Tema: Kodel vyrai bijo santuokos?
Siaip idomu kodel dauguma vyru isgirde zodi santuoka, net nusipurto?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodel vyrai bijo santuokos?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Bijo kad nebegalės pasilakstyti Žinai galvoja kad dar aš jaunas visos bobos mane myli kur skubėt :=D
O kodel manai kad bijo.... mes nieko nebijom
Laura, 20 parašė:Siaip idomu kodel dauguma vyru isgirde zodi santuoka, net nusipurto?
O kodel manai kad bijo.... mes nieko nebijom
>> manau, kad pasakei ir net pats nepatikejai
nesvarbu... svarbu kiti patikejo
, jei tawo waikinai bijo, tj nereishkia, kad kiti bijo:) ash pvz nebijau ir nesipurtau...:D vistiek gi teks:)) kazhkada vieniem ish meiles kitiems ish reikalo:)
nu cia ir skele! as asmeniskai bobu daugiau pazistu kuriso bijo ar tai neskuba zenytis... taip kad..
cia turbut labai priklauso nuo to kas siulo tuoktis ;D tai purtymasis irgi buna atatinkamo ilgumo ;D
santuoka oj joi joi,dalintis savo spinta??? savo dantu sepetuku laikikliu??? ir kiekviena diena matyti vis tapacia????? seip jai gerai logiskai "VYRISKAI" sudesi pliusus ir minusus,gaunasi -n tai juk visa begalibe...
ai pasilinksmini,permiegi kelis kartus ir uztenka
BIJO??? Nemažai mūsų daliai to tiesiog nereikia ir kuo toliau, tuo labiau įsitikinama, kad puikiausiai savarankiškai galima gyventi vienam
Isipareigot bijo, kai dar zinai kad gali palakstyt pro merginas, tai taip ir padaro dauguma.. Aisku nevisi Yra rimtu, yra nerimtu zmoniu, vieni rimtu santykiu nori tik su vienu zmogum, kiti kunisko malonumo,..;]
o ash kaip tik manau, kad dabar, shiaip laikais, labiau moterys vengia vestuviu tai cia joms karjera, tai mokslai, tai dar kas nors..nenori but namu sheimininkem, geriau vienai sau gyvent ir pan.:) Vyrai, buna, jau lyg ir lenkia link vestuviu, o moterys "dar reikia pagyvent kartu, maza nesutapsim" o kai jau pradeda gyvent, tada ir ta santuoka nusitempia, tada jau abu teisinasi, kad tai tik formalumas, kurio nebutina laimei
Ir tikrai manau, kad ne tik vyrai bijo santuokos, kartais moterys gal net labiau
Cia tik mano nuomone
joa ir kam ta santuoka reikalinga
Isipareigot bijo, kai dar zinai kad gali palakstyt pro merginas, tai taip ir padaro dauguma.. Aisku nevisi Yra rimtu, yra nerimtu zmoniu, vieni rimtu santykiu nori tik su vienu zmogum, kiti kunisko malonumo,..;]
koks skirtumas su santuoka ar ne, niekas nedraudzia vaiksciot i kaire ir i desine.
Saulius, 17 parašė:Isipareigot bijo, kai dar zinai kad gali palakstyt pro merginas, tai taip ir padaro dauguma.. Aisku nevisi Yra rimtu, yra nerimtu zmoniu, vieni rimtu santykiu nori tik su vienu zmogum, kiti kunisko malonumo,..;]
koks skirtumas su santuoka ar ne, niekas nedraudzia vaiksciot i kaire ir i desine.
Tai tekant gi prizadi amzina meile tam zmogui, ir isipareigoji nebegiot, kazkaip nezmoniska lauzyt visa ta Jei jau nori i kaire ir i desine begiot, tai tada nesituok
emm... geras klausimas... zuiki o tu bijai santuokos? (zinau kad uzeisi ir paskaitysi )
santuoka yra geras toooosas << as jums sakau
na, mano vienas lb geras draugas ana savaite manes paklause, koks skirtumas ar susituokusiam ar ne? nuo to nepasikeicia niekas. vis tiek tie patys rupesciai, tos pacios bedos, tie patys dziaugsmai ir t.t. kitas mano draugas su ta pacia pana jau 4 metus.. ir kai jie buvo kartu, as paklausiau kodel jie dar nesusituoke. na, smalsu man pasidare (gyvena kartu gal 3 metus), tai jo poziuris irgi tas pats, kaip anksciau mano mineto draugelio, o is panos akiu man matesi, kad ji noretu..
Sauliau, na, jau turetum zinoti, kad ne visada padarai tai, ka pazadi.. juk tu turbut irgi kiekvienais pvz mokslo metais pasakai sau: na, jau siais metais, taioooooo pasimokysiu ;D o jei pasimoookai, ;D tai kai istosi, to nedarysi, o tik pasizadesi
Mane irgi nupurto taigi ne tik vyrams yra vestuviu fobija
Jei nesugebeciau pati saves islaikyt, tada ieskociau vyro- va tai juos ir atpurto
Na, santuoka, kas tai? Tai viskas tas pats isskyrus tai kad atsiranda kazkoks saugumo jausmas, kad nepaliks? Juk dabar lengviau issiskirt negu susituokt..
Seip ir as pati pripazystu kad tas zodis santuoka baugina ir seis laikais dauguma paneliu delsia tuoktis negu vaikinai gel tesiog del to kad nesinori apsirikti todel ir nesizenija.....
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodel vyrai bijo santuokos?