Re: Tatuiruoti vakinai .
tatoo - grozis , man asmeniskai, jei neperkrauta....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Tatuiruoti vakinai .
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tatoo - grozis , man asmeniskai, jei neperkrauta....
Nuo ko jinai galejo pavargti ?
man grazu ant vyro kuno, aisku paskui pagalvoju, kad grazu kol tas kunas jaunas taip ir nusprendziu kad gal geriau be ju
zinau pigigu ir profesionalu meistra kuris man dare tatoo,labai gerai atrodo:D
Nejaugi čia nėra tatuiruotų vyrų ?
Nejaugi čia nėra tatuiruotų vyrų ?
Yra cia tatuiruotu, tik gaila, kad jie visi ne Tavo nosei... ;D
Pvz tu ? ieškau tatuiruoto vyro savo lygio
Pvz tu ? ieškau tatuiruoto vyro savo lygio
Juo labiau nerasi, nes Tavo lygio, nei vieno tokio protingo siam forume nera... ;D
Labai ,ačiū , nėra čia visi protingi , atsiras ir tokių , kam patiksiu , neturės tatuiruotės priversiu pasidaryti
Labai ,ačiū , nėra čia visi protingi , atsiras ir tokių , kam patiksiu , neturės tatuiruotės priversiu pasidaryti
> as visa sedziu ir mastau apie Aukse.. man ji kazkokia lb itartina.. arba kazka sita moteruke vartoja negero arba siaip nesusitupejusi.. jau as daznai nusikalbu na bet ji tai apsaigok saaule motina.. :V
Aukse, 31 parašė:Labai ,ačiū , nėra čia visi protingi , atsiras ir tokių , kam patiksiu , neturės tatuiruotės priversiu pasidaryti
> as visa sedziu ir mastau apie Aukse.. man ji kazkokia lb itartina.. arba kazka sita moteruke vartoja negero arba siaip nesusitupejusi.. jau as daznai nusikalbu na bet ji tai apsaigok saaule motina.. :V
kazka panasaus ir as pagalvojau
Suprantu ,kad pykdo mano kalbos , bet yra ir kitų temų , jei čia negali būti , gali būti kitoje temoje , kur diskutuojama protingiau .
Suprantu ,kad pykdo mano kalbos , bet yra ir kitų temų , jei čia negali būti , gali būti kitoje temoje , kur diskutuojama protingiau .
Kam tos kitos temos, jei linksma ir cia... ;D
Tam ir kūriau , kad galėtumėm kalbėti , negalvodami , ką kalbam .
Tam ir kūriau , kad galėtumėm kalbėti , negalvodami , ką kalbam .
Ryskiai pastebimas dalykas, jog tu nesupranti, kas yra forumas... pasijuokimui temu yra nemazai, o cia tema apie totuiruotus vaikinus... ;D Butent apie juos ir reiketu cia sneketi... ;D
na, aš pats jų nemažai turiu. buvau jaunas, tai pasidariau ) bet nematau nieko blogo. man gražu, man tinka.
na, aš pats jų nemažai turiu. buvau jaunas, tai pasidariau
) bet nematau nieko blogo. man gražu, man tinka.
o tiks kai tau bus 60 metu?
na, Violeta, mano gyvenimo būdas toks, kad gyvenu šia diena. its fun man 60 metu bus po 36 metų, manau, tiks )) juk kai būsiu senukas ir kukliau rengsiuosi
nesimatys, jei kažkam tai nepatogu.
Pamatai Airido foto ir , pagalvoji -" Kodėl man ne dvidešimt ?"
Pamatai Airido foto ir , pagalvoji -" Kodėl man ne dvidešimt ?"
Atsakymas paprastas, nes 10 metu komoj pragulejai...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Tatuiruoti vakinai .