Re: Ar daznai merginos galvoja apie seksa?
Manau kad priklauso nuo zmogaus o ne nuo lyties
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar daznai merginos galvoja apie seksa?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Manau kad priklauso nuo zmogaus o ne nuo lyties
;DDD
man tai priklauso nuo užimtumo, jei laisvesnė esu, tai ir mintys liejas laisviau
man tai irgi va sitaip panasiai,kai bunu darbe,tai kazkaip neatsimenu saves galvojancios apie sexa,o kai esu namie,turiu laiko,tai uoj pagalvoju...
galvojam galvojam gyvenimas privercia
kai turėjau vaikina galvodavau 24 val... o kai nebeturiu negalvoju ir nereikia
kai turėjau vaikina galvodavau 24 val... o kai nebeturiu negalvoju ir nereikia
kakzkaip mum,moterim taip iseina(zinoma ne visom),o vyram vat ne ..
OOii!! Labai individualiai.. Bet tikrai be tokiu minciu neapsieinam..
oi isdykusios jus mergytes!
ne jau is tikruju nuo musu moteru priklauso..kiek kada ir kaip myletis..(ico gan gera
)
manau kad nuo kiekvieno zmogaus priklauso kiek jis galvoja apie sexa... na jei spresciau as tai labai daznai
Manau kad mergom nlb patinka
turetum buti ne is sios planetos kad sexas nepatiktu.. o jei apie galvojima tai juk visi galvoja.. tik vieni daugiau kiti maziau..
niu tos panos kurios dalyvauja sitam forume turbut siek tiek daugiau galvoja nei tos kurios nedalivauja... na nebent uzsiimineja
Na Mantai, as tai galiu pasakyt, kad daznai apie sexa galvoju, kiekviena diena...kartais rytais, kartasi vakarais, o kartais diena darbe... va tik kad neiseina juo pasimegaut taip daznai kaip noreciau visi galvoja apie sexa ir manau gal daznai bent jau jaunysteje
pagalvoju kartais:p naturalu... Na i diena bent karta manau as vistiek pagalvoju apie sexa:)
i diena tai tikrai nekarta pagalvoju..
butu gerai kad tiek kartu kiek pagalvotai juo megautis galetum...
O dabar gal dar ir paskaičiuokim, kuri čia daugiausia kartų pagalvoja...
suskaiciuoti neimanoma..
)
Pagalvot tai visi pagalvoja, bet kaip egle sake, nevisad tiek tu kartu buna, kiek pagalvoji
Pagalvot tai daznokai pagalvoju, bet va padaryt jau sunkiau - vis kokiu stabdziu atsiranda
idomus tie stabdziai man galetum pvz
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar daznai merginos galvoja apie seksa?