Re: Paneles trumpais plaukais
Tai kad man nera noro tu temu kurti,man ir cia uztenka pasvaigti;D TOMAI26 As tiesiog esu pritrenkta tavo isprusimu visais gyvenimo atvejais:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Paneles trumpais plaukais
Tai kad man nera noro tu temu kurti,man ir cia uztenka pasvaigti;D TOMAI26 As tiesiog esu pritrenkta tavo isprusimu visais gyvenimo atvejais:)
um nzn labai trumpais plaukais mergos tikrai daznai kaip bernai atrodo... kokie modeliai nebent fainai atrodo nes jiems stilistai parenka viska...
ish tiesu tai tau lb pritariu... na bet ir tais plaukais reikia rupintis kad ir trumpi... jeigu jau padaro stilistai tokia wou... shukuosena...
nu nemanau kad plaukai turi tokia didele reiksme,tai tik bendros isvaizdos dalis...manau yra svarbesniu dalyku
Nepatinka ir man, po to galvoji kad ziuri i vyra.
Tode jei gyvenimo tempas didelis ir dienotvarke po 18 pasidaro uzimta darbu ar mokslais tai ilgu plauku puoselejimas tik trukdo pvz man....kaip laumei...kai pamato ilgais plaukais iskart buna sakoma malalietka......nes tik tokios ir nesioja nes gyvena dar nerupestinga gyvenima....pas tevelius ant sprando arba medzioja vyrus baruose...
nu atsiprashau... mano ilgi plaukai, bet ash tikrai ne tokia jau baisi...
na jei tau 15 metu tai viskas aisku ka jau bekalbet....
Na kad ilgi plaukai reikalauja truputi daugiau demesio uz trumpus tai sutinku,bet kad tam neuztektu laiko tai nesamone,esu pati ilgais plaukais,bet jiems uztenka laiko,o jau jai visai diena pilna visokiausiu reikalu tai juk galim i kasa susipinti..Aplamai tai net neisivaizduoju kur ta problema su ilgais plaukais..tai juk moteriskas rupestis:)
na tai joa... aisq kad moterishkas... bet geriausiai buvo, tai kai pamachiau puskes vaikina lakuojant jai nagus...
ten tai geras buvo...
:V
;D Na tai puske gera bica susirado;D
laikas-pinigai..
tai zhinoma kad gera... dar paneshioja ja belekiek ant ranku... liux... :V
;D;D
ilgi plaukucej cool
na man tai labiau ilgaplaukes
TRUMPI AR ILGI NESVARBU SVARBU KAD SIMPATISKA BUTU
ei... ka norit pasakyt grazios tik tos, kurios yra ilgais plaukais?
as jau 3 metai kaip kerpu trumpai plaukus.. ir ka as negraziai atrodau?
berniukas?NESAMONE!!!!
is mandagumo nieks nesakys gal )
kai mergina sutrumpina plaukus,tai aplinkiniams pranesa,kad yra gana tingi ir pakankamai mazai demesio skiria sau,bet visiskai mielai ji priima is aplinkiniu.Tai kiek nevalyvu,praktisku ir daznai megstanciu pameluoti merginu pozymis
ogo, koks apibudinimas...... cia praktika? tiesiog nepasiseke santykiai su mergina trumpais plaukais?
sukuosena sukuosenai nelygi.... kartais tiems trumpiems plaukams reikia tiek demesio skirti..... kad gal geriau neabsoliutinkite, ponas Algi....
Sonata,isvaizda,tai charakterio atspindys.kokia esi,tokia ir nori atrodyti.Gali tuos trumpus plaukelius "laizyti" iki nukritimo,bet pasamoneje kiekvienas supras,kad ilgu plauku tu priziureti nepajegi,tai ne tavo charakteriui
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Paneles trumpais plaukais