521

Re: Blevyzgos...

>>>o tos blondynkos maladiec big_smile
>>>jo,supratau ka norejai pasakyt del to sugryzimo..bet as cia dar neilgai,dar metai tik tuoj bus(bja,uz 3 dienu),bet noriu cia nuveikti kazka,kad po to gyvenime nesigaileciau(na,cia mano taisykle numeris 2 ,o nr.1 Ingridut zinai wink )...tik kad va,mokslai labai kirbina sirdi...

522

tai kaip ten su tais mokslais?gal kokias atostogas pasiemus?o gal bijai, jog nespesi kazkur? (visi mokos, o tu neva darai visai ne tai..) smile

523

as nesimokau,versla darau !!! big_smile bet nuo rudens tureciau pradet mokintis cia ,na o tu nieko sivakara apie save nepasakoji...kaip tavo savaitele prabgo ir koki cia dar4ba turi paruosti?

524

tai va!!tu net versla darai!!! big_smile susimastyk..ne visi (pvz. Ingrida,22) turi tiek drasos..noro..pagaliau proto tongue beje, db propaguojamas mokymasis kai zmogus mokos visa gyvenima, tad nebus taip, kaip su traukiniais..jie taip pat turbut prades s*kanciu laukti big_smile as va, baigsiu mokslus ir kas mans laukia hmm..na, cia neuzilgo suzinosim smile
na, darbas va kaip tik ant zemes guli big_smile nakti susiruosiau padirbet pagaliau smile darau medziaginius meginukus diplominianm darbui (tekstiles)..tai va..
p.s. kazkaip man jau ar ta sampe garuoja, bet nejauku kalbet dviese cia :::819

525

Gabija, 21 parašė:

as nesimokau,versla darau !!! big_smile bet nuo rudens tureciau pradet mokintis cia ,na o tu nieko sivakara apie save nepasakoji...kaip tavo savaitele prabgo ir koki cia dar4ba turi paruosti?

sveikutės wink spėju Ingrida diplominį rašo - toks jos darbas savaitgaliui kiek pamenu smile

526

>>>stai ir pastiprinimas...!!!:::035

527

čia apie kokį pastiprinimą kalbi? :::041

528

UUUUURRRAAAA Aurelija smile muzika musu sampe tavo big_smile:D:D na nerasau as jo, va nuo pirmadienio eisiu i biblioteka "pildyt" trukstamos info smile o siaip puse kaip ir turiu jo, nes kursini rasiau ta linkme tongue

529

Aurelija, 19 parašė:

apieTave...kaip tik Ingridute sake,kad jai nejauku cia kai mes tik dviese..
>>>beja,permeciau akimis forumiuka,yra cia tokiu kaip duseliu,paraso cia koki posta ar dar ka..bet labai nedaug

530

Gabija, 21 parašė:
Aurelija, 19 parašė:

apieTave...kaip tik Ingridute sake,kad jai nejauku cia kai mes tik dviese..
>>>beja,permeciau akimis forumiuka,yra cia tokiu kaip duseliu,paraso cia koki posta ar dar ka..bet labai nedaug

uoj prajuokinai dėl duslių žmogučių :::044:::044:::044 mačiau ir aš smile bet gerai čia pavadinai smile na aš po ilgos mokymosi dienos, vat užsukau pasišnekėt, pasiilgau :::051

531

bet zinokit,as nuo jusu jau greit atsijungsiu,nes rytoj vel man 7 keltis ir darbuotis... :::809

532

tai aš ir tik trumpam.. man ryt ir vėl mokytis... o ką tu Gabija šiandien nuveikei? Ingrida pasisakė, likai tu smile

533

na, tada labanakt mergaites big_smile (nors zadu padirbet uz dienos minusus) wink

534

Ingrida, 22 parašė:

na, tada labanakt mergaites big_smile (nors zadu padirbet uz dienos minusus) wink

jau varai lauk mus? :::044:::044:::044

535

as atsikeliau 7 val. vaziavau i toki viena miesta uz 300 km. susitikti su tokiais zmonem,ten praleidau 2.5 val. ,pavalgiau (siandie valgiau pica,leidau sau ta malonuma big_smile ) ,ir apie 5 buvau namie,siaip diena praejo sunki,dar po to turejau problemu,kokia valanda ant skambuciu(nes nelabai moteriska specialybe uzsiimu),po to sugalvojau nusipirkt kompui kamera ,bet kadangi jos neradau,tai nusipirkau sampano ir sokolado big_smile ,sita mano Ingridute jau zino..o dabar isgeriau taure to sampo ir ziuriu kad man vienai kazkaip nekaip jis lenda,tai tik antmiego patrauke ir viskas.. :::807
na,o tavo siandieniniai darbai?

536

na o mano nebuvo ypatingi darbai, iki kokių 14h namuose tvarkiausi ir iki db mokiausi matematinę analizę..., o apie skanėstus ir aš galiu pasigirt, visada kai mokausi save šiek tiek palepinu, tai šiandien buvo vynuogės mano skanėstai smile

537

nevarau!gink dieve big_smile bukit tik smile

538

na,ka ,mergaites ,malonu su jumis,bet miegelis jau spaudzia mane...labos nakties,ryt butinai susiraysim,susiblevyzgosim,geru nakties darbu...susapnuokit kanors grazaus.. :::807
>>>beja,Ingridut,kur Evaldas???ko as jo taip nematau jau kelias dienas?ar jis paslaptingai raso???gal tu su juo susisiekei?

539

Ingrida, 22 parašė:

oi, turiu as ka pasakyt big_smile (joke) :::044:::044:::044
p.s. ar gerai nugirdau, kad jus su Auriu gyvenime pora?:|

;DDDDDDDDDDDD ;DDDDDDDDDDDDd ;DDDDDDDDDD ;DDDDDDDd
big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile
ROFL! big_smile:D:D:D

Blem, dar taip smagiai nesu juokesis ;D ;D ;D

p.s.: o kur cia isgirdai? :DDDDDDDDDDDDDDDDDd

540