181

Re: Įvertink savo loginį mastymą :)

Lina, 19 parašė:

nium, tai, kad sekasi tokius dalykus spresti, tas man nepadeda sprendziant funkcijas, integralus, ar kitoki bruda big_smile nedaug gavau, surinkau 48 smile bet zinau viena su rutuliukais issprendziau gerai big_smile

aaa smile o aš jau galvojau, kad arti šimto surinkai, tai pagirtina. Reiškias ne ką ir duoda tas matematikos egzaminas smile

182

Aurelija, 19 parašė:
Lina, 19 parašė:

nium, tai, kad sekasi tokius dalykus spresti, tas man nepadeda sprendziant funkcijas, integralus, ar kitoki bruda big_smile nedaug gavau, surinkau 48 smile bet zinau viena su rutuliukais issprendziau gerai big_smile

aaa smile o aš jau galvojau, kad arti šimto surinkai, tai pagirtina. Reiškias ne ką ir duoda tas matematikos egzaminas smile

zinok tikrai neduoda smile nebent tik balus stojant, o daugiau nieko smile o beto ir tas balas priklauso nuo susijaudinimo ar laiko, yra zmoniu, kurie supranta, bet jiems reikia daugiau laiko, o per egza turi viska greitai moketi spresti smile as tai per egza atsiputusi sprendziu, nes zinau, kad visko tikrai neisspresiu, o ir per bandomaji turejau lisna valanda, o per egza ciut nepaspringau, kai pasake, kad liko pusvalandis, o as dar net iki galo visu lapu nepraverciau big_smile

183

na man tai davė kažkiek, na bent jau aš taip maniau big_smile o dėl egzo tai vienas lengviausių buvo manau. Na bet paskutinėj užduotį vis vien susikirtau, nes sprendžiau sunkesniu keliu big_smile mėgstu taip, o ten daug lengvesnis sprendimas buvo smile išėjus iškart supratau, kad kvailai padariau big_smile

184

Aurelija, 19 parašė:

na man tai davė kažkiek, na bent jau aš taip maniau big_smile o dėl egzo tai vienas lengviausių buvo manau. Na bet paskutinėj užduotį vis vien susikirtau, nes sprendžiau sunkesniu keliu big_smile mėgstu taip, o ten daug lengvesnis sprendimas buvo smile išėjus iškart supratau, kad kvailai padariau big_smile

tai dristu teigti, kad daug surinkai? big_smile na, matai as matematikos niekada labai nemegau, as domejausi biologija, chemija smile va, cia buvau stipri, net ir egzo rezultatai parode smile

185

Lina, 19 parašė:
Aurelija, 19 parašė:

tai dristu teigti, kad daug surinkai? big_smile na, matai as matematikos niekada labai nemegau, as domejausi biologija, chemija smile va, cia buvau stipri, net ir egzo rezultatai parode smile

na kiek tas daug.. 96 surinkau, galėjau ir daugiau, bet susikirtau.. Chemijoj ir biologijoj taip pat stipri buvau, bet žinojau, kad į gydytojus jokiu būdu neisiu dėl ilgo mokymosi visą gyvenimą, tad jų atsisakiau. Na o db prie temos smile gal dar kas turi uždavinukų? smile

186

o as duociau savo draugei teises kad ji bobute nuvestu i ligonine..o as su savo svajoniu vaikinu nueiciau i pasimatyma tongue

187

Agne, 20 parašė:

o as duociau savo draugei teises kad ji bobute nuvestu i ligonine..o as su savo svajoniu vaikinu nueiciau i pasimatyma tongue

o as nueiciau su bobute i pasimatyma, o svajoniu vaikina pasiusciau valgyt gamint ;D ;D

188

Auris, 20 parašė:
Agne, 20 parašė:

o as nueiciau su bobute i pasimatyma, o svajoniu vaikina pasiusciau valgyt gamint ;D ;D

prajuokinai :::044 gal rimtai kas žino dar suktų uždavinukų, aš jau kaip ir daugiau neatsimenu..

189

mmmm vaziuoja autobuse 7 mergaites...kiekviena mergaite turi po 7 krepsius..kiekvienam krepsy yra 7 kates... kiekviena kate turi po 7 kaciukus. kiek autobuse koju?:)

190

kojos tai toks reliatyvus dalykas ir ju skaicius priklauso nuo alaus bokalu pries tai isgertu ;D

191

ajuja tongue cia lb lengvas uzdavinys tongue

192

na čia lb dviprasmis uždavinys, jei klausimas korektiškas, tai kojas turi tik žmonės ir bus 7*2+2(vairuotojas) big_smile o jei skaičiuot ir kačių letenas tai pateiksiu kitokį atsakymą smile

193

kojos tai skaitomos kaciuku ir mergaiciu:)

194

nu tai kojynas ten kazkoks tada... :?

195

kas per matematikai jei tiek skaiciuojat:)

196

na gerai, db dar vienas klausimas kilo, sakoma, kad katės turi po 7 kačiukus, bet tai dar nereiškia, kad jie autobuse big_smile  ok dar du variantai, jei vairuotojo neskaičiuot big_smile viso 49 krepšiai juose 343 katės - jų kojų skaičius 1372, jei skaičiuot ir kačiukus, tai kačiukų skaičius - 2401, o jų kojų 9604. Tai sumoj būtų 14+1372+9604, na o jei be kačiukų tai pirmų dviejų skaičių suma smile

197

=]]]

198

Na atleiskit, sendien tiek giliai gilintis neiseina... bet ydomu, kas ten per mergaites autobuse, kurios turi net po septynis krepsius, kuriuose apsikaciavusios kates, kuriu taippat po septynias kiekviename krepsyje...? Jau nesneku apie kaciukus bei ju koju kieky... ;D Sieubas... mergaites turetu but kaip musu lietuvis pasaulio galiunas, ponas Savickas... ;D

199

sitas tai lengvas smile 10990 smile

200

o tipo sunku pakelt krepsini kur tiek kaciuku:DDD