1,121

Re: Blevyzgos...

Labas rytas big_smile

1,122

vajetus big_smile labas rytas ankstyvasai giesmininke <------neblogai pavariau tongue

1,123

pasitaiko.. big_smile pasilabinau grizes po tuso big_smile dar nemigu, palaikau rysy big_smile

1,124

alio alio....rysys kazko trukineja :::044:::044:::044

1,125

venta venta, cia patrulis.. kaip girdit? big_smile

1,126

:::044:::044:::044:::a48:::044:::044:::044 pakartokit, kokioj ventoj jus??:::960

1,127

ten toj, kur ties kaunu :::044:::044

1,128

lyg ir kaimynai, bet bliamba kaip blogai girdis big_smile speju, kad tamsta darbo vietoj "apsiformines" pasireisket ir todel neina jusu suprasti tongue (reik man apsiformint turbut, tada susikalbesim, nes kitaip zuliku privis) tongue

1,129

laba vakareli mielieji wink kaip vestuvininkai laikosi? kaip savaitgalis? ar pasilepinot saulute wink mes va sode buvom su vyreliu :V kaifas atitrukt nuo to asfalto big_smile

1,130

labas vakaras Violeta smile vestuvininkai derasi big_smile nieks neaisku ar ims mane kas :Dissisukineja nuo atsakymu tongue savaitgalis namie, prie rasto darbu..vaziuoja stogas :)a katinuko nepasiemet? smile

1,131

na nea, katinukas liko namu saugot wink ji pas mus totali naminuke, kiekvienas isvykimas jai stresas, tai ir nestresuojam jos smile
kaip suprast "ar ims mane kas"? taigi yra jau tau pazadetasis...;) negi muilinasi nuo atsakomybes? nu negrazu taip Evaldai, negrazu :V

o del darbinio savaitgalio tai ne kas, toks fantastiskas oras :::807

1,132

ai, bus tu oru big_smile bet vat Evaldas tai muilinas :|speju, kad jis ne siaip koks pricackintas muilas, o visas ukinis big_smile
katei tavo namie geriausia smile

1,133

labasvakaras...ziuriu mano mergaites eteryje... smile

1,134

joa, eteryje big_smile laukia kitu mergaiciu wink labas Gabijuk :)na, kaip tu seliojai sia sekmadienio sauleta diena?

1,135

as siandien labai fainei praleidau laika...buvau degintis..pas mus jau karsta big_smile ,tai idegiau ir dabar veida skauda ... hmm

1,136

man smegenis jau istino... reiktu kazkuom jas patepti... big_smile kur tas mano ingridukas... big_smile

1,137

na,tai reikia pakviest kazkaip.. big_smile ,jau ir man butu gerai kokia blevyzgu doze ...

1,138

Evaldas, 22 wrote:

man smegenis jau istino... reiktu kazkuom jas patepti... big_smile kur tas mano ingridukas... big_smile

na jei smegenis spaudzia...tai reikia nuleist...;) gara... wink

1,139

pasakyciau pagal savo sugedimo laipsni.. big_smile Beje, vakar grojau ringbar, tai taip ziauriai uzprikolinom su kolektyvu is tu kamasutros nuotrauku.. :::044

1,140

Evaldas, 22 wrote:

manes kazkas pasigedo!!! :::916:::916:::916:::a48:::916:::916 patepti sakai kuom nors tongue mmm..kuom cia patepti neutral ai va big_smile ----------> pakst! :* a jau nebeskauda? tongue
>Gabijuk, as tai kai soliaruman nuejau va ana savaite..ir nezinojau, kad lempos pakeistos cha cha cha :::044:::044:::044 ir pavariau 15 min tongue tai vakare raudona buvau (kaip visad) ir galvojau ryte jau ciki viskas bus..bet....kita diena taippat negalejau i save ziuret big_smile na, bet bent jau idegio pozymiai buvo tongue
>>Auri, a tu garbanojies, ar tik as?? big_smile
>>>Ignai, ir ka jau ten prikolinot? tongue