sveiki, vat, pagaliau ir as prisedau prie neto kai kam zadejau papasakot kaip atsvenciau Ekodienas (mano fakulteto svente ) tai papasakosiu visiems
as buvau viena is renginio vedeju dieninej daly ir kalbejau daugiau uz visus, po renginio galvojau ar kitiems buvo sunku kalbet (nes neturejom konkretaus scenarijaus) ir todel jie leido man kalbet, ar tiesiog as jiems neleidau daug kalbet ;D na nieko, jie ant manes nesupyko, vadinas viskas gerai juokingiausia tai buvo virves traukimas, nes kazkodel dekanas liepe rengini daryt viduj, tai skaitykit ciuozykla virves traukimui o laimejo ta komanda, kur daugiausia panu buvo ;D na, bendrai ne bereikalo, nes ten buvo viena spece, kuri stovejo pirma ir daug pridejo komandai po to smagi uzduotis buvo lobio ieskojimas, prisilakste zmones, nes zemkes teritorija didele.... bet gi jie norejo alaus deze laimet ai, zodziu buvo smagu
po atidarymo, vyko boulingas, kuriam as nedalyvavau ir nieko nemaciau, nes su draugais pasisokinedami nuvarem i miskeli prie lauzavietes alaus atsigert ai, dar pries tai prisibludijom, prisisokom kambary, foto prisidarem....
o vakare issiruosem i kluuuuba in disco style prisisokau taip, kaip ir norejau, per visa vakara girdejau gal tik 5 dainas, kurios man butu tik siaip sau, o visos kitos tai meile seile ir net eiloej prie baro sokau, nes negalejau nesokt ;D taip pat pridirbau draugei.... nes jinai diena su manim alaus negere tiksliau jinai dar ne karto nebuvo su manim alaus gerus, o su kitais tai geria :V tai paskambinau vaikinui, kuris jai patinka, ir "paskundziau", kad jinai su manim negeria ir pasiuliau jam pataisyt sita situacija tavakar drauge norejo mane uzmust bet vakare persigalvojo, nes atvaziavo tas bahuras, smagiai praleidom laika ir kita diena drauge liudejo, kad as uzsispyriau eit namo ir nelikom pas tuos bernus nakvot. o mes ir taip grizom tik 7 h o tai isivaizduokit kas butu, jei butume grize kokia 2h dienos, kai visi is paskaitu ar i paskaitas vaiksto, o cia tokios dvi paneles dar is po vakar in disco style parsivarto... ;D ;D ;D eh, dziaugiaus, kad nelikau tenai, nes nei tam vaikinui butume leide ismiegot, nei pacios, o kaip jau minejau, as praktiskai tik snd atsiciukinau, nors Ekodienos buvo treciadieni.... ;D ;D ;D
tai vat tokia istorija