Na ką, išsakysiu ir aš savo nuomonę. Pazintys.lt. Kažkada buvau užsiregistravusi, bet... Gal pirmiausia todėl, kad nesulaukiau dėmesio (o ir nuotraukų ne per daugiausia turėjau, kurias norėtųsi rodyt), o labiausiai dėl to, kad daug dalykų buvo mokama, lankiausi labai retai. Galiausiai kažkur spaudoje perskaičiau apie tai, kokia fauna ten pažindinasi, ir šiaip - kad lyg ir portalo įkūrėjas su kiek keistokais polinkiais... Aišku, viskuo, ką rašo spauda, tikėt negalima, bet tai veikia pasąmonę bent jau... Tai ilgai pazintys.lt neužsibuvau. Dabar, kai trumpai peržvelgiau, kaip jie atrodo, priminė kažkokį draugas.lt ir ieskok.lt hibridą. Nėr tai blogai, bet... Ai, dizainas man šiuo atveju nėra itin svarbus.
Ieškokas... Kažkada buvau užsiregistravus, bet ir vėl - dėmesio nesulaukiau. Išsiregistravau. Bet kažkoks velnias vėl atnešė mane į šitą galerą... Kai atsirado įvairesnių nuotraukų, ir dėmesio padaugėjo. Ir susipažinau su visai normaliais žmonėmis. Aišku, ir čia pasitaikė visokių, bet negi dėl jų žudysiuos? O va vienas vyrukas per ieškoką man teparašė gal kokias dvi ar tris žinutes. Po to persikraustėm ten, kur patogiau ir greičiau bendrauti - į skypeą. Prabendravom gal nepilną pusmetį, per Kalėdas susitikom. O užvakar grįžom iš bendrų trumpų atostogų. Labai tikiuosi, kad tuo viskas nesibaigs - bendraujam tikrai šauniai ir kas žino, kas bus toliau... Per kelionę į akis krito keletas dalykų, kuriems galbūt tik aš teikiu reikšmę, bet... Ai, geriau nutylėsiu - dar neišsipildys...
Kiek neieškočiau, jo anketos čia neberandu - panaikino. Kas dar... Pliusas buvo senojoje versijoje - prisistatymas, galėtų jis būti ir naujojoje versijoje. Ir dar - ne paslėptas po kokiu mygtuku, o tiesiog matomas šalia visų anketinių duomenų.
Draugas.lt. Turiu anketą ir čia. Ir visai šauniai pabendrauju su čia užsiregistravusiais žmonėmis. Tiesa, nemažai pažįstamų veidų ten pamatau. Pažįstamų iš ieškoko. Ir mano minėtasis draugas ten anketą turi, tiesa, ne viskas joje tiesa.... (jis man nesakė, bet dabar jau išsiaiškinau, kas... et, nesvarbu...) Nematau didelių pliusų ar minusų, nes nemaža dalim siūlomų galimybių paprasčiausiai nesinaudoju. Tiesa, minusiukas yra - sidabrinė ar auksinė narystė yra mokama, ir ta narystė suteikia tokias pačias galimybes - peržiūrėti, kas mane matė, kas kiek balų mano nuotraukoms skyrė... Va, ieškoke ir taip matau, kas mano anketą vartė, nieko mokėt nereikia. Bet draugas.lt turi vieną didžiulį pliusą - neribotą pašto dėžę. Aišku, mano pagrindinės dėžės yra gmaile ir yahoo, bet šia irgi naudojuosi. Man tiesiog taip patogiau.
One.lt - buvau užsiregistravusi tik tam,kad įsitikinčiau, kaip lėtai puslapis kraunasi, kaip dažnai nulūžta. Niekas nepasitvirtino - man veikė puikiai. Ilgai neužsibuvau. Grįžau tik tam, kad prisijungčiau prie kuriamo fanklubo. Anketa onee seniai panaikinta.
Buckis.lt. Keista, kad nelabai populiarus. Nors gal ir nelabai keista - nebūdamas originalus gal labai neišpopuliarėsi. Viskas bučkiui tinka, kas tinka ir MySpaceui, netgi tuos pačius dizainus galima prisitaikyti. Nieko nereikia keisti. Pliusas - viskas lietuviškai, minusas - maža aplinka, nėra muzikantų (kaip MySpace), o ir kažką panašaus bando daryt frype.lt. Buvau užsiregistravusi ir ten, bet kai tapo sudėtingiau gauti nemokamų žinučių, išsiregistravau iš ten. Juolab, kad ten renkasi gerokai jaunesni....
Na, tai kaip ir viskas. man ieškokas ir Draugas - lygūs ir geriausi.