) nesusilaikiaw:)

Aš gyvenu Šakių raj. Lukšių miestelį

45

Linas, 20 parašė:

gintautai, na pasiguoskim visi kiek mokame uz sildymus big_smile big_smile man pvz menesiui ziema islaikyti 3 kambariu buta kainuoja apie 470 (cia be telefono islaidu)  Gyvenu Alytuje.

tai ne uz sildima brangieji gal cia uz visas komunalines mokat  tiek,karstas ,saltas vanduo,siuksles, liftas ir tt...vilniuj 40 proc syldimo pabrangimas sia ziema buvo ir as uz pati sildima jau minejau kiek moku nuo 190 iki 270. o uz viska tai nesunkiai ziema sausio men virs 500 lt vasari apie 400 lt sumokejau,bet kabelines internetas (49 lt) namu tel ir dar viena kambari draugeliui isnuomaves tai taupumo jokio .jai jus tiek uz radijatorius mokat tai man geras gyvenimas gal?:)

46

Diva, 34 parašė:

na bet jeigu man kas rytą "šokinėjančius pypdarus" paleistų, mano tolerancija išsektų neįtikėtinai greitai....:::022 tam nereikia nei mažų vaikų... :::127

vat vat... siutina ne tas zodis.. net ir savaitgali tas pats buna.. isivaizduok sestadienis ir nuo kokiu 8 pradeda sokinet.... o tu zmogus per visa savaite ir tesvajojai kaip savaitgali ilgiau pamiegojus..

47

Diva, 34 parašė:

tai va tas ir užknisa, kad nuo ryto 6 įstatymiškai galima triukšmauti ir jokios policijos neiškviesi... Nebent gali efekto būsenoj ką nors nudobt už "šokinėjančius pypdarus"... :::028

bandem tartis kad gali klausyt pagal sena laika, t.y. nuo 8 iki 22val. kad tik rytais neimtu grajint, tai jis dabar naktim drozia (ir kas blogiausia darbo dienom)

jau pasizadejau sau kita kart nebebut tolerantiska ir geriete, ir tiesiog paskambint policijai..

48

Violeta, 29 parašė:
Diva, 34 parašė:

bandem tartis kad gali klausyt pagal sena laika, t.y. nuo 8 iki 22val. kad tik rytais neimtu grajint, tai jis dabar naktim drozia (ir kas blogiausia darbo dienom)

jau pasizadejau sau kita kart nebebut tolerantiska ir geriete, ir tiesiog paskambint policijai..

Patriu nezhaisti ir policijai paskambinti;) pamatysit greit aprims:))) beto jeigu pas jus wirshys leistinu decibelu norma, tj jam tikrai bauda gali uzhkabinti;), o jeigu ne tj liksite nieko nepeshe:).. noriu pasakyti, kad jis kjp kaltinamasis, gali ishsireikalauti decibelu matawimo;)

49

Anaztazija, 39 parašė:
Laurynas, 22 parašė:

Aš gyvenu Šakių raj. Lukšių miestelį

Dar karta sakau, wiena shokinedama nieko nepasieksit!!! wadinasi pas jus wisus atjungia..  Vazhiuokit i Sakiu sawiwaldybe, nes priklausot, Sakiams ir ten aishkinkites kodel taip wyksta. jeigu ten jums nieko nepades, tuomet rashykit laishka (dideli laiska) Ponui Prezidentui, kad pas jus atskira Lietuva, kad turite bedu: seimoje turite, zmogu su negalia, mazas vaikas ir taip toliau. Na manau ten tikrai Sakiuose yra protingu zhmoniu, kurie sugebes teisingai juridiskai isdestyti kilusias problemas del kuriu jus kreipsites, kur tik galima bus auksciau. Pirma ka siulau, tj susirinkti bendra kolektywa, kuri slegia tokios pat problemos. ir karinga kolektywa, ne tokia kuriai pazhadejo, makaronais ausis apkabino, pasake aciu ir nieko nepeshe nuejo!

50

Diva, 34 parašė:
Linas, 20 parašė:
Sigitas, 24 parašė:
Violeta, 29 parašė:

turiu beda su kaimynu, ir jo "sokinejanciais pyypdarais" (cia dainos pavadinimas), kartais pradeda grot 6.30 ryte (miegam iki 7), kartais 12 nakties (ir sokineja iki kokiu 2)

bandem tartis graziuoju (jei tai imanoma su nusususiu pacuku), rezultatai kol kas prasti.. o griebtis policijos nelabai norisi, juk retkarciai visi padalyvaujam...

As ir turiu tokia problema... ir bijau, kad ta problema, nebutu su tuo paciu kaimynu... ;D

o siaubas ;D ;D ;D  na ir skonis muzikai... ;D ;D
>> na pvz mano name irgi toosai daznai buna (gyvena ten kazkoks morozelis kuris klauso nesveikai baisiai techno muzka kur girdisi tik zemi dazniai ir viskas...) bet dar gyvena ir policininku dvi seimos. na bet del muzikos niekas policijos nekviecia nes mazu vaiku laitineje negyvena ir visi tolerantiski smile

na bet jeigu man kas rytą "šokinėjančius pypdarus" paleistų, mano tolerancija išsektų neįtikėtinai greitai....:::022 tam nereikia nei mažų vaikų... :::127

na as gyvenu vienas tai kai padarau koki tosa (na ateina artimiausi draugai ir kartais pasokam arba garsiau muzikos paklausome tia nlb kas ir pyksta) bet jei šeštą  ryto paleistu man tuos "kas nesokines" tai irgi jau nzn nueiciau pasikalbeti... :V

51

Gintautas, 25 parašė:
Linas, 20 parašė:

gintautai, na pasiguoskim visi kiek mokame uz sildymus big_smile big_smile man pvz menesiui ziema islaikyti 3 kambariu buta kainuoja apie 470 (cia be telefono islaidu)  Gyvenu Alytuje.

tai ne uz sildima brangieji gal cia uz visas komunalines mokat  tiek,karstas ,saltas vanduo,siuksles, liftas ir tt...vilniuj 40 proc syldimo pabrangimas sia ziema buvo ir as uz pati sildima jau minejau kiek moku nuo 190 iki 270. o uz viska tai nesunkiai ziema sausio men virs 500 lt vasari apie 400 lt sumokejau,bet kabelines internetas (49 lt) namu tel ir dar viena kambari draugeliui isnuomaves tai taupumo jokio .jai jus tiek uz radijatorius mokat tai man geras gyvenimas gal?:)

>> na as kalbejau kad buta islaikyti man apie 470 reikia (as sumavau viska) tik telefono islaidu neskaiciavau nes as sutarciu su komunijaciju kompanijom nesu pasirases man taip nepatinka big_smile pasipildai eziuka ir skambini uz kiek papildei ;D

52

na as ir nekalbu bet reik turet pastovu numeri:)kad tave galetu surast.beto ner laiko atsikratyt:)

53

Laurynas, 22 parašė:

Patriu nezhaisti ir policijai paskambinti;) pamatysit greit aprims:))) beto jeigu pas jus wirshys leistinu decibelu norma, tj jam tikrai bauda gali uzhkabinti;), o jeigu ne tj liksite nieko nepeshe:).. noriu pasakyti, kad jis kjp kaltinamasis, gali ishsireikalauti decibelu matawimo;)

suprantu tai, domejausi taip visai decibelais.
ryt kaip tik draugo gimtadienis laukia, idomu kaip jis pats reaguos i muzika

54

Linas, 20 parašė:
Gintautas, 25 parašė:
Linas, 20 parašė:

>> na as kalbejau kad buta islaikyti man apie 470 reikia (as sumavau viska) tik telefono islaidu neskaiciavau nes as sutarciu su komunijaciju kompanijom nesu pasirases man taip nepatinka big_smile pasipildai eziuka ir skambini uz kiek papildei ;D

TIK UŽ ŠILDYMA DAUGIAU NIEKO

55

DAUG PERSKAIČIAU  ,BET NAUDINGO NIEKO NERADAU ,O, TU Anaztazija ar radai?