Re: Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu
musu keliai nezinomi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 15 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
musu keliai nezinomi
Kazin ar psiseks tai yrodyt
oi, jau tik nereikia vaidinti, kad pats esi super isskirtinis angelas gyvenimo nepaliestas? Gal kanalizacijoj izuoliuotas nuo visuomenes gyveni? )
Kazin ar psiseks tai yrodyt
vat ir įrodysiu ::: (čia taip nekultūringai), savo pasiekimais kol kas jų mažai ir gan menki palyginus su užsibrėžtais tikslais, bet aš sau pažadėjau, kad taip bus, o esu lbai užsispyrusi, kol nepasiekiu savo (yda)
tai va,ka as ir bandziau pasakyti temoje "nusprendziau buti laimingu",surasiau visus man dominancius dalykus,na darbas,vyras,pinigai ir t.t. tai mane forumieciai ciut akmenimis neuzmete.. ,ti nusprendziau kad kita karta tylesiu..
nju tai tu avinas pagal zodiaka tada
klysti, yra dar geriau apibūdinantis zodiakas - ožiaragis
na tu pasakei ne tik apie ožiaragius bet ir apie mane konkrečiai kaip supratau na o tas pasakytas tipo, mane net nupurtė... sakai nesikeikt, kultūringai būt, na bet pasakysiu viena, kad jei šneki lietuviškai, tai būk malonus neįterpk to rusiško barbarizmo, kam gadint kalbą
tai dabar tipo nelaiminga esi ??
štai tas tavo tipo.. na o dėl manęs, aš juk neieškau tobulumo, ne aš kuriau temą. O jei atvirai, angliškizmas, kaip tu pavadinai, dar ne tiek man skamba negražiai.
ne anliškizmas, bet anglizmas aš pavadinau
na koks skirtumas
Barbarizmas yra viskas, tiek jusu anglizmas, tiek rusizmas. Bet ka tai turi bendro su tema?
na vardai, man daug ką reiškia, niekada iš mažosios net nerašyčiau.. na bet nukrypom nuo temos. Sakau, kad mažink poreikių kertelę ir rasi tą normalią.. Patikėk manim, nes pati daug reikalavau iš vaikino, bet prie gero neprivedė, tik nusivyli, kad vis dėl to taip, kaip nori, ne visada būna.
na vardai, man daug ką reiškia, niekada iš mažosios net nerašyčiau.. na bet nukrypom nuo temos. Sakau, kad mažink poreikių kertelę ir rasi tą normalią.. Patikėk manim, nes pati daug reikalavau iš vaikino, bet prie gero neprivedė, tik nusivyli, kad vis dėl to taip, kaip nori, ne visada būna.
paprasta taisykle - nereikalauk daug is saves, buk nupusus ir nevertink kitu pagal dogmas ;D
bet tiesa sakius kaikurie vaikinai patis kalti ir nemoka ivertinti panu na tesiog ju pazinti o tada ir buna kad skaito kad normaliu panu beveik nera
bet tiesa sakius kaikurie vaikinai patis kalti ir nemoka ivertinti panu na tesiog ju pazinti o tada ir buna kad skaito kad normaliu panu beveik nera
nu blin o is kur tu istraukei, kad tu pati normali arba vaikinai normalus arba isviso siame pasaulyje kas nors normalaus yra? Pabandyk pavardinti savo ydas ir pomegius ir pasauleziura ir beveik kiekvienas pasakys, kad tu esi nenormali kaip ir kiekvienas pats gyliai zino, kad nera normalus. Isviso, posakis "ar tu normalus?" jau yra nenormalus ;D nesamoningas ir visiskai neturintis logikos. :]
Andzelina, 18 parašė:bet tiesa sakius kaikurie vaikinai patis kalti ir nemoka ivertinti panu na tesiog ju pazinti o tada ir buna kad skaito kad normaliu panu beveik nera
nu blin o is kur tu istraukei, kad tu pati normali arba vaikinai normalus arba isviso siame pasaulyje kas nors normalaus yra? Pabandyk pavardinti savo ydas ir pomegius ir pasauleziura ir beveik kiekvienas pasakys, kad tu esi nenormali kaip ir kiekvienas pats gyliai zino, kad nera normalus. Isviso, posakis "ar tu normalus?" jau yra nenormalus ;D nesamoningas ir visiskai neturintis logikos. :]
na kad as nenormali tej tikrai nesistebiu bet aplamai ar yra kas nors normalaus?;D
butent ! ~ nemanau, kad yra kas nors siam pasauly normalaus ir apskritai, jei ir butu, tai pagal ka tu lygintum kas yra normalu ir kas ne? Pagal save? O is kur tu zinotum, kad pats esi normalus? :?
nėra
Andzelina, 18 parašė:bet tiesa sakius kaikurie vaikinai patis kalti ir nemoka ivertinti panu na tesiog ju pazinti o tada ir buna kad skaito kad normaliu panu beveik nera
ydu turime dauguma, bet jomis girtis manau nera normalu, ydu reikai stengtis vengti, o ne su jomis ramiai taikytis...
butent ! ~ nemanau, kad yra kas nors siam pasauly normalaus ir apskritai, jei ir butu, tai pagal ka tu lygintum kas yra normalu ir kas ne? Pagal save? O is kur tu zinotum, kad pats esi normalus? :?
tame tai reikalas kiekvienas yra savotiskas todel visu negalima lyginti ir kiekvienas is musu kaskiek trenktas
tai pala, o tu logikos ar turi pasiskaitk savo mintis ir suprasi kur yro logika as sukuriau sita tema supranti as sedziu ieskok.lt jau 7 metus neuzilgo tapsiu moderatorium po to adminu ir tada as apkarpysiu tavo nesamoningas temas....
o dabar iseik is mano sukurtos temos, nes nesamones rasai cia... Zigolo atsirado
Vai, vai koks tu dievas ;D Sukurei tema - sveikinu. Ne tu pirmas ir ne tu paskutinis Ir net jei tu esi temos sukurejes, pagal ieskok.lt forumo taisykles, nuo temos nukrypti negalima. Tad ponas future-moderatoriau, paskaityk taisykles pirma... ;D
Kas del logikos... Tai nelogiskas tavo "zigolo", net nesuprantu, iskur tamsta istraukete tai ;D
Griztant prie temos... Aurelija - sutinku )
Auris, 20 parašė:Andzelina, 18 parašė:bet tiesa sakius kaikurie vaikinai patis kalti ir nemoka ivertinti panu na tesiog ju pazinti o tada ir buna kad skaito kad normaliu panu beveik nera
ydu turime dauguma, bet jomis girtis manau nera normalu, ydu reikai stengtis vengti, o ne su jomis ramiai taikytis...
Tobulybe siekti visi galime... Bet niekas nesako, kad jomis reikia girtis. Jas reikia pripazinti, kad jas turi - kaip kitaip jas vengsi?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 15 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu