81

Re: Tarp kaimo ir miesto?

Vaiva, 19 parašė:

Tomai>> tu ziaurus kur jau ne kaimietis tikrai nepraranda dievo dovanos kalbeti...:D nebent tai kad tu nesupranti ka kalba  tai cia kita problema....
kaimas yra kaimas kuriame gyventi miestieciams visa laika butu sunku(bent jau pirmomis dienomis,metais) ir atvirksciai su miestu yra ...

Aš žiaurus:?Aš švelnus kiškutis :::150 as is kaima :=D

82

mano nuomone ,reikia prisitaikyti prie aplinkos ir tas kas tai sugeba,jausis gerai ir kaime ir mieste... reikia "buti savo vietoje" ir niekas taves neuzklius... :::d20

83

abejoju

84

KUO MAZESNIS KAIMAS TUO VISI VIENAS KITA PAZYSTA, TODEL IR SILUMOS DIDESNIUOSE MIESTUOSE NERA

85

Grazus>>> aciu uz tai kad keliais zodziai pasakie tai ka as visa ta laika rasau cia bet zxmones tos esmes kaskodel nepastebi...

86

manau visur gerai kur mūsų nėra

87

Arta, 32 parašė:

paliginus musu Lietuva su miestu newyork tai tikras kaimas! big_smile

radai ka lyginti big_smile

88

Anaztazija, 39 parašė:

manau visur gerai kur mūsų nėra [/qu

tokios vietos nerastum turbut :d net ir afrikoj lietuviu yra big_smile

89

Gabija, 21 parašė:

mano nuomone ,reikia prisitaikyti prie aplinkos ir tas kas tai sugeba,jausis gerai ir kaime ir mieste... reikia "buti savo vietoje" ir niekas taves neuzklius... :::d20

gali buti savo vietoje bet akiplesu atsiras kad uzkliutum.juk esam lietuviai gal pamirsai.

90

nuvaziuokit i maskva.ten nuo centro 500 metru paejus. tikroji rusija pasirodo :d

Žinutės: nuo 81 iki 90 iš 90

Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5

Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis

Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tarp kaimo ir miesto?