Tema: Renkam graziausia ieskok.lt mergaite kiek galim nju :) po to ir berniuka isrinksim :)
as siulau sita 653521, ka jus manot m??? siulykt variantus isrinksim karaliene ieskok padarysim meeta ir tada pasveikinsim jA
tikrai grazute
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Renkam graziausia ieskok.lt mergaite kiek galim nju :) po to ir berniuka isrinksim :)
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as siulau sita 653521, ka jus manot m??? siulykt variantus isrinksim karaliene ieskok padarysim meeta ir tada pasveikinsim jA
tikrai grazute
OMG... tu apgailetinas....
aciu Lina, kad mane palaikai man irgi ji visai pretty
nepalaikau, o panelei komplimenta pasakiau
>> o ziuriu tave keptos vistos traukia
>> Beje Arunai tu lb floodini.. :V
Arunas, 21 parašė:as siulau sita 653521, ka jus manot m??? siulykt variantus isrinksim karaliene ieskok padarysim meeta ir tada pasveikinsim jA
![]()
FFS. Na gi moderatoriai, kiek galima kentet toki flooda, do something... :? :?
pala Linai, o jai ta mergaite ateis ir perskaitis ka tju rasaj MM negalima taip zmoniu yzeidinet
begedi tju
![]()
>>>tju jai nori yzeidinet panele man geriau nesvankia kalba savo sakyk, o pavyzdziui jai ta panele butu mano dama ir tju ant jos taip pasakytum, as tau taip sulauzyciau galva.... kad patikek tju manim...
>>>nju cia nuodome floodint?? ka ??
>>>> jai tju nebendrauji kodel kiti negali bendraut??
Arunai garbus damu gynejau..... ar tu supranti kad normalus individai kai nori papildyti savo posta spaudzia mygtuka redaguoti... tada jie nefloodina forumo tokiais postringavimais kaip Tamstos...
kaip 21 metu jaunuolis turetum pirma isiaiskinti forumo taisykles ir zinoti kur lendi.
> beje gal tu ir pries pasirasinedamas ant dokumentu ju visu issamiai neisstudijuoji ?
> moderatoriau tu..
jojo, svaik nesvaiges... ne, vis delto as siandien tau parasysiu, mielas Arunai, nes nesulaukiu tavo brangaus atsakymo.. turbut hm... uzsiimi kazkokiais negerais dalykais i tas mergaites spoksodamas kaip koks maniakas :V moderatoriau tu busimas... net man nedristi atrasyti, arba laiko neturi, nes uzsiemes labai.... ruosiesi artejantiems moderatoriu rinkimams ...3.14....
tu 3.14ze gydykis ;D save cituoji jau... jau negerai tau
klausyk, jei tu cia sau rasai ir sau atsakai, tai gal sau rasei ir sau atsakei taip tuos 60.000 laisku bet tai triusas
rasyti ieskoke laiskus ;D jau maniau, kad as ligone ;D deja, LIGONIS TU.. ne, tu ne busimas moderatorius, o ADMINAS
vietoj Edgaro ar Taduko
Lina padek gavau grasinanty laiska nuo Nijoles :)DDDDDDDDDDDDD
jau manes cia nepainiok, nei as ginsiu, nei ka... nesislepk uz panos nugaros, ypac kai su pana kalbi
Linas, 20 parašė:Arunas, 21 parašė:as siulau sita 653521, ka jus manot m??? siulykt variantus isrinksim karaliene ieskok padarysim meeta ir tada pasveikinsim jA
![]()
Linai baik susitarem ,kad cituosiu as kodel negaliu?? atsakyk
Arunai, su visa derama pagarba as tau aptariu pasiskaityti oforumo taisykles juk ju tiek nedaug.. >> va nuoroda > forumo taisykles
Linai, mazuti, ar aisku tau, ka Arunas parase??? mm??? katineli, ar supratai?
Linai, mazuti, ar aisku tau, ka Arunas parase??? mm??? katineli, ar supratai?
> ma pasijuokiau is musu busimo moderatoriaus Aruno, kuris spinduliuoja intelektu, ir kuriam reikia uzdeti kortele del floodinimo nes cia pradejau lb jau suda malti... ir manau kad atsidarysiu savo gineso alaus skardine ir pasimokysiu marketingo koliui ka nors nes ryt kaip tik jis ir nusimato
>> aArunai taisykis nes rimtai korta uzdesiu. o kad uzbanint cia sitam forume zmogu tai nera sunku, taip kad turek omeny.
> sekmes tau gyvenime.
su palaiminimu
e,kas cia darosi...,nepatinka man tokios temos,o ypac tai i ka ji isirutulioja..Arunai,nenoriu taves izeist,bet labai negrazei darai..1) del to kad tokia tema sukurei,gali daug merginu izeisti(gal net mane)
,2) kad "sokineji" pries moderatorius.. 3) kad keli tokius barnius!!!(pvz, mane Nijolka pavadintum,tai pati tave susirasciau ir mirties bausme tau- ciakst
>>>patarimas - RAMINKIS!!!
>>>nebeturiu zodziu...
cia ne tema o sudo malimas.
> jei nori pachiatinti yra ieskok.lt chatas, o jei nori kurti tokias apgailetinas temas gali jas kurti one.lt ten tokios populiaros tarp 12 metu nebrendylu.. o tau 21 tai deretu susimastyti...
žiūriu, kad gailima kortelių tuoj sudėsim kiek reikia
Skyriau tris jeigu kažkas iš moderatorių skyrė kurioj nors kitoj temoj - Arūnai, sėkmės gyvenime be forumo
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Renkam graziausia ieskok.lt mergaite kiek galim nju :) po to ir berniuka isrinksim :)