1

Topic: Klubas "The Face" Kaune.

Ar buvote? Koki atsilipimai?:)~

2

Re: Klubas "The Face" Kaune.

buvome..linkus nekomentuot..man neitin patiko

3

Gal pagrystum savo nuomone? Kodel?:)

4

nepatiko man ten nei interjeras,nei patalpos,nei baras pats(gerimu"gausa"ir kainos),,na tik gal igarsinimo galimybes gan nustebino geraja prasme kaip tokioj sky..j..:::822:::607

5

Jau dbr galiu pati pakomentuot. Buvau ten... Man tai ten viskas patiko, tik kainos nelabai. Bet ikandamos... Manyciau smile aisku vietos ner per daugiausiai, bet ka ir noret...Juk viskam reik piinigeliu big_smile

6

o kurioj ten vietoj ?? mm??

7

Putvinskio 42..:) Varom Nijole Sestadieni tongue big_smile

8

ir as noriu... :V

9

Prasom prasom :> Ir Jus galit, ponaiteli:)

10

man mokytis sad negaliu... sad

11

Eh... Gaila... neutral Tai per naktele kalsi?:| as tai siandien biski kartojuos.. smile kazkoks kvailas noras uzejo big_smile

12

buvau kaune-uzsukau-nieko ypatingo...vat klaipedoj atsidare MARTINI klubas tai jega...:):):) sestadieniais koncertukai,pilna sale zmoniu,ir tikrai ne piemenys renkasi...apsauga tikrai gerai dirba-saugu linksmintis...

13

Na, man Face nepasirode nesaugu... Ir kazkokiu piemenu as nepastebejau... Netgi greiciau vyresniu zmoniu, tinkanciu man i tevus maciau ;x ivariu siaip. O kai buvau paskutini karta sale pilna buvo:) Cia nuo koncerto priklauso:p
O as gaila ne is klaipedos... Kas ten per klubas tas Martini reikes pasidomet;)

>>>Edit. Pagooglinau... Na radai tu Face su kuo lygint big_smile Gi the face mino ir kastanedos nekoncertuoja (ir aciu dievui) wink Ten orientuojamasi i visai kitokius stilius... nei komercinis pppyyypt wink

14

Sandra, 20 wrote:

nepatiko man ten nei interjeras,nei patalpos,nei baras pats(gerimu"gausa"ir kainos),,na tik gal igarsinimo galimybes gan nustebino geraja prasme kaip tokioj sky..j..:::822:::607

MMMMMMMMMMMm , katukas gerai pakomentavo wink