Тема: ar yra tokiu merginu(vaikinu),kuriems labiau patinka myletis su prazervatyvu nei be jo? :)
na tj ar yra?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ar yra tokiu merginu(vaikinu),kuriems labiau patinka myletis su prazervatyvu nei be jo? :)
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na tj ar yra?
Jaj moki myletis tai gali ir be jo buti
sorry,ne toks klausimas.
man asmeniškai ne
Be preziku naturaliau ir daugiau pojuciu,didesnis susiliejimas dwieju mylinciu zmoniu:)
man irgi nea
O koks jausmas, kada myliesi su prezervatyvu???? :V
Sigitai, negalvojau, kad tu rimtai smegenu neturi cia reikejo suprast, kad kai vaikinas su juo mylys
Neaiskink Ingrida!!! Geriau papasakok, koks skirtumas.... ;D
cai panasei kaip paklaustai ar patiktu bucuotis per stikla na tai ka kas atsakytu ???? asiku kad be
cai panasei kaip paklaustai ar patiktu bucuotis per stikla na tai ka kas atsakytu ???? asiku kad be
Buciuotis per stikla, tai dar nieko.... bet laizyti medu per stikla, tai jau pravalas.... ;D
o koks jausmas buciuotis per stikla?
o koks jausmas buciuotis per stikla?
O velniai griebtu mane.... zinok nzn.... prigavai.... ;D
nu vo blemba... kad klausia cia temos autorius tokiu klausimu kuriuos sunku atsakyt neturint patirties su stiklais ir etc...
Siguti, cia jau kazka nupezejai ;D
Siguti, cia jau kazka nupezejai ;D
Dar viena prigaudinetoja.... ;D
Visvien prezervatyvas turi ir savu pliusu.... ;D
Violeta, 29 пишет:Siguti, cia jau kazka nupezejai ;D
Dar viena prigaudinetoja.... ;D
Visvien prezervatyvas turi ir savu pliusu.... ;D
na taip, nesiginciju, bet cia klausimas buvo kas geriau... o maloniau yra be
na.... Sigi, taip ir nepasidalinai kaip ten su tuo vibruojanciu ziedu? tj gal su juo ir geriau?
)
as taip suprantu, kad temos autorei maloniau su prezervatyvu. juk tu prezervatyvu visokiu buna, su visokiom briaunom ir pan. ;]
na vyriokams irgi nieko tada, juk yra kur i abi puses briaunos ir pan... Arba galima kaip Chuckas Norissas - atvirksciai uzsimaut ir tada visas kaifas tik Tau ;D ;D
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ar yra tokiu merginu(vaikinu),kuriems labiau patinka myletis su prazervatyvu nei be jo? :)