61

Re: one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?

Jei is tiesu, mane jau pradeda erzinti sitas portalas! Kai reikia susirasti draugiuka be foto, tai ne su ziburiu nerasi! Reiketu pazvelgti i draugas.lt, ten nors matyti kas prisijungia, ir kas ne...mazai galimybiu cia kaska rasti....:::043

62

Man geriausia pazintys.lt , po to sitas psl, ir paskutine vieta one.lt

one.lt visi zyzia del tu 30y30, duok dovanu, daug netikru anketu.. pliusu nelb matau smile
pazintys.lt inbox lb daug laisku telpa vienam psl, ko nepasakyciau ieskok.lt cia 4 ar 5 laiskus matai o jei ju daugiau? arba man taip tik atrodo smile

63

Galiu pasiulyti sdar Loveplanet.ru , nebloga svetaine . yra daug lietuviu .

64

Man geriausias tai draugas.lt, o pazintys.lt labai kvaila paieska, puslapio struktura, mazai normaliu merginu, one.lt nesinaudoju, o  ieskok.lt mazai paneliu, tad retai uzsuku.

65

bendravimas man asmeniskai idomesnis ieskok.lt (bendrauju jau begales metu)
draugas.lt as ten neivaldes rinkos...  smile
one.lt cia pats pirmas mano @ pastas smile .. bet juo jau senai nesinaudoju smile
aciu, kad isklausete

66

Na ką, išsakysiu ir aš savo nuomonę. Pazintys.lt. Kažkada buvau užsiregistravusi, bet... Gal pirmiausia todėl, kad nesulaukiau dėmesio (o ir nuotraukų ne per daugiausia turėjau, kurias norėtųsi rodyt), o labiausiai dėl to, kad daug dalykų buvo mokama, lankiausi labai retai. Galiausiai kažkur spaudoje perskaičiau apie tai, kokia fauna ten pažindinasi, ir šiaip - kad lyg ir portalo įkūrėjas su kiek keistokais polinkiais... Aišku, viskuo, ką rašo spauda, tikėt negalima, bet tai veikia pasąmonę bent jau... Tai ilgai pazintys.lt neužsibuvau. Dabar, kai trumpai peržvelgiau, kaip jie atrodo, priminė kažkokį draugas.lt ir ieskok.lt hibridą. Nėr tai blogai, bet... Ai, dizainas man šiuo atveju nėra itin svarbus.

Ieškokas... Kažkada buvau užsiregistravus, bet ir vėl - dėmesio nesulaukiau. Išsiregistravau. Bet kažkoks velnias vėl atnešė mane į šitą galerą... Kai atsirado įvairesnių nuotraukų, ir dėmesio padaugėjo. Ir susipažinau su visai normaliais žmonėmis. Aišku, ir čia pasitaikė visokių, bet negi dėl jų žudysiuos? O va vienas vyrukas per ieškoką man teparašė gal kokias dvi ar tris žinutes. Po to persikraustėm ten, kur patogiau ir greičiau bendrauti - į skypeą. Prabendravom gal nepilną pusmetį, per Kalėdas susitikom. O užvakar grįžom iš bendrų trumpų atostogų. Labai tikiuosi, kad tuo viskas nesibaigs - bendraujam tikrai šauniai ir kas žino, kas bus toliau... Per kelionę į akis krito keletas dalykų, kuriems galbūt tik aš teikiu reikšmę, bet... Ai, geriau nutylėsiu - dar neišsipildys... :::026 Kiek neieškočiau, jo anketos čia neberandu - panaikino. Kas dar... Pliusas buvo senojoje versijoje - prisistatymas, galėtų jis būti ir naujojoje versijoje. Ir dar - ne paslėptas po kokiu mygtuku, o tiesiog matomas šalia visų anketinių duomenų.

Draugas.lt. Turiu anketą ir čia. Ir visai šauniai pabendrauju su čia užsiregistravusiais žmonėmis. Tiesa, nemažai pažįstamų veidų ten pamatau. Pažįstamų iš ieškoko. Ir mano minėtasis draugas ten anketą turi, tiesa, ne viskas joje tiesa.... (jis man nesakė, bet dabar jau išsiaiškinau, kas... et, nesvarbu...) Nematau didelių pliusų ar minusų, nes nemaža dalim siūlomų galimybių paprasčiausiai nesinaudoju. Tiesa, minusiukas yra - sidabrinė ar auksinė narystė yra mokama, ir ta narystė suteikia tokias pačias galimybes - peržiūrėti, kas mane matė, kas kiek balų mano nuotraukoms skyrė... Va, ieškoke ir taip matau, kas mano anketą vartė, nieko mokėt nereikia. Bet draugas.lt turi vieną didžiulį pliusą - neribotą pašto dėžę. Aišku, mano pagrindinės dėžės yra gmaile ir yahoo, bet šia irgi naudojuosi. Man tiesiog taip patogiau.

One.lt - buvau užsiregistravusi tik tam,kad įsitikinčiau, kaip lėtai puslapis kraunasi, kaip dažnai nulūžta. Niekas nepasitvirtino - man veikė puikiai. Ilgai neužsibuvau. Grįžau tik tam, kad prisijungčiau prie kuriamo fanklubo. Anketa onee seniai panaikinta.

Buckis.lt. Keista, kad nelabai populiarus. Nors gal ir nelabai keista - nebūdamas originalus gal labai neišpopuliarėsi. Viskas bučkiui tinka, kas tinka ir MySpaceui, netgi tuos pačius dizainus galima prisitaikyti. Nieko nereikia keisti. Pliusas - viskas lietuviškai, minusas - maža aplinka, nėra muzikantų (kaip MySpace), o ir kažką panašaus bando daryt frype.lt. Buvau užsiregistravusi ir ten, bet kai tapo sudėtingiau gauti nemokamų žinučių, išsiregistravau iš ten. Juolab, kad ten renkasi gerokai jaunesni....

Na, tai kaip ir viskas. man ieškokas ir Draugas - lygūs ir geriausi.

67

ieskok.lt anketa turiu labai senai. portalas per tuos metus laaabai istobulejo;-) bet kazkodel vartotoju atzvilgiu i apacia nuejo... nelabai konkuruot sekasi su one ar pazintim;-)

68

parasysiu savo nuomone ir as, rasysiu apie tai kas svarbiausia bendraujant ar ieskant...

draugas.lt ,cia lengviausia susibendrauti, dauguma ten normalus nepasikele tautieciai, nedideli minusai tai kad kai kas yra mokama ir susirasinejimo sistema ne pati patogiausia, pliusai: lengva paieska , gan greitai dirba ,ir taip nemazai priedu , tik kad dauguma ju mokami...

pazintys.lt   nezinau kas ten per liaudis renkasi, bet susidare ispudis ,kad dauguma pasikele ir tik pasirodyti susirinke , retai kada gausi atsakyma atrodo i paprasta pasisveikinima "labas" nuo kada tai jau per zema pokalbio pradziai ? ... na nesigilinsiu i tai... didelis pliusas ,labai paprasta ir patogi susirasinejimo sistema ,visada matai laiske rasinejimosi istorija , minusai : ne pati patogiausia paieska , ir daug kas yra mokama...

ieskok.lt  labai normalus tinklapis , pliusai ,kad nemokamas ,labai paprasta matyti kas online ir nereikia atskirai per kazkur ieskoti, tam uztenka viena karta nustatyti filtrus, greitai dirba , minusai ,susirasinejimas galetu buti patogesnis, visus gautus laiskus meta i eile ir ju mazai issaugoja, nerodo visos susirasinejimo istorijos vienam lange ar laiske, paieska ir gan nepatogi... siaip aplamai neblogas tinklapis wink

one.lt tai daugiau draugu susiburimas ir ratas ,paieskos praktiskai nera ,prastai dirba ,stringa, daug kas vyksta tik del retingu,ivertinimu, kas daugiau, kas graziau ir panasiai...minusas ,kad nemokama tik tai kas yra butina kad susirasineti, kartais erzina per ryskus ir su tekstu susiliejantys skinai...  pliusas ,gan paprasta susirasineti, i laiska daugumoi visada gauni atsakyma

na yra ir kitu tinklapiu ,bet situos neblogai zinau nes daznokai uzsuku, daugiausia bendrauju ieskok arba draugas.lt wink

69

Vaiva, 19 parašė:
Evaldas, 22 parašė:

One nereikia spustelt tam tikro klaviso kaip ieskok kad pamatytum jog gavai laiska,tas palengvina naudojimasi nes jei lauki laisko nereikia spaudineti to klaviso pastoviai...

galima pasidaryti kad atejus zinutei tau pranestu(cia ieskok.lt)

hmm,  o man net nusistacius nepranesa, kazkodel ta muzikele ir nesugroja :::041

70

Rasa, 18 parašė:
Vaiva, 19 parašė:
Evaldas, 22 parašė:

One nereikia spustelt tam tikro klaviso kaip ieskok kad pamatytum jog gavai laiska,tas palengvina naudojimasi nes jei lauki laisko nereikia spaudineti to klaviso pastoviai...

galima pasidaryti kad atejus zinutei tau pranestu(cia ieskok.lt)

hmm,  o man net nusistacius nepranesa, kazkodel ta muzikele ir nesugroja :::041

na, kai nustatai, negali kitur eiti :? tada sugroja :V as maniau, kad negroja, bet man vienas bicas parode, kad groja, bet tik turi paspaust >> pasto tikrinimas << bet tada negali eiti niekur: nei i foruma, nei kas mate, nei i foto..nu turi palikt, kad ten krautusi ta eilute :V

71

o as niekad nepalikdavau ant to pasto tikrinimo big_smile pasitikrindavau rankiniu budu ;D aciu uz pagalba wink

72

kaip is cia isregistruouti?;D;D;D

73

ir ten ir ten ir ten :DDDD

74

visur uzsiregistraves, bet daugiausiai reiskiuosi draugas.lt ir ieskok.lt

75

geriausiai realus bendravimas, nes visiems interneto bendravimo protalams dar toli iki jo:)
bet jei ka, tai ieskok, nes cia seniausiai esu uzsiregistraves:)

76

(pee)

77

Edvardas, 26 parašė:

Įdomumo dėliai išvardinkite visų pliusus ir minusus.

ieskok pliusai uz patogu dizaina uz foruma kuris  man vienas is pagrindiniu dalyku kodel sedziu ieskok  dar tu pliusu dasideja uz rodyma online  tukumai nors ir netoki svarbus nuotrauku vertinimas kaskox tox lekstas i dar minus draugu sitema kaskoke netoke netrauke taip kaip one na ones mnusai viskas mokama kur ka paspausi 2 3 lt ar daugiau  patogi draugu sitema patogu kad rodo daugely yvykiu uzejus ant kito asmens na dar dauk visko yra bet iskok man asmeniskai lb trauke  nei one nors ir ten ir ten sediu aisku titulinis puslapis ieskok smile

78

:::215

79

Kleopatra, 22 parašė:

:::215

Ar tu tik ne iš ones:D

80

niu nzn man tai ieskok labai patinka nors ir daug kur esu prisiregistravusi cia labiaisiai patinka FORUMAS smile