13301

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 20 parašė:

;DDDDDDDDDDDDDDDD yes !! (Jauciasi dabar begalo kytrai pamalonintas)

Ingriduk, nesijaudink, as pasitepsiu medum, kad nebuciau toks jau neskanus ;D

Lina, tai blemba... pamenu per naujakus atvarei o lasisos nepajamei... tai ziurek tu man :::a16 kad kita karta nepadarytum tokios mirtinos klaidos big_smile nes sunkiai vodke geriasi be lasisos sumustiaku!! :::a16

Diana, as manau Ingriduze yra pakankamai kytra mergiote, kad issivartyt is mano kytru klausimu ;D

ai hmm paskaiciau 3 pirmus psl ir du paskutinius!sakau gal uzteks :::924 (tiek daug praleidus jauciuos tongue)
Auri, ale kas per mano vardo linksniavimai big_smile itariu kazkas chate lankytis pradejo ?? smile
p.s. negalvojau, kad mane prigaudineji savo "gudriais" klausimais neutral

13302

Tai ir teisingai... as irgi neiveikciau tu visu tukstantiniu zinuciu perskaityti ;D dar aki buvo ju triskart maziau tai Nijolyte galejo sau leist perskaityt... o dabar tai cia sakes maaaakes! big_smile) big_smile)

O linksniavimai tai cia toks labai naturalus reikalas! big_smile bet man prigaudinet taves net ir nereikia, nes tu pati ziurau issiduodi ;D

13303

na, klok db ka as issiduodu big_smile (lygtais ir neturiu ko slept smile )

13304

nu tai va, pvz as vartoju tam tikrus zodzius ir ziurau kaip tu reagoji :]]] ir tu iskart issiduodi apie ieskok chatus ir kitokias aplinkybes kurias tu manai yra nesaugios big_smile Kodel tu manai kad jos yra nesaugios? Ogi cia labai paprastas kalusiams ir jis yra labai susijes su tuo faktu kad pagaliau uzsukai i KUKLIUJU klana ;D

Tiagi... tuos tavo kuklumus mes iskoduosim ir aplauzysim big_smile~

13305

ui, nemanau, kad pavyks smile db mastau..gal paciai daugiau noro reik tongue o del to chato..as tik pasidomejau ar kartais nebuvai ten ..ir jauciuosi as visiskai saugi, nes sargyba turiu big_smile:D:D
kaip cia suprast db..pagaliau uzsukai i kukliuju klana :::044 sakai buciau vis vien ten kazkada uzsukus?

13306

Sargybiniai ne siena, pastumt galima ;D

O tai taip tai aisku kad butum uzsukus nes cia visi uzsuka. Cia kaip koks mozoliejus kur visi forumo dalyviai sudalyvauja big_smile

13307

tik kad gaila ne nuo pradziu tongue trukt uz vadziu big_smile

13308

tai kad ta pradzia NIKo buvo labai seniai seniai big_smile cia jau net as pats neatsimenu nuo ko tai prasidejo big_smile

13309

o viskas prasidejo nuo to..kad kazkas ten sukure pasauly tongue

13310

Ingrida, 22 parašė:

o viskas prasidejo nuo to..kad kazkas ten sukure pasauly tongue

"viskas prasidejo nuo mergos",cia tekstas is labai negrazios dainos,tikras lietuvis turetu ja zinoti big_smile ,o Ingridut,kas mes??:::629

13311

MERGOS :::035

13312

Ooooooo, Diana, SVEIKINU!!! wink (hug) o Nilkius kur išvažiuoja? Kodėl aš nežinau nieko? :?  Auri.. Bet žinok aš dar labai klaustukas ar atlėksiu.. Viskas priklauso nuo to, ar vienas dėdė man duos pinigėliu.. Ir ar pavyks ateinančią savaitę atsiskaityt viską, ką reikia.. O reikia daaaaaug :::924

13313

Auris, 20 parašė:
Tomas, 25 parašė:
Karolina, 20 parašė:

Laimėjau!!!! :::a48 Nuo rudens iki kokio sausio nebus manęs LT sad Bet užtat būsiu Austrijoj! :::960:::b18

Atsimink mielas vaike !!Kur užpakalis ten ir Tėvynė wink

bet kur uzpakalis tai ten ir siki ir tapsnoji... tai toj tevynej labai smirda tada ;DD

Sakiau kur sėdi ;( o ne kur siki ;D

13314

Tomai, bet juk kur sedi, tai ten ir siki ;D

Karolyt, gerai, vistiek laukiu, nesvarbu ar labai su klaustuku ar labai beklaustuke ;D

Gabija, nu tai joa, cia tos mergos labiausiai zaloja pasauli ;D paziurekit kaip gerai kai valge patriarchas ! big_smile tiesiog taikos simtmeciai! Kai tik atejo mergos i valdzia, tai belenkas prasidejo: globalizmas, globalinis atsilimas, branduolinis pavojus, genetinis pavojus ir t.t... :? :? Tai kur nesikuklinsi cia beziuredams i visagales bet nelabai teigiamai galias naudojancias visuomenes pateles? big_smile~

13315

>>>ziuriu prasaisi karo...sitoj temoj esi saugus,nes cia tave uztars.. big_smile ,nu nieko,susirasiu as tave kitur...paziuresim kas kur kakoja big_smile

13316

Gabija, 21 parašė:

>>>ziuriu prasaisi karo...sitoj temoj esi saugus,nes cia tave uztars.. big_smile ,nu nieko,susirasiu as tave kitur...paziuresim kas kur kakoja big_smile

big_smile big_smile nu pala Tomas jau man rods isaiskino, kad kakojama ten kur subine tupi ;D ;D ;D O kadangi tai buna daznai Tevynej, arba kokioj kitoj sali... tai... todel visi ir skundzias, kad Lietuva prikakota ;D

13317

wazap? smile nemiegat? smile

13318

Ignas, 22 parašė:

wazap? smile nemiegat? smile

jo,visi miegot nuejo,mes cia su vyreiu Auriu likom..

13319

nu kaii kas jau luzes kai kas dar nea big_smile

13320

Lina, 24 parašė:

nu kaii kas jau luzes kai kas dar nea big_smile

Tai jus dar baladuojates? ;]~

Mes tai su zmonele cia irgi duodames it pasiute ;D