Re: be silikonu ar su silikonais?
asmeniskai man dideli "balionai" nepatinka, nors tu ka..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → be silikonu ar su silikonais?
su smegenim geriause
arba vienur daugiau koshes arba kitur?
bet tai silikonai nebutinai "balionai"
mazi papai ir nieko gero o jaj merginai to truksta taj ce ne nuodeme pagrazint sawo kuna tik nereikia persistengt:]
Manes niekad netrauke didele krutine, trecias dydis man ypac sexualus ir patrauklus..
3,4 geriausios
MAN GEREU BE NESVARBU KOKE BUTU
na paskiaciau ir ka tada daryt jei tau nepatinka tavo krutine ir tu ja nori sumazint...cia visi tik apie didinima tekalbat...
silikonai yra eeeeeeeeew... nors siaip man gerai, kad didele krutine paveldejau... bet reikia valgyt kai bresti o dabar dauguma panu dietu visokiu laikosi...
tik dideles ir dideles :{
nesuprantu ko visus traukia tie dideli papai :?
daugelis raso,kad nepatinka silikonines krutines... Bet jauciu pasiziuret visiems yra gan idomu i tas,kad nors ir pripustas krutines...
na gerai kam gamtos duota.....as tai noreciau krutines bet per daug rizikinga,todel atsoko svajone kisti silikona
keisti man tie vyru pasisakymai...per daug makiazo negrazu, papai netikri negrazu..o kodel tuomet viso sito tik masiskai daugeja?argi ne del jusu paciu vyrai????jei jum taip nepatiktu tos merginos su didintais papukais, ir "tobulais veideliais" tai argi merginos taip masiskai darytusi operacijas..
Moterys, grazinasis pagrinde del kitu moteru, tai net moksliskai yrodyta:) As tik uz minimalu makiaza ir jokiu inplantu ir plastiniu operaciju:D
pritariu linai ;] kaip tik norejau parasyt, kad tai daugiau ne del vyru yra daroma, o del paciu moteru psichologijos. skaiciau, kad 80% moteru ir 40% vyru yra kazkuom nepatenkinti savo isvaizda.. taigi isvados pacios persasi
jei normalus tai gerai o buna per daug,persistengia pvz man tai
nusimaut galima liemenuka ir sokt is lektuvo su tokiu dvigubu parasiutu :D visai naudinga
MES JAMAM SILIKONINIUS PAPUS... :D:D:D:D:D
Diskusijų forumas → Apie Moteris → be silikonu ar su silikonais?