13101

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 20 parašė:

Taip, taip... atlausim pora paskaiteliu, praktika praeisi per meeta, diploma apsiginsi su tekila... ir gyvenimui kaip naujai gimes ! big_smile)

Linai, kaip miegas? big_smile)

P.S.: Blemba, tas naujas ieskokas pasunkino man darba. nebegaliu i pagrindini puslapi atnaujinti nuorodu i kiekvieno anketa, nes viskas JAVA scripte dabar. Hhhmmm... Turit patarimu?

na ka zn toks tas ir miegas... :V bet nieko kaip nors..
>> o del javos patarimu nera is mano puses nes as tikrai nesu koks nors pompiuderastas big_smile big_smile

13102

labas, vaikinai, gal neturit ka veikt ir norit paliulykt kreizovu sukuosenu (su vaizdinem primonem big_smile ) disco stilium, garbanotiems vaikino plaukams? big_smile

13103

nesupratau, paaiskiink aiskeliau big_smile:D:D:D

13104

blondinas (bet per ekodienas gali but bet kokios ryskios plauku spalvos big_smile ) garbanotas vaikinas, mano kolega, praso pasiulymu ka is jo padaryt big_smile tiksliau kaip as noreciau, kad jis atrodytu ;D zodziu, dar nete nieko neradau, todel klausiu gal jus turit kokiu pasiulymu ka galima issidirbinet is plauku disco stilium (tokia musu tema), zn nesinori praleist progos, kad jau leidzias vaikinas ;D :::818

13105

hmmm... galima uzmaut puoda ant galvos ir nudazyt plauku spalva big_smile

13106

Diana, 19 parašė:

krs, blondinas (bet per ekodienas gali but bet kokios ryskios plauku spalvos big_smile ) garbanotas vaikinas, mano kolega, praso pasiulymu ka is jo padaryt big_smile tiksliau kaip as noreciau, kad jis atrodytu ;D zodziu, dar nete nieko neradau, todel klausiu gal jus turit kokiu pasiulymu ka galima issidirbinet is plauku disco stilium (tokia musu tema), zn nesinori praleist progos, kad jau leidzias vaikinas ;D :::818

>> Diana na as jau tau pasakiau (parasiau i privata smile) na jei matei ostino poversso filma the golden member kaip beonces sukuosena buvo tai reikia padaryti tokia vyrui ir bus liuks nes disco  stiliaus istvirkeliai  visi ten su tokiom galvom lakste big_smile big_smile na tik nepamirsk slapvotu lb ryskiu spalvu dideliu stalones akiniu kur per puse zando smile ir dar platejanciu vilvetiniu kelniu :::d67  :::356 <<< va disco stiliaus vyras big_smile

13107

ir languotu marskiniu, zinoma ! big_smile~

13108

eh, net as tada nublankciau pries ji... ;D

13109

hey ir roziniu kojiniu nepamirsk, Tokiu IIIIIIIILGUUUU ILGUUUUUUU ;]~

13110

Auris, 20 parašė:

ir languotu marskiniu, zinoma ! big_smile~

languoti marskiniai?... :V as snd visokiu roziniu prisiziurejau big_smile o jau kelniu aptemptumas.... ;D nepaisant kliosu ;D ;D ;D
p.s. kazkas jau bus su ilgom kojinem, rozinem, tad nesinori kopijuot big_smile

13111

hem... ok tada lakerkas tokias labai blizgancias, tviskancias ir tauskancias kaip kulniukai ;D

13112

jo jo, aukstesnes nei kad moterys nesioja... ;D

13113

nea tai kulniaru nereik ;D nu bet toks kauksiantis padas kauciukinis - big_smile~

13114

zinok snd filme maciau toki... nu zodziu, visi prisiluzom big_smile
eh, eisiu as miegot, nes netas su manim nedraugauja.... :V
labanakt wink

13115

labanakt tamsta Diana :]

13116

O nauji kandidatai į prezidento TATOS patarėjus ;D Žiūrėsim kaip laikysis :::b02

13117

Tomas, 25 parašė:

O nauji kandidatai į prezidento TATOS patarėjus ;D Žiūrėsim kaip laikysis :::b02

o tu nenori but vice-tata? big_smile:D:D

13118

sveiki mano brangieji wink kaip as jusu pasiilgau :V internetas nsprogo pas mus name... tai be rysio buvau, e to dar gyvenama vieta pakeitem tai jau kaip dziaugiuosi tai jus neisivaizduojat big_smile dbar dayg ramiau ir ir daugiau vietos wink  zodziu labai gerai wink
>>skaicia skaiciau ka jus cia prirase, kai kas dar zingsniu arteja i lgalu alkoholio vartojimo pasauli (chuckle)

13119

Auris, 20 parašė:

Linos tai truks labai labai... bet as zn kad ji su mumis bus mintyse big_smile) (lai pabando nebuti, ispirsiu Liepos menesi asmeniskai:D )

aciu aciu :V kad ir apie mane pagalvojai wink bet as vasara liepos men vaziuoju butinai i judrenus nes laai reikia tai ir pas tave i klp uzsoksiu jei sesius kartu vaziuos wink

13120

sveiki, vat, pagaliau ir as prisedau prie neto big_smile kai kam zadejau papasakot kaip atsvenciau Ekodienas (mano fakulteto svente smile ) tai papasakosiu visiems big_smile
as buvau viena is renginio vedeju dieninej daly ir kalbejau daugiau uz visus, po renginio galvojau ar kitiems buvo sunku kalbet (nes neturejom konkretaus scenarijaus) ir todel jie leido man kalbet, ar tiesiog as jiems neleidau daug kalbet ;D na nieko, jie ant manes nesupyko, vadinas viskas gerai big_smile juokingiausia tai buvo virves traukimas, nes kazkodel dekanas liepe rengini daryt viduj, tai skaitykit ciuozykla virves traukimui smile o laimejo ta komanda, kur daugiausia panu buvo ;D na, bendrai ne bereikalo, nes ten buvo viena spece, kuri stovejo pirma ir daug pridejo komandai :::008 po to smagi uzduotis buvo lobio ieskojimas, prisilakste zmones, nes zemkes teritorija didele.... bet gi jie norejo alaus deze laimet big_smile ai, zodziu buvo smagu smile
po atidarymo, vyko boulingas, kuriam as nedalyvavau ir nieko nemaciau, nes su draugais pasisokinedami nuvarem i miskeli prie lauzavietes alaus atsigert :::916 ai, dar pries tai prisibludijom, prisisokom kambary, foto prisidarem.... :::520
o vakare issiruosem i kluuuuba :::d05 in disco style big_smile prisisokau taip, kaip ir norejau, per visa vakara girdejau gal tik 5 dainas, kurios man butu tik siaip sau, o visos kitos tai meile seile ir net eiloej prie baro sokau, nes negalejau nesokt ;D taip pat pridirbau draugei.... nes jinai diena su manim alaus negere smile tiksliau jinai dar ne karto nebuvo su manim alaus gerus, o su kitais tai geria :V tai paskambinau vaikinui, kuris jai patinka, ir "paskundziau", kad jinai su manim negeria ir pasiuliau jam pataisyt sita situacija tavakar smile drauge norejo mane uzmust big_smile bet vakare persigalvojo, nes atvaziavo tas bahuras, smagiai praleidom laika ir kita diena drauge liudejo, kad as uzsispyriau eit namo ir nelikom pas tuos bernus nakvot. o mes ir taip grizom tik 7 h big_smile o tai isivaizduokit kas butu, jei butume grize kokia 2h dienos, kai visi is paskaitu ar i paskaitas vaiksto, o cia tokios dvi paneles dar is po vakar in disco style parsivarto... ;D ;D ;D eh, dziaugiaus, kad nelikau tenai, nes nei tam vaikinui butume leide ismiegot, nei pacios, o kaip jau minejau, as praktiskai tik snd atsiciukinau, nors Ekodienos buvo treciadieni.... ;D ;D ;D
tai vat tokia istorija :::008