41

Re: moterys stiprioji lytis

atsikniskit nuo vyru, viena kita  patenkinkite, ir busite laimingos.

42

Divai: stirprybes reikia cia daugiau irodinejant kad vanduo slapias o ugnis karsta;) zodziu moteris stipresnes tik kalbomis va cia tai tikrai niekas nenugincys ;D

43

kažkaip jau liūdna darosi šitoj temoj.... vyrai taip nervuojasi ir piktinasi, kad iš jų kažką svarbaus atėmė, ko jie net neturėjo... kad dieve dieve, o kai pagalvoji, tai jėzusmarija... :::b18 panašu, kad visi humoro likučiai buvo iššvaistyti balandžio 1, jei tokių išvis buvo.... :::225

44

Diva, 34 parašė:
Aleksandras, 23 parašė:
Andrius, 27 parašė:

Visu pirma kad moteris stiprioji lytis tikrai drysciau abejoti. o jei kuri mano kad priesimpai, prasom pasiimat kastuva, stanga ir mars i statybas grioviu pakast smile man rodos po 10 minuciu persigalvosit ir su malonumu prie puodu prasysites ;)todel dziaukites tuo savo "silpnumu", nes besiekdamos lygiu teisiu prisisieksit panasaus i mineta pavyzdi smile

pritariu 100%, viskas pasaulyje turi savo vieta, ir nereikia cia issigalvot ir visko keist. kiekvienas geriausiai atlieka SAVO darba, todel ir esti harmonija.

tai gal jūs pradžiai prie puodų pasisukiokit, vaikus pagimdykit - vis tiek nė vienas nei griovius kasat, nei statybose dirbat... :::044 pasižiūrėsim, kur daugiau "stiprybės" reikia.... :::a46

visiskai tupas komentaras, visiskai nesupratai ka pasakiau, ir nereikia savo kvailumo ir pasiputimo slepti po humoru, kurio cia nera ne laso.

p.s. negaliu susivaldyt. bet as tikrai esu ir griovius kases, ir statybose dirbes, ir dar daug darbu, kuriuos tu darydama tikrai patruktum, taip kad neaiskink kas cia ko nedaro ir ka daro.

45

Diva, 34 parašė:
Aleksandras, 23 parašė:
Diva, 34 parašė:
Aleksandras, 23 parašė:
Diva, 34 parašė:
Aleksandras, 23 parašė:
Diva, 34 parašė:

...

...

...

.

tavo dideliam nusivylimui tik moteris ištraukė vyrą iš urvo į civilizaciją ir privertė praustis ir mokytis gerų manierų.... o kadangi vyras iš prigimties yra neįtikėtinas tinginys, tai visomis išgalėmis atsidėjo įvairiems išradimams, kad tik nereiktų nieko pačiam daryti... Taip kad jei ne moteris vis dar rankiotum šaknis ir uogas nuogas basas... :::044 o šiaip tai turiu jums su Dora klausimą: jus gal kokios problemos kankina, ar jums tiesiog humoro jausmą išoperavo, kad puolėt putotis? :::b25

niekur nemaciau uzdokumentuotu tokiu faktu, taigi darau isvada, kad pati issigalvoji.
man dabar kyla klausimas, ar senatvej daugiau humoro jausmo atsiranda, ar senatvinis sukvailejimas atsiranda..

gal vietoj dokumentų pasinaudok galingom vyriškom smegenim ir pamąstyk apie išradimų paskirtį.... tuomet suprasi, kokios priežastys paskatino tokį rezultatą... :::608 o kad progreso varomoji jėga yra tinginystė tai jau seniai visiems žinoma ir įrodinėt papildomai nereikia...:::024 :::960

Tai tau patinka ka vyrai atrado Patinka tau tinginiauti ,vartytis soliarume,naudoti duine ir mobliaka,vibratorius ir geras atradimas,ratai,kondicionierius,santehnika :=D nenoretum grizti i urvus ;D jug taip patogiau ...tingynyste atejo ir jums i nauda :::111 ir tai zinai todel ir taio pasakiai ->

Diva, 34 parašė:

Va čia tai gryna teisybė - kuo durnesnis žmogus - tuo lengviau gyvent... Ir visai nesvarbu, kokios jis giminės... :::305 bet į XVI a. nė už ką nenorėčiau... :::127

46

Ehem... Reikia žiūrau ir man įsiterpt. Tad žiupsnelis iš mano filosofinių pamastymų: Jeigu pastangos, išleistos moters krūtų studijoms būtų orientuotos kosminiams tyrimams, dabar mėnulyje visur pardavinėtų dešrainius. :::a16

47

Jo mums vyrams net nepatinka cilikonas tongue geriau mazos bet tikros .Stiproji litis taip nesielgia ;D

48

Aha... Aš irgi manau, kad dešrainiai mėnulyje - vertingesnė investicija.

49

Auris, 20 parašė:

Aha... Aš irgi manau, kad dešrainiai mėnulyje - vertingesnė investicija.

Kas tuos hodogus pirks :? girdiejau kad ufonautai cilokona valgo ;D

50

Tai galima būtų nusiųst moterį į mėnulį ir pažiūrėt ar ji pirktų tą dešrainį... :? Iš to poto būtų galima ir verslo planą pakurt! big_smile~

51

Auris, 20 parašė:

Tai galima būtų nusiųst moterį į mėnulį ir pažiūrėt ar ji pirktų tą dešrainį... :? Iš to poto būtų galima ir verslo planą pakurt! big_smile~

Nu jei stiprioji litis tai Menulije vakuma plauciai turetu atlaikyt ;D

52

Bergzdzia gincytis, manau, kad viena ir kita lytis turi sunkiu darbu ar uzduociu kuriuos priesingajai lyciai butu sunkiau ivykdyti...:)

53

Moterys stipresnes net uz Chaka ;D

54

Egle, 18 parašė:

Bergzdzia gincytis, manau, kad viena ir kita lytis turi sunkiu darbu ar uzduociu kuriuos priesingajai lyciai butu sunkiau ivykdyti...:)

Va Va tikras vyras niekada nesileistu dirbti sekretore ;D

55

Diva, 34 parašė:

kažkaip jau liūdna darosi šitoj temoj.... vyrai taip nervuojasi ir piktinasi, kad iš jų kažką svarbaus atėmė, ko jie net neturėjo... kad dieve dieve, o kai pagalvoji, tai jėzusmarija... :::b18 panašu, kad visi humoro likučiai buvo iššvaistyti balandžio 1, jei tokių išvis buvo.... :::225

Oi, koks angliskasis subtilus humoras, tik kazkaip as cia neiziurejau, gal cia tik tau vienai jis suprantamas?Smaikstuole matai, kokia...kvaisa ir tiek.

56

...skaitau ash cia.... skaitaaauuu....:)  brangieji, mes baigiam susipykti... taaip nieko nebus...
... esme tik puodai...:)  mes perreguojam... ir bereikalo karshciuojames irodinedami, kurie yra geresni... ar blogesni..
..shtai ka ash pasakysiu, a, ne velnio, ne vieni ish musu nera geresni uz kitus...
..nenoreciau pasaulio be vyru.... kad ir kokie jie butu... taip pat, kaip ir vyrams, nyku butu be musu moteru...
...manau esme visa tame, kad moterys neturetu virsti tarnaitemis..o vyrai, neturetu piktnaudziauti moters paslaugumu...:-)