Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nijole bene cia kazkur jau sake, kad 26-27d :?
p.s. su Nijolyte kartu ir as turbut atmausiu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 644 645 646 647 648 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nijole bene cia kazkur jau sake, kad 26-27d :?
p.s. su Nijolyte kartu ir as turbut atmausiu
p.p.s.: tai nusimato daug tekilos, citrinos ir druskos pilnos subines? ) ) )
Kaip manot, ar gerai globalinis atsilimas Lietuvai?
tai jau turbut
p.s. is serijos Auris nebegeria ;D
is serijos "kai Auris turi ka pasakyt"?
joo, daug cia tu serialu pastaruoju metu ;D
..Auris nebegeria. Auris tik ragaus )
...Auris turi ka pasakyt. Globalinis atsilimas Lietuvai atnestu globalini atsilima. Zmones sako, kad butu galima bananus augint ir pan... nau
bet kazi ar skanus tie bananai butu skaniausi tai is Afirikos
>>> na atvaziuoti noreciau as kada nors bet man atrodo kad tavo mama manes neapkencia :V (na mano tokia nuomone) nes paskutini karta kai mes buvome su Karolina tai tave nustekenome kad net pabegai nuo musu.. :V
Tai prie ko cia mama ir manes nustekenimas? Tai cia mama neapkest turetu ar as? nesupratau bisq :?
begedukai
begedukai
nei begedukai, nei ka... Juk as tiesiog labai paprastas zmogus. Jeigu pavargau ir miegot noriu, tai ir einu miegot o zmones pagalvojo, kad as isizeidziau ir pabegau nuo ju... Na... turbut as per daug impulsyvus )
P.S.: visiems tiems mastantiems neatvaziuoti i Klaipeda- pagalvokit kokia sventa diena yra Balandzio 28-oji. Tik pabandykit Tata izeist ir neatvaziuot
Tai prie ko cia mama ir manes nustekenimas? Tai cia mama neapkest turetu ar as? nesupratau bisq :?
kiek as suprantu, Linas turejo omeny, kad tavo motina nemegsta tokiu sutviu, nors Linas ir parase, kad nemegsta butent jo
p.s. kas negali ta savaitgali atvaziuot, teks turet pasiteisinimo rasteli. GERA pasiteisinimo rasteli ;D
...medicini biulioteni is traumotaloginio liudijancio daugybinius kaulu luzius neleidusius taslink iki Klp ) ) )
ko taip ziauriai? gi gali but ir svarbesniu priezasciu
cia kvietimas visiem galioja ?
na, man dzin, kam cia galioja, kam ne ) bet as busiu turiu buti buvau karta, busiu ir 2
Edgarai, tai zinoma
Nijolyt, ir as taves pasiilgau :]
Diana, svarbesniu priezasciu? Hmm... Pasaulio pabaiga? )
as atsivesiu tekilos :-)
nezinau, ka darysim, bet leksim prie juros kad ir pesciom.. nezinau.. laika praleisim nerealiai as zinau
as atsivesiu tekilos :-)
nezinau, ka darysim, bet leksim prie juros kad ir pesciom.. nezinau.. laika praleisim nerealiai as zinau
Klaipedoj laika praleist levai neimanoma ;D o del juros tai manau net ir klausimu nekyla cia privalomas turistinis taskas
Diana, svarbesniu priezasciu? Hmm... Pasaulio pabaiga? )
butent ;D kitu nevardinsiu
Auris, 20 parašė:Diana, svarbesniu priezasciu? Hmm... Pasaulio pabaiga? )
butent ;D kitu nevardinsiu
Gerai, nesivargink, nes turbut labai sunku tokias butu sugalvot
tai dabar vienintelis klausimas kuris mane kankina :V ar mes 5dieni pas tave bunam vakare, ar 6dieni bildam pas tave .. kaip :?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 644 645 646 647 648 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~