Topic: Klubas "The Face" Kaune.
Ar buvote? Koki atsilipimai?:)~
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Klubas "The Face" Kaune.
Ar buvote? Koki atsilipimai?:)~
buvome..linkus nekomentuot..man neitin patiko
Gal pagrystum savo nuomone? Kodel?:)
nepatiko man ten nei interjeras,nei patalpos,nei baras pats(gerimu"gausa"ir kainos),,na tik gal igarsinimo galimybes gan nustebino geraja prasme kaip tokioj sky..j..
Jau dbr galiu pati pakomentuot. Buvau ten... Man tai ten viskas patiko, tik kainos nelabai. Bet ikandamos... Manyciau aisku vietos ner per daugiausiai, bet ka ir noret...Juk viskam reik piinigeliu
o kurioj ten vietoj ?? mm??
Putvinskio 42..:) Varom Nijole Sestadieni
ir as noriu... :V
Prasom prasom :> Ir Jus galit, ponaiteli:)
man mokytis negaliu...
Eh... Gaila... Tai per naktele kalsi?:| as tai siandien biski kartojuos.. kazkoks kvailas noras uzejo
buvau kaune-uzsukau-nieko ypatingo...vat klaipedoj atsidare MARTINI klubas tai jega...:):):) sestadieniais koncertukai,pilna sale zmoniu,ir tikrai ne piemenys renkasi...apsauga tikrai gerai dirba-saugu linksmintis...
Na, man Face nepasirode nesaugu... Ir kazkokiu piemenu as nepastebejau... Netgi greiciau vyresniu zmoniu, tinkanciu man i tevus maciau ;x ivariu siaip. O kai buvau paskutini karta sale pilna buvo:) Cia nuo koncerto priklauso:p
O as gaila ne is klaipedos... Kas ten per klubas tas Martini reikes pasidomet;)
>>>Edit. Pagooglinau... Na radai tu Face su kuo lygint Gi the face mino ir kastanedos nekoncertuoja (ir aciu dievui) Ten orientuojamasi i visai kitokius stilius... nei komercinis pppyyypt
nepatiko man ten nei interjeras,nei patalpos,nei baras pats(gerimu"gausa"ir kainos),,na tik gal igarsinimo galimybes gan nustebino geraja prasme kaip tokioj sky..j..
MMMMMMMMMMMm , katukas gerai pakomentavo
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Klubas "The Face" Kaune.