41

Re: Tradicinis lietuvis. Koks jis/ji ?

Martyna, objektyvumo butu daugiau, taciau tai jau butu kitoks poziuris, siuo atveju mes kalbam ka mes patys matom ir jauciam

42

tradicinis lietuvis visada sypsosi kai kaimyno troba dega ;]~~~~~~~~~~

43

Beveik panasiai smile Auri, o is geru bruozu ka paminetum?

44

Tradicinis lietuvis nuosirdus - nesisypso kai nera nieko linksmo, nepataikauja nes tai nepriimtina ir negaista laiko nesvarbioms smulkmenoms. ;D

45

Jau geriau sypsotusi

46

o kam? smile juk dirbtines sypsenos slykscios, o lietuviai jas atskiria ;D

47

Man kur kas maloniau buti tarp zmoniu, kurie sugeba nerodyti savo vidiniu emociju ir tai nevadinciau nenuosirdumu.

48

na, man nepatinka, kai dirbtinai sypsomasi..nors, nesu susidurus su dirbtinai besisypsanciais uzsienieciais..manau, kad ju tokia sypsena zymiai skirias nuo lietuviu, kurie ne dirbtinai sypsos, o pasiepia..ir tik spejus zengt kelis zingsnius gali isgirst koki komentara..
o zmogus, kuris niekad neparodo savo vidiniu emociju..man atrodo nenuosirdus...
atsakant i temos klausima big_smile
+ be apsimestiniu emociju, gan draugiski..
- pavydus, dziaugias kitu nesekme...
p.s. bet visvien jie/jos geriausi wink

49

Na, kai asmeniskai tau sypsosi zmogus, kuris velniai zino ka galvoja ar jaucia, tuomet tai nenuosirdumas, veidmaniskumas. Bet stengtis buti maloniu su kitais, sugebeti isspausti paprasta sypsena (ne "amerikietiska"), man tai atrodo naturalu, elementari kultura ir Lietuvoje man to labiausiai truksta.

50

truksta, bet tik ne tiems, kas salia manes big_smile

51

Ruta, 28 пишет:

Na, kai asmeniskai tau sypsosi zmogus, kuris velniai zino ka galvoja ar jaucia, tuomet tai nenuosirdumas, veidmaniskumas. Bet stengtis buti maloniu su kitais, sugebeti isspausti paprasta sypsena (ne "amerikietiska"), man tai atrodo naturalu, elementari kultura ir Lietuvoje man to labiausiai truksta.

Tai atvaziuok i Klaipeda, parodysiu tau zmones big_smile nes ziurau aplinkui besizvalgai i kazkokius rugenas ;D

52

Vasara atvaziuosiu, paziuresiu ka jus ten turit ko nera kitur smile))

53

va va ;]

O kadangi pats ryskiausias lietuviu bruozas yra GIRTIS !

Tai as pasigirsiu ka mes cia tokio turim.

Klaipeda tai nesibaigiancios romantikos krastas, kur smelis jura ir saule sildo sirdi ir tekila liejasi laisvai, tarsi nemuno upe ciurlena per zmoniu kunus ir stemples. ;D

54

Auris, 20 пишет:

va va ;]

Klaipeda tai nesibaigiancios romantikos krastas, kur smelis jura ir saule sildo sirdi ir tekila liejasi laisvai, tarsi nemuno upe ciurlena per zmoniu kunus ir stemples. ;D

apie klaipeda tai as pacios geriausios nuomones,gyvenau ten 4 metus ir jei galvosiu kadanors isitvirtinti Lietuvoje,tai tik i KLAIPEDA!!!ir zmones ten istikro siltesni ir geresni,gal tai juros itaka? :::041

55

Gabija, 21 пишет:
Auris, 20 пишет:

va va ;]

apie klaipeda tai as pacios geriausios nuomones,gyvenau ten 4 metus ir jei galvosiu kadanors isitvirtinti Lietuvoje,tai tik i KLAIPEDA!!!ir zmones ten istikro siltesni ir geresni,gal tai juros itaka? :::041

Tai taip taip, mano mylimiausios lupytes, butent del juros mes cia visi tokie cacos lelios :] NEEEESSS vejas pucia, darosi salta... ir ilgejant saltiems orams, zmones glaudziasi prie vienas kito :H ir gyvent pasidaro silciau big_smile)

56

mano grupioke is Klaipedos..tai ji tokia ramiake big_smile man iskart ramiau pasidaro kai ji salia tokia atsiputus buna smile

57

Tai joa mes prapustagalviai del juros visiski esma... irgi faktas ;D

Vat matot kiek klaipediskiu bruozu jau privardijom ;D

58

na,dabar kokiu geru zodeliu apie kauna ?:::608 ,as susilaikau big_smile

59

be komentaru big_smile

60